Hästens Store Utrecht

Adres

Kooltjesbuurt 1 (A-15)
1411 RZ Naarden-Vesting (Arsenaal Jan des Bouvrie)

Contact

035 303 1335
info@slaapxpert.nl

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 18:00 uur
Woensdag 10:00 - 18:00 uur
Donderdag 10:00 - 18:00 uur
Vrijdag 10:00 - 18:00 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
Zondag gesloten

Hästens Store Naarden

Het Arsenaal van Jan des Bouvrie biedt onderdak aan deze luxueuze Hästens Store, waar de gehele Hästens collectie (inclusief Vividus) staat opgesteld. Onze speciaal opgeleide Hästens adviseurs geven u graag een advies op maat, waarbij uw persoonlijke voorkeuren leidend zijn.

Breng een bezoek aan Hästens Store Naarden en beleef het verschil. Neem wel de tijd voor een bezoek aan onze Hästens Store. U loopt namelijk de kans dat u zomaar een aantal uren aan het wegdromen bent. U bent van harte welkom om mét of zonder afspraak Hästens Store Naarden te komen bezoeken.

Service en klantgerichtheid

Bij Hästens Store Naarden zijn de Verkoopadviseurs deskundig opgeleid. Ook bij rug- en nekklachten kunnen wij u helpen om een bed uit te zoeken dat optimaal aansluit bij uw wensen. Hästens Store Naarden levert op basis van jarenlange ervaring een advies op maat!

Technische storing
Heeft u een technische storing? Neem contact op met Hästens Store Naarden en wij proberen een passende en klantgerichte oplossing voor u te vinden.

Een nieuw Hästens topmatras
Om uw Hästens bed in optimale conditie te houden, adviseren wij het topmatras om de 5-7 jaar te vervangen. Het regelmatig vervangen van het topmatras houdt uw Hästens bed comfortabel en het verlengt de levensduur van de Hästens matrassen.

Maak een afspraak