Slaapgarantie Morgana

Ben je op zoek naar een goed bed?

Dan ben je bij SlaapXpert aan het juiste adres. Wij zijn de regionale autoriteit op het gebied van optimale nachtrust. Wij bieden hoogwaardige bedden van onder meer het topmerk Ergosleep aan. De producten van Morgana staan namelijk voor een gegarandeerd goede nachtrust.

Het merk staat achter het advies dat door de unieke slaaptest tot stand komt en achter de producten die aan de hand van dit advies geleverd worden. Het is die reden dat SlaapXpert dit merk voert. Uiteraard snappen we dat je niet wakker wilt liggen van de aanschaf van een nieuw bed. Mocht je na aanschaf toch niet tevreden zijn over je aankoop, dan bieden wij 365 dagen lang slaapgarantie. Slaap jij goed? Dan doen wij dat ook.

SlaapXpert heeft dus verstand van slapen en garandeert je een goede nachtrust. Je krijgt van ons alle tijd en aandacht: tijdens het adviesgesprek én na aankoop als dat nodig is. Je wilt tenslotte niet wakker liggen van je bed! Bezoek snel onze Morgana winkel in Doetinchem.

SlaapXpert - Morgana Store Doetinchem
SlaapXpert - Morgana slaaptest
SlaapXpert - Morgana SZ
Morgana - Bedden
SlaapXpert - Morgana slaaptest
SlaapXpert - slaapadvies Morgana

Een goede nachtrust is essentieel

SlaapXpert: voor slaapgarantie

Het liefst wil je geen risico lopen bij het kopen van een bed. En het is normaal dat je eerst moet wennen aan jouw nieuwe slaapsysteem. Je hebt dan ook zeker vier weken nodig om jouw lichaam te laten wennen aan jouw nieuwe bed. Pas na die periode weet je echt zeker of het slaapsysteem bij je past. Dat begrijpen we bij SlaapXpert als geen ander.

Bij Morgana staan wij achter ons advies dat mede door het objectieve meetsysteem tot stand komt en de producten die we aan de hand daarvan leveren. Mocht je desondanks toch niet tevreden zijn over jouw aankoop, dan bieden wij bij Morgana een jaar lang slaapgarantie! Zo kun je met een veilig gevoel een Morgana slaapsysteem aanschaffen.

In onze Morgana winkel in Doetinchem vind je ons enorme assortiment. Hier kun je altijd komen proefliggen en zo de materialen zien, voelen en ervaren. Onze adviseurs staan altijd voor je klaar om samen met jou de ideale bed samen te stellen. Zeker weten dat we tijd voor je hebben? Maak dan een afspraak. Zo profiteer je van een heerlijke nachtrust, en dat voor zeker 10 jaar lang.

Jouw voordelen
bij SlaapXpert

Wanneer je je bij onze Morgana winkel gaat oriënteren op een nieuw bed, staan de beste specialisten voor je klaar die je van uitgebreid persoonlijk advies zullen voorzien. Daar bieden wij jou de volgende voordelen:

Morgana Bedden - Slaapxpert

Slaapgarantie

Gratis check-up

Gratis slaaptest

Gratis bezorging en montage

Beste getest

Jouw Morgana bed kopen bij de slaapspecialist

Vanzelfsprekend wil jij ook gebruik maken van de slaapgarantie van Morgana. Hier zitten wel enkele voorwaarden aan. Om aanspraak te maken op de slaapgarantie dien je tijdens het originele aankoopproces gebruik gemaakt te hebben van de Morgana slaaptest. De slaapgarantie geldt alleen bij aankoop van een compleet slaapsysteem bestaande uit; bedbodem, matras en hoofdkussen. Wil je meer weten? Neem dan contact (tel. 0314-392058) op of bezoek onze winkel op de Woonboulevard in Doetinchem.

Fysieke winkels

Ervaar zelf het persoonlijke advies en breng een bezoek aan onze fysieke winkels.

Ervaren medewerkers

23 enthousiaste en goed opgeleide medewerkers staan altijd persoonlijk klaar.

SlaapXpert - Morgana BS1
SlaapXpert - slaapadvies Morgana
SlaapXpert - Morgana boxsprings
SlaapXpert - schouderklachten slapen
SlaapXpert - slaapadvies Morgana

Vrijblijvend advies

Gratis check-up service

Voldoet jouw huidige bed niet meer aan je verwachtingen en wil je graag weten of jouw bed versleten is of dat wellicht alleen enkele onderdelen vervangen moeten worden? Wij komen gratis bij je thuis voor een check-up van jouw huidige bed. We beoordelen dan de matras en eventueel topmatras op slijtage, controleren de bedbodem op voldoende ondersteuning en geven je een vrijblijvend advies. Daarnaast kunnen we een inruilprijs voor jouw huidige bed bepalen indien je een nieuw bed bij ons koopt.

Wat klanten over ons zeggen

Wij willen iedere dag opnieuw onze klanten positief verassen, net iets meer voor ze doen dan dat ze verwachten en ze zo goed mogelijk van dienst zijn. Zo rekenen wij bijvoorbeeld nooit voorrijkosten bij een service of reparatie, ook niet 10 jaar na aankoop. Hiermee creëren wij ambassadeurs. Op Opiness.nl staan honderden reviews van onze klanten en we zijn er trots op dat er geen één negatieve review tussen staat.

Bekijk onze klantervaringen

Verhuisservice

Heb je een bed gekocht bij één van de winkels van SlaapXpert? Dan kun je gebruikmaken van onze verhuisservice. Op een vakkundige wijze verhuizen onze monteurs jouw bed, boxspring en/of kast. Het vervoer doen we met onze eigen vrachtauto. Vraag voor een prijsopgave onze adviseurs in één van de winkels of stuur een mail naar info@slaapxpert.nl.

Kom met ons in contact

Hästens - SlaapXpert
Auping - SlaapXpert
Morgana - SlaapXpert

Wil jij op de hoogte blijven?

Volg ons op social media en zie als eerste de nieuwe collectie.