Slaapadvies Utrecht

Bezoek onze Stores voor een slaapadvies op maat

Bent u zich aan het oriënteren op een nieuw bed, maar heeft u hierbij een passend advies nodig? Dan bent u bij SlaapXpert in Utrecht aan het juiste adres. In onze Hästens Store vindt u bedden van de hoogste kwaliteit, waarover onze specialisten u graag uitgebreid adviseren. Er is namelijk heel veel keuze en u heeft ongetwijfeld veel wensen en eisen. Onze ervaren en deskundige adviseurs staan graag voor u klaar om u alles over onze bedden te vertellen, maar vooral om het ongeëvenaarde comfort van de bedden te ervaren!

SlaapXpert - Hästens Store Utrecht
Hästens Service Medewerker SlaapXpert
SlaapXpert - Hästens Vividus
SlaapXpert - Hästens advies
Hästens Store Amersfoort
Hästens - Eala

Een goede nachtrust is essentieel

Slaapadvies bij SlaapXpert in Utrecht

Een goede nachtrust is essentieel voor uw gezondheid en welzijn. In het geval u daarvoor een bed van de hoogste kwaliteit en met het perfecte liggenot zoekt, bent u bij SlaapXpert aan het juiste adres! In onze vestiging in Utrecht bieden wij de beste Hästens bedden, waarover wij u alles kunnen vertellen. Onze adviseurs zullen u de verschillen in lighouding en kwaliteit laten ervaren. De bedden van Hästens zijn echte ambachtelijke, handgemaakte bedden waarbij alleen gebruik is gemaakt van natuurlijke materialen. Ieder bed is voorzien van een dubbel of driedubbel veersysteem en dat zorgt voor de perfecte ondersteuning van uw gehele lichaam.

De bedden die u zult vinden in onze winkel zijn van zeer hoge kwaliteit en onze medewerkers in Utrecht staan graag klaar om u te helpen bij de aankoop van uw nieuwe bed!

Uw voordelen
bij SlaapXpert

In onze winkel in Utrecht krijgt u te maken met echte specialisten die u persoonlijk adviseren bij de aankoop van uw bed. Bij ons kunt u uitgaan van de volgende voordelen:

Hästens - accessoires

Persoonlijke aandacht

Advies op maat

Service tot aan huis

Bedden van de hoogste kwaliteit

Koop uw bed bij
dé slaapadviseur

Bij SlaapXpert in Utrecht staan wij voor persoonlijk slaapadvies en echte aandacht voor onze klanten. Onze adviseurs kijken graag met u mee in de zoektocht naar uw perfecte bed. Zo kunnen wij u adviseren in uw lighouding en de ondersteuning die de verschillende bedden uw lichaam bieden.

Wij staan graag voor u klaar voor het beste advies omtrent uw nieuwe bed. Komt u dus langs in onze winkel voor slaapadvies Utrecht!

Fysieke winkels

Ervaar zelf het persoonlijke advies en breng een bezoek aan onze fysieke winkels.

Ervaren medewerkers

23 enthousiaste en goed opgeleide medewerkers staan altijd persoonlijk klaar.

Hästens - Herlewing
Hästens Store Utrecht Overzicht
Hästens - topmatrassen
Hästens Sfeer 2000T SlaapXpert
Handmade Stitch Slaapxpert

Vrijblijvend advies

Gratis check-up service

Voldoet uw huidige bed niet meer aan uw verwachtingen en wilt u graag weten of uw bed versleten is of dat wellicht alleen enkele onderdelen vervangen moeten worden? Wij komen gratis bij u thuis voor een check-up van uw huidige bed. We beoordelen dan de matras en eventueel topmatras op slijtage, controleren de bedbodem op voldoende ondersteuning en geven u een vrijblijvend advies. Daarnaast kunnen we een inruilprijs voor uw huidige bed bepalen indien u een nieuw bed bij ons koopt.

Wat klanten over ons zeggen

Wij willen iedere dag opnieuw onze klanten positief verassen, net iets meer voor ze doen dan dat ze verwachten en ze zo goed mogelijk van dienst zijn. Zo rekenen wij bijvoorbeeld nooit voorrijkosten bij een service of reparatie, ook niet 10 jaar na aankoop. Hiermee creëren wij ambassadeurs. Op Opiness.nl staan honderden reviews van onze klanten en we zijn er trots op dat er geen één negatieve review tussen staat.

Bekijk onze klantervaringen

Verhuisservice

Heeft u een bed gekocht bij één van de winkels van SlaapXpert? Dan kunt u gebruikmaken van onze verhuisservice. Op een vakkundige wijze verhuizen onze monteurs uw bed, boxspring en/of kast. Het vervoer doen we met onze eigen vrachtauto. Vraag voor een prijsopgave onze adviseurs in één van de winkels of stuur een mail naar info@slaapxpert.nl.

Kom met ons in contact

Hästens - SlaapXpert
Auping - SlaapXpert
Morgana - SlaapXpert

Wil jij op de hoogte blijven?

Volg ons op social media en zie als eerste de nieuwe collectie.