fbpx
6

Test je slaappotentieel

Bekijk welk merk het best bij jou past!
Doe de test

Voordelen

SlaapXpert heeft verstand van slapen. In onze 6 beddenspeciaalzaken vindt u een zeer uitgebreid en divers assortiment bedden, boxsprings, matrassen en bedtextiel van topmerken als Auping, Hästens en Morgana. Onze medewerkers staan graag voor u klaar om u te verwelkomen in één van onze winkels. Ervaar zelf de voordelen van SlaapXpert en breng een bezoek voor het bed van uw dromen.

Slaapgarantie

Niet goed, bed terug

Een nieuw bed is zo gekocht. Maar wat als het bed na een tijdje toch niet bevalt? Ieder mens is uniek en ook al zijn onze slaapadviseurs zeer goed opgeleid om u het allerbeste advies te geven, het kan voorkomen dat het nieuwe bed toch niet aan de verwachtingen voldoet. Gelukkig is er dan onze slaapgarantie.

De voorwaarden:

 1. Om aanspraak te maken op de Slaapgarantie dient het bed te zijn geleverd en betaald.
 2. De Slaapgarantie treedt in werking wanneer het bed minimaal 6 weken tot maximaal 12 weken in gebruik is, immers een nieuw bed vergt gewenning en gemiddeld duurt dat 4 tot 6 weken.
 3. Terugname van het bed is alleen mogelijk indien eerst alle mogelijkheden zijn onderzocht om de matrassen, hoofdkussen of bedbodem van het bestaande bed aan te passen of te wijzigen.
 4. Gebruik van een matrasbeschermer (katoenen plateau molton of molton hoeslaken) en hoofdkussen molton sloop is verplicht om gebruik te kunnen maken van de slaapgarantie.
 5. Terugname van het bed is alleen mogelijk indien het bed vrij is van beschadigingen of vlekken. In het geval van vlekken of beschadigingen zullen de betreffende onderdelen in mindering worden gebracht op het te verrekenen bedrag.
 6. Het bed wordt teruggenomen onder de voorwaarde dat u een ander bed uitzoekt binnen ons concern. Het prijsverschil wordt uiteraard verrekend en aan u uitbetaald dan wel gefactureerd.
 7. U kunt tot maximaal 12 weken vanaf levering aanspraak maken op onze slaapgarantie.
 8. Bij terugname van het bed wordt 10% van het orderbedrag* op het te verrekenen bedrag in mindering gebracht.

* minimaal € 500,-

Gratis check-up

U slaapt niet meer lekker op uw huidige bed? Wellicht moet het vervangen worden maar het kan ook zijn dat alleen de matras, topmatras of bedbodem aan vervanging toe is. SlaapXpert biedt een gratis check up aan voor uw bed*.

Wat doen we precies?

 • Het matras en eventueel het topmatras controleren op slijtage.
 • De bedbodem (box, spiraal of lattenbodem) controleren op slijtage.
 • We geven een advies over welke delen er vervangen zouden moeten worden.
 • Bij aankoop van een nieuw bed is inruil van het oude bed mogelijk, wij kunnen na een check up hier een passend voorstel voor maken.

*SlaapXpert biedt de gratis check up aan in de provincies Utrecht, Flevoland, Overijssel en Gelderland.

Plan een check-up in

Gratis slaaptest

Hoe weet u welk bed het beste bij u past? Hiervoor heeft Morgana de gratis slaaptest. Tijdens de meting van 8 minuten, zal het testbed zich real time naar uw lichaam aanpassen en wordt uw Slaap DNA in kaart gebracht. Aan de hand van de resultaten en in combinatie met uw persoonlijke voorkeuren en budget stellen onze slaapadviseurs samen met u uw ideale bed samen.

Maak een afspraak voor de slaaptest

Gratis bezorging en montage

Onze monteurs zorgen voor een vakkundig montage bij u thuis. Wij realiseren ons dat we bij onze klanten in huis altijd netjes moeten werken. Ook zorgen wij voor de afvoer van verpakkingsmateriaal en in overleg verplaatsen wij het bestaande bed of voeren wij het voor u af indien gewenst.

Beste getest

Wie beter dan onze eigen klanten kunnen onze producten en diensten beoordelen. Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Lees hier alle klantervaringen.

Bekijk de klantervaringen

Bel voor de beste Auping deal
033-3030 417

Bel voor de beste Hästens deal
033-3030 418

Bel voor de beste Morgana deal
0314-39 2058