Hästens Store Utrecht

Adres

Limburgsestraat 13
3812 NN Amersfoort

Contact

Openingstijden

Maandag 13:00 – 17:30
Dinsdag 10:00 – 17:30
Woensdag 10:00 – 17:30
Donderdag 10:00 – 20:00 *
Vrijdag 10:00 – 17:30
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag 12:00 – 17:00
* Tijdelijk, volgens de richtlijnen van de overheid.

Openingstijden op afspraak: maandag t/m vrijdag 8.30 – 19.00 uur, zaterdag 10.00 – 17.00 uur, zondag 12.00 – 17.00 uur.

Ook nu staan we voor je klaar

Wil je graag advies ontvangen, ook nu de winkels gesloten zijn? SlaapXpert helpt jou op afstand, maar ook bij jou aan huis!
Bel 033 303 0418 of chat live met ons.

Hästens Store Amersfoort

Nieuw:

Ontdek Hästens in Amersfoort >>>>>

Bekijk de video tour langs alle Hästens bedden en beleef de wereld van Hästens!

 

 

Hästens Store Amersfoort

Hästens in Amersfoort is dé Hästens Store voor midden Nederland. De winkel is centraal gelegen, zeer gemakkelijk bereikbaar, en u kunt parkeren voor de deur. De complete Hästens collectie is aanwezig en de bedden kunnen in alle rust worden getest.

Klantgerichtheid en deskundigheid staan in onze winkel centraal en wij ontvangen u graag! Wilt u er zeker van zijn dat er direct een adviseur voor u beschikbaar is? Maakt u dan vooraf een afspraak met onze winkel. Wij zijn zeven dagen per week geopend. U bent van harte welkom.

Service en klantgerichtheid

Bij Hästens Store Amersfoort zijn de Verkoopadviseurs deskundig opgeleid. Ook bij rug- en nekklachten kunnen wij u helpen om een bed uit te zoeken dat optimaal aansluit bij uw wensen. Hästens Store Amersfoort levert op basis van jarenlange ervaring een advies op maat!

Technische storing
Heeft u een technische storing? Neem contact op met Hästens Store Amersfoort en wij proberen een passende en klantgerichte oplossing voor u te vinden.

Een nieuw Hästens topmatras
Om uw Hästens bed in optimale conditie te houden, adviseren wij het topmatras om de 5-7 jaar te vervangen. Het regelmatig vervangen van het topmatras houdt uw Hästens bed comfortabel en het verlengt de levensduur van de Hästens matrassen.

We helpen je op afstand

Tijdens de lockdown is het helaas niet mogelijk om onze fysieke winkels te bezoeken. Toch helpen we je graag met een persoonlijk slaapadvies. Onze ervaren slaapadviseurs kunnen je op afstand helpen om de juiste keuzes te maken. Dit doen we met behulp van mail, videobellen of WhatsApp. Kleur –en stofstalen, of matrassen om te proberen brengen we bij je thuis indien nodig.
Je hoeft niet bang te zijn voor een miskoop dankzij onze slaapgarantie. Indien het bed niet aan de verwachtingen voldoet kun je gebruik maken van de slaapgarantie. We wisselen dan de hardheid van het matras of het hoofdkussen, net wat nodig is. Bij de Slaapxpert winkels koop je een bed op afstand zonder zorgen! Bel of mail de winkel van je keuze of maak een afspraak via de afspraakplanner.

Advies aan huis

De winkels zijn gesloten maar we kunnen je ook gewoon thuis helpen bij de aanschaf van een nieuw bed, boxspring of matras. Onze ervaren slaapadviseurs komen graag bij je langs voor een vakkundig advies. Het voordeel is dat we dan meteen een check-up kunnen doen van je huidige bed. We kunnen je daarna precies vertellen welke delen van het bed versleten zijn of nog een tijdje mee kunnen. Omdat onze zeven fysieke winkels verspreid over Nederland liggen kunnen we een groot deel van het land met deze service bedienen.
Helaas geldt deze service niet voor het hele land. In de provincies Utrecht, Brabant, Noord Holland, Flevoland, Gelderland en Overijssel komen we graag langs voor een advies aan huis. Voor het maken van een afspraak bel of mail je de dichtstbijzijnde winkel.

Maak een afspraak