Slaaptest

Ben je benieuwd hoe jij jouw ideale nachtrust behaalt?

En wil je graag weten welk bed en matras het beste bij jou past? Doe dan een slaaptest en krijg antwoorden op jouw vragen.

De meeste mensen slapen een derde van hun leven. Stel je toch eens voor dat in die tijd je lichaam écht kon uitrusten. Geen spanning, maar lekker uitgerust wakker worden. Bij Morgana kun je het verschil nu zelf ervaren. In onze Morgana winkel in Doetinchem hebben we de beschikking over een uniek meetsysteem van Ergosleep. Met deze SLAAPTEST® stel je je eigen, unieke SLAAP-DNA® vast en ervaar je in slechts enkele minuten hoe het is om 10 jaar gezond te slapen.

Middels de test komen we tot een combinatie van persoonlijk ingestelde lattenbodem of boxspring, een matras dat bij je past en het juiste hoofdkussen voor optimale ondersteuning van de nek.

In het geval je dus een slaaptest wilt doen en vervolgens het bed van de hoogste kwaliteit en met het perfecte liggenot wilt kopen, ben je bij SlaapXpert aan het juiste adres. Ervaar het zelf en kom langs in onze beddenwinkel in Doetinchem. In deze Morgana winkel ben je aan het enige en juiste adres.

SlaapXpert - Morgana Store Doetinchem
SlaapXpert - Morgana slaaptest
SlaapXpert - Morgana SZ
Morgana - Bedden
SlaapXpert - Morgana slaaptest
SlaapXpert - slaapadvies Morgana

Een goede nachtrust is essentieel

SlaapXpert: voor jouw persoonlijke slaaptest

Ieder mens is uniek. Dit houdt ook in dat ieder mens ook een unieke combinatie heeft van lichaamsbouw, lichaamsgewicht en slaaphouding. Voor een goede en gezonde nachtrust zou je dus ook een unieke slaapoplossing moeten hebben. Dat begrijpen we bij SlaapXpert als geen ander.

Daarom kun je bij Morgana in Doetinchem terecht voor de zogenaamde Digitale Nachtrust Analyse (DNA), ontwikkeld door Ergosleep, die jouw eigen unieke SLAAP-DNA® vaststelt. Binnen een paar minuten voel je zelf wat een bed op maat betekent.

Tijdens de slaaptest past het bed zich aan op jouw lichaam en brengt het patroon van jouw drukpunten in kaart. Met deze slaapkaart kun je het bed samenstellen waarmee jij je dag optimaal kan beginnen. Daarnaast zorgen we ervoor dat het bed aansluit bij jouw persoonlijke comfortwensen en natuurlijk de investering die je zou willen doen om de komende 10-15 jaar goed en gezond te slapen. Zo kan jouw bed, van binnen én van buiten, dus helemaal aan jouw profiel, smaak en budget worden aangepast. Wacht dus niet langer en bezoek onze Morgana winkel en doe de slaaptest.

Jouw voordelen
bij SlaapXpert

Wij zijn volledig uitgerust om jou te begeleiden in jouw zoektocht naar het beste bed. Morgana Doetinchem biedt jou de volgende voordelen:

Morgana Bedden - Slaapxpert

Unieke slaaptest voor het perfecte slaapadvies

Persoonlijk ingestelde bedden

Garantiezekerheid tot 1 jaar na aankoop

Gratis bezorging en montage

Doe de SLAAPTEST® bij de specialist

In de beddenzaak van Morgana staan onze specialisten voor je klaar om jou uitgebreid te adviseren voor het beste slaapcomfort en om jou te begeleiden bij onze unieke SLAAPTEST®. Zo weet je straks precies welke type bed, matras en zelfs kussen jou die unieke nachtrust kan geven. Onze ervaren en deskundige adviseurs kunnen jou dan ook alles over de bedden en boxsprings vertellen, maar vooral het ongeëvenaarde comfort van deze bedden laten ervaren!

Fysieke winkels

Ervaar zelf het persoonlijke advies en breng een bezoek aan onze fysieke winkels.

Ervaren medewerkers

23 enthousiaste en goed opgeleide medewerkers staan altijd persoonlijk klaar.

SlaapXpert - Morgana BS1
SlaapXpert - slaapadvies Morgana
SlaapXpert - Morgana boxsprings
SlaapXpert - schouderklachten slapen
SlaapXpert - slaapadvies Morgana

Vrijblijvend advies

Gratis check-up service

Voldoet jouw huidige bed niet meer aan je verwachtingen en wil je graag weten of jouw bed versleten is of dat wellicht alleen enkele onderdelen vervangen moeten worden? Wij komen gratis bij je thuis voor een check-up van jouw huidige bed. We beoordelen dan de matras en eventueel topmatras op slijtage, controleren de bedbodem op voldoende ondersteuning en geven je een vrijblijvend advies. Daarnaast kunnen we een inruilprijs voor jouw huidige bed bepalen indien je een nieuw bed bij ons koopt.

Wat klanten over ons zeggen

Wij willen iedere dag opnieuw onze klanten positief verassen, net iets meer voor ze doen dan dat ze verwachten en ze zo goed mogelijk van dienst zijn. Zo rekenen wij bijvoorbeeld nooit voorrijkosten bij een service of reparatie, ook niet 10 jaar na aankoop. Hiermee creëren wij ambassadeurs. Op Opiness.nl staan honderden reviews van onze klanten en we zijn er trots op dat er geen één negatieve review tussen staat.

Bekijk onze klantervaringen

Verhuisservice

Heb je een bed gekocht bij één van de winkels van SlaapXpert? Dan kun je gebruikmaken van onze verhuisservice. Op een vakkundige wijze verhuizen onze monteurs jouw bed, boxspring en/of kast. Het vervoer doen we met onze eigen vrachtauto. Vraag voor een prijsopgave onze adviseurs in één van de winkels of stuur een mail naar info@slaapxpert.nl.

Kom met ons in contact

Hästens - SlaapXpert
Auping - SlaapXpert
Morgana - SlaapXpert

Wil jij op de hoogte blijven?

Volg ons op social media en zie als eerste de nieuwe collectie.