fbpx
6

Test je slaappotentieel

Bekijk welk merk het best bij jou past!
Doe de test

Onze slaapvisie luidt: “Goed slapen verandert je leven”. Hoe zit het met jouw kwaliteit van slapen? Aangezien een mens pakweg 30% van zijn leven slaapt, bepaalt de nachtrust voor een groot deel onze kwaliteit van leven. De afgelopen 100 jaar is de mens ongeveer anderhalf uur per nacht minder gaan slapen. Een trend die ongetwijfeld te maken heeft met ontwikkelingen in onze maatschappij. Hoe voller de agenda van sommige mensen is, hoe meer ze slaap beschouwen als iets wat zonde van de tijd is. Onderzoek heeft echter aangetoond dat lekker en voldoende slapen onontbeerlijk is voor goed functioneren overdag.

Kies jouw bed

Iedereen is uniek, iedereen is anders. Wat voor de één een goed bed is, kan mogelijk niet geschikt zijn voor de ander. Van belang zijn onder andere lengte, gewicht, lichaamsbouw, favoriete slaaphouding, temperatuur –en vocht regulering en aandoeningen. Heel wat factoren om rekening mee te houden. Een geschikt bed kies je dus niet zomaar! Om die reden kiest SlaapXpert voor drie merken die allemaal ergens voor staan, te weten:

Hästens: het meest natuurlijke bed

Auping: het meest innovatieve bed

Morgana: het meest persoonlijke bed

Een persoonlijk bedadvies

Wil je meer weten over welk best voor jou geschikt is? Doe onze unieke slaaptest of bezoek één van onze showrooms voor een persoonlijk bedadvies. Wij leggen graag onze meerwaarde uit.

Bel voor de beste Auping deal
033-3030 417

Bel voor de beste Hästens deal
033-3030 418

Bel voor de beste Morgana deal
0314-39 2058