Hästens Store Utrecht

Adres

Oudkerkhof 27
3512 GJ Utrecht

Openingstijden

Maandag 13:00 – 17:30 uur
Dinsdag 10:00 – 18:00 uur: Private Shopping op afspraak
Woensdag 10.00 – 18.00 uur: Private Shopping op afspraak
Donderdag 10:00 – 18:00 uur
Vrijdag 10:00 – 18:00 uur
Zaterdag 10:00 – 17:00 uur
Zondag 12:00 – 17:00 uur

Beoordeling

Hästens Store Utrecht

Nieuwe video:

Ontdek Hästens in Utrecht >>>>>

Bekijk de video “Onder de Wol met..”. Dit keer met Pascale Broks, directeur vrienden UMC Utrecht & WKZ en beleef de wereld van Hästens!

Hästens Store Utrecht

Hästens bevindt zich in hartje centrum Utrecht. De bijzondere ambiance van het historische stadspand – waar u in alle rust de Hästens collectie kunt beleven – en het deskundige team zijn drijfveren om deze bijzondere winkel te bezoeken.

Klantgerichtheid en ambassadeurschap staan centraal in onze winkel. Wij zijn tevens gespecialiseerd in hoogwaardig custom-made bedtextiel.

Service en klantgerichtheid

Bij Hästens Store Utrecht zijn de Verkoopadviseurs deskundig opgeleid. Ook bij rug- en nekklachten kunnen wij u helpen om een bed uit te zoeken dat optimaal aansluit bij uw wensen. Hästens Store Utrecht levert op basis van jarenlange ervaring een advies op maat!

Technische storing
Heeft u een technische storing? Neem contact op met Hästens Store Utrecht en wij proberen een passende en klantgerichte oplossing voor u te vinden.

Een nieuw Hästens topmatras
Om uw Hästens bed in optimale conditie te houden, adviseren wij het topmatras om de 5-7 jaar te vervangen. Het regelmatig vervangen van het topmatras houdt uw Hästens bed comfortabel en het verlengt de levensduur van de Hästens matrassen.


Boek een bedtest