Morgana Doetinchem

Adres

Doetinchemseweg 95
7007 CB Doetinchem

Contact

Openingstijden

Maandag 13:00 – 18:00 uur
Dinsdag 10:00 – 18:00 uur
Woensdag 10:00 – 18:00 uur
Donderdag 10:00 – 18:00 uur
Vrijdag 10:00 – 20:00 uur *
Zaterdag 10:00 – 17:00 uur
Zondag 12:00 – 17:00 uur
* Tijdelijk, volgens de richtlijnen van de overheid.

Openingstijden op afspraak: maandag t/m vrijdag 8.30 – 19.00 uur, zaterdag 10.00 – 17.00 uur, zondag 12.00 – 17.00 uur.

Ook nu staan we voor je klaar

Wil je graag advies ontvangen, ook nu de winkels gesloten zijn? SlaapXpert helpt jou op afstand, maar ook bij jou aan huis!
Bel 0314 392 058 of chat live met ons.


Morgana Doetinchem

Nieuw:

Ontdek Morgana in Doetinchem >>>>>

Bekijk de video tour langs alle Morgana bedden en beleef de wereld van Morgana!

Morgana Doetinchem

Iedereen is uniek en dat zijn wij ons bij Morgana Doetinchem terdege bewust. Wij bieden je een persoonlijke oplossing door op een comfortabele manier jouw SLAAP-DNA® te ‘meten’. Op basis van deze geheel objectieve meting zijn wij in staat je een slaapoplossing te bieden die naadloos aansluit bij jouw lichaam. Dat garanderen wij je met onze 365 dagen slaapgarantie.

Een bed of matras kopen is moeilijk. Je kunt het eigenlijk niet zelf. Laat je daarom bijstaan door je persoonlijke Morgana expert bij het maken van je keuze. Morgana Doetinchem: objectief advies en goed slapen. Gegarandeerd! Bezoek daarom snel onze beddenwinkel op de woonboulevard.

We helpen je op afstand

Tijdens de lockdown is het helaas niet mogelijk om onze fysieke winkels te bezoeken. Toch helpen we je graag met een persoonlijk slaapadvies. Onze ervaren slaapadviseurs kunnen je op afstand helpen om de juiste keuzes te maken. Dit doen we met behulp van mail, videobellen of WhatsApp. Kleur –en stofstalen, of matrassen om te proberen brengen we bij je thuis indien nodig.

Je hoeft niet bang te zijn voor een miskoop dankzij onze slaapgarantie. Indien het bed niet aan de verwachtingen voldoet kun je gebruik maken van de slaapgarantie. We wisselen dan de hardheid van het matras of het hoofdkussen, net wat nodig is. Bij de Slaapxpert winkels koop je een bed op afstand zonder zorgen! Bel of mail de winkel van je keuze of maak een afspraak via de afspraakplanner.

Advies aan huis

De winkels zijn gesloten maar we kunnen je ook gewoon thuis helpen bij de aanschaf van een nieuw bed, boxspring of matras. Onze ervaren slaapadviseurs komen graag bij je langs voor een vakkundig advies. Het voordeel is dat we dan meteen een check-up kunnen doen van je huidige bed. We kunnen je daarna precies vertellen welke delen van het bed versleten zijn of nog een tijdje mee kunnen. Omdat onze zeven fysieke winkels verspreid over Nederland liggen kunnen we een groot deel van het land met deze service bedienen.

Helaas geldt deze service niet voor het hele land. In de provincies Utrecht, Brabant, Noord Holland, Flevoland, Gelderland en Overijssel komen we graag langs voor een advies aan huis. Voor het maken van een afspraak bel of mail je de dichtstbijzijnde winkel.


Maak een afspraak