Waarom
SlaapXpert?

Goed slapen is heel belangrijk voor de beste prestaties. Wij weten dit bij SlaapXpert maar al te goed en denken dan ook graag met je mee.

De adviseurs van SlaapXpert nemen altijd rustig de tijd voor iedere klant en inventariseren grondig ieder ‘slaapgedrag’ en voorkeuren om zo te helpen de best passende slaapoplossing te vinden.

Wij hebben al meer dan honderd jaar verstand van slapen. Wij hebben zes beddenspeciaalzaken in Nederland met een zeer uitgebreid en divers assortiment bedden, boxsprings, matrassen en bedtextiel van topmerken als Auping, Hästens en Morgana.

Binnen 5 minuten weet jij welk bed voor jouw lijf is geschreven.

Jouw slaapexpert
in de regio

Door onze jarenlange expertise op het gebied van het beste slaapcomfort weten wij precies wat er nodig is om voor jou het beste bed samen te stellen. Samen met jou kunnen we zo stap voor stap bepalen welk bed voor jou het beste is.

Als regionale slaapexpert zijn wij volledig uitgerust om jou te begeleiden in jouw zoektocht naar het beste bed. Wij vertellen je graag over de eigenschappen van onze matrassen en boxsprings. Daarnaast kun je bij ons terecht voor complete boxspring combinaties, ledikanten, kussens en bedlinnen. Aansluitend bij jouw persoonlijke wensen.