Auping Store Duiven

Adres

Limburgsestraat 13
3812 NN Amersfoort

Contact

Openingstijden

Maandag 13:00 – 17:30 uur
Dinsdag 10:00 – 17:30 uur
Woensdag 10:00 – 17:30 uur
Donderdag 10:00 – 20:00 uur *
Vrijdag 10:00 – 17:30 uur
Zaterdag 10:00 – 17:00 uur
Zondag 12:00 – 17:00 uur
* Tijdelijk, volgens de richtlijnen van de overheid.

Openingstijden op afspraak: maandag t/m vrijdag 8.30 – 19.00 uur, zaterdag 10.00 – 17.00 uur, zondag 12.00 – 17.00 uur.

Ook nu staan we voor je klaar

Wil je graag advies ontvangen, ook nu de winkels gesloten zijn? SlaapXpert helpt jou op afstand, maar ook bij jou aan huis!
Bel 033 303 0417 of chat live met ons.

Auping Store Amersfoort

Heb je plannen om je slaapkamer opnieuw in te richten? Kom langs in de Auping Store Amersfoort en laat je inspireren door onze complete collectie aan matrassen, bedden en boxsprings. Ook voor dekbedden, bedbodems, kussens en bedtextiel kun je terecht bij Auping Store Amersfoort.

Krijg deskundig en persoonlijk matrasadvies van onze Auping slaapadviseurs. Probeer in alle rust onze matrassen uit en ondervindt het verschil tussen een boxspring of spiraalbodem. Maak je bezoek compleet met een styling advies. Vergelijk stoffen en combineer kleuren en richt samen met onze adviseurs jouw droomslaapkamer in. Kortom, bezoek onze beddenwinkel in Amersfoort en ervaar de mogelijkheden!

We helpen je op afstand

Tijdens de lockdown is het helaas niet mogelijk om onze fysieke winkels te bezoeken. Toch helpen we je graag met een persoonlijk slaapadvies. Onze ervaren slaapadviseurs kunnen je op afstand helpen om de juiste keuzes te maken. Dit doen we met behulp van mail, videobellen of WhatsApp. Kleur –en stofstalen, of matrassen om te proberen brengen we bij je thuis indien nodig.

Je hoeft niet bang te zijn voor een miskoop dankzij onze slaapgarantie. Indien het bed niet aan de verwachtingen voldoet kun je gebruik maken van de slaapgarantie. We wisselen dan de hardheid van het matras of het hoofdkussen, net wat nodig is. Bij de Slaapxpert winkels koop je een bed op afstand zonder zorgen! Bel of mail de winkel van je keuze of maak een afspraak via de afspraakplanner.

Advies aan huis

De winkels zijn gesloten maar we kunnen je ook gewoon thuis helpen bij de aanschaf van een nieuw bed, boxspring of matras. Onze ervaren slaapadviseurs komen graag bij je langs voor een vakkundig advies. Het voordeel is dat we dan meteen een check-up kunnen doen van je huidige bed. We kunnen je daarna precies vertellen welke delen van het bed versleten zijn of nog een tijdje mee kunnen. Omdat onze zeven fysieke winkels verspreid over Nederland liggen kunnen we een groot deel van het land met deze service bedienen.

Helaas geldt deze service niet voor het hele land. In de provincies Utrecht, Brabant, Noord Holland, Flevoland, Gelderland en Overijssel komen we graag langs voor een advies aan huis. Voor het maken van een afspraak bel of mail je de dichtstbijzijnde winkel.

Maak een afspraak