Slaapvisie

Hoe zit het met jouw kwaliteit van slapen?

Onze slaapvisie luidt: “Goed slapen verandert je leven”. Hoe zit het met jouw kwaliteit van slapen? Aangezien een mens pakweg 30% van zijn leven slaapt, bepaalt de nachtrust voor een groot deel onze kwaliteit van leven. De afgelopen 100 jaar is de mens ongeveer anderhalf uur per nacht minder gaan slapen. Een trend die ongetwijfeld te maken heeft met ontwikkelingen in onze maatschappij. Hoe voller de agenda van sommige mensen is, hoe meer ze slaap beschouwen als iets wat zonde van de tijd is. Onderzoek heeft echter aangetoond dat lekker en voldoende slapen onontbeerlijk is voor goed functioneren overdag.

SlaapXpert - slaapadvies
Morgana Beddenzaak Doetinchem - Showroom
Hästens Store Amersfoort
Morgana BS4 Serie
SlaapXpert - slaapadvies
Hästens - Eala

Een goede nachtrust is essentieel

Kies jouw bed

Iedereen is uniek, iedereen is anders. Wat voor de één een goed bed is, kan mogelijk niet geschikt zijn voor de ander. Van belang zijn onder andere lengte, gewicht, lichaamsbouw, favoriete slaaphouding, temperatuur –en vocht regulering en aandoeningen. Heel wat factoren om rekening mee te houden. Een geschikt bed kies je dus niet zomaar! Om die reden kiest SlaapXpert voor drie merken die allemaal ergens voor staan, te weten:

  • Hästens: het meest natuurlijke bed
  • Auping: het meest innovatieve bed
  • Morgana: het meest persoonlijke bed

Jouw voordelen
bij SlaapXpert

Wanneer je je bij onze winkel gaat oriënteren op een nieuw bed, staan de beste specialisten voor je klaar die je van uitgebreid persoonlijk advies zullen voorzien. Daar bieden wij jou de volgende voordelen:

SlaapXpert - witte ruis

Slaapgarantie

Gratis check-up

Gratis slaaptest

Gratis bezorging, montage en meer!

Beste prijsgarantie

Ga voor een persoonlijk bedadvies

Wil je meer weten over welk best voor jou geschikt is? Doe onze unieke slaaptest of bezoek één van onze vestigingen voor een persoonlijk bedadvies. Wij leggen graag onze meerwaarde uit.

Fysieke winkels

Ervaar zelf het persoonlijke advies en breng een bezoek aan onze fysieke winkels.

Ervaren medewerkers

23 enthousiaste en goed opgeleide medewerkers staan altijd persoonlijk klaar.

SlaapXpert - Hästens bedlinnen
SlaapXpert - slaapadvies Morgana
SlaapXpert - topper
SlaapXpert - schouderklachten slapen
Handmade Stitch Slaapxpert

Vrijblijvend advies

Gratis check-up service

Voldoet jouw huidige bed niet meer aan je verwachtingen en wil je graag weten of jouw bed versleten is of dat wellicht alleen enkele onderdelen vervangen moeten worden? Wij komen gratis bij je thuis voor een check-up van jouw huidige bed. We beoordelen dan de matras en eventueel topmatras op slijtage, controleren de bedbodem op voldoende ondersteuning en geven je een vrijblijvend advies. Daarnaast kunnen we een inruilprijs voor jouw huidige bed bepalen indien je een nieuw bed bij ons koopt.

Wat klanten over ons zeggen

Wij willen iedere dag opnieuw onze klanten positief verassen, net iets meer voor ze doen dan dat ze verwachten en ze zo goed mogelijk van dienst zijn. Zo rekenen wij bijvoorbeeld nooit voorrijkosten bij een service of reparatie, ook niet 10 jaar na aankoop. Hiermee creëren wij ambassadeurs. Op Opiness.nl staan honderden reviews van onze klanten en we zijn er trots op dat er geen één negatieve review tussen staat.

Bekijk onze klantervaringen

Verhuisservice

Heb je een bed gekocht bij één van de winkels van SlaapXpert? Dan kun je gebruikmaken van onze verhuisservice. Op een vakkundige wijze verhuizen onze monteurs jouw bed, boxspring en/of kast. Het vervoer doen we met onze eigen vrachtauto. Vraag voor een prijsopgave onze adviseurs in één van de winkels of stuur een mail naar info@slaapxpert.nl.

Kom met ons in contact

Hästens - SlaapXpert
Auping - SlaapXpert
Morgana - SlaapXpert

Wil jij op de hoogte blijven?

Volg ons op social media en zie als eerste de nieuwe collectie.