fbpx
6

Test je slaappotentieel

Bekijk welk merk het best bij jou past!
Doe de test

Wie is SlaapXpert?

Slaapxpert is onderdeel van de Lubbers Slapen Groep met zes inspirerende beddenwinkels van de gerenommeerde merken Auping, Hästens en Morgana.

Het familiebedrijf van eigenaar Hessel Lubbers heeft 23 enthousiaste en goed opgeleide medewerkers. De ondernemer is de 3e generatie die leiding geeft aan het bedrijf. De roots van het familiebedrijf liggen in het dorp Hengelo Gld waar een meubelfabriek en later ook een complete woninginrichtingszaak werden gerund. Eind jaren ’90 is de uitbreiding in beddenzaken in gang gezet met de opening van Woonboulevard Doetinchem.

“Goed slapen is erg belangrijk voor je welzijn, net als gevarieerd eten en voldoende bewegen. Ieder mens is anders dat maakt het vak zo enorm boeiend. Bezoek één van onze inspirerende winkels en ervaar wat voor u de perfecte slaapoplossing is.”

Het doel van Slaapxpert.nl is om online de bereikbaarheid en bekendheid van de winkels te vergroten. Daarnaast biedt Slaapxpert inspiratie voor de oriënterende klant en deelt de website kennis over goed en gezond slapen.

Petra en Hessel Lubbers

Bel voor de beste Auping deal
033-3030 417

Bel voor de beste Hästens deal
033-3030 418

Bel voor de beste Morgana deal
0314-39 2058