Slaapadvies Amersfoort

Bent u op zoek naar een goed slaapadvies in Amersfoort?

Een goed bed is van groot belang voor uw nachtrust en uw gezondheid. Bij SlaapXpert in Amersfoort bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij hebben namelijk meer dan 100 jaar verstand van slapen. In onze winkel in Amersfoort vindt u een zeer uitgebreid en divers assortiment bedden, boxsprings, matrassen en bedtextiel van topmerken als Hästens en Auping. Wij zijn volledig uitgerust om u te begeleiden in de zoektocht naar het beste bed. Voor het beste slaapadvies hoeft u dus niet verder te zoeken!

SlaapXpert - Auping Store Amersfoort
Dromen SlaapXpert
SlaapXpert - Hästens Vividus
Auping Store Amersfoort - SlaapXpert
Hästens Store Amersfoort
Hästens - Eala

Een goede nachtrust is essentieel

Slaapadvies bij SlaapXpert in Amersfoort

Onderzoek wijst uit dat 74% van de Nederlanders het nut van een goede nachtrust onderschat. En hierdoor onmogelijk het maximale rendement uit hun leven weten te halen. SlaapXpert, met een vestiging in Amersfoort, helpt u gegarandeerd verder. Wij voorzien u namelijk van het beste advies over slaapcomfort die aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Al onze bedden hebben een luxe uitstraling, liggen uiterst comfortabel en ondersteunen uw lichaam optimaal. Bij ons kunt u uw ideale boxspring zelf samenstellen. Kiest voor een bed van Hästens of Auping, dan zorgen we er samen voor dat uw bed ergonomisch is afgesteld op uw slaaphouding.

Uw voordelen
bij SlaapXpert

Wanneer u zich bij ons gaat oriënteren op een nieuw bed, staan de beste specialisten voor u klaar die u van uitgebreid persoonlijk advies zullen voorzien. SlaapXpert Amersfoort biedt u de volgende voordelen:

Auping Fysius SlaapXpert

Inspirerende winkel met uitgebreid aanbod

Innovatieve slaapoplossingen

Uitgebreid proefliggen

Professioneel en persoonlijk advies van deskundigen

Koop uw bed
in Amersfoort

Door onze jarenlange expertise op het gebied van het beste slaapcomfort weten wij precies wat er nodig is om voor u het beste bed samen te stellen. Onze beddenwinkel in Amersfoort biedt u een uitgebreid aanbod in iedere prijsklasse. Samen met u kunnen we zo stap voor stap bepalen welk bed voor u het beste is. Bezoek onze winkel voor een professioneel slaapadvies en om proef te liggen. Zo eindigt u altijd op het bed van uw dromen!

Fysieke winkels

Ervaar zelf het persoonlijke advies en breng een bezoek aan onze fysieke winkels.

Ervaren medewerkers

23 enthousiaste en goed opgeleide medewerkers staan altijd persoonlijk klaar.

Hästens - Herlewing
SlaapXpert - slaapadvies
Hästens - topmatrassen
SlaapXpert - schouderklachten slapen
Handmade Stitch Slaapxpert

Vrijblijvend advies

Gratis check-up service

Voldoet uw huidige bed niet meer aan uw verwachtingen en wilt u graag weten of uw bed versleten is of dat wellicht alleen enkele onderdelen vervangen moeten worden? Wij komen gratis bij u thuis voor een check-up van uw huidige bed. We beoordelen dan de matras en eventueel topmatras op slijtage, controleren de bedbodem op voldoende ondersteuning en geven u een vrijblijvend advies. Daarnaast kunnen we een inruilprijs voor uw huidige bed bepalen indien u een nieuw bed bij ons koopt.

Wat klanten over ons zeggen

Wij willen iedere dag opnieuw onze klanten positief verassen, net iets meer voor ze doen dan dat ze verwachten en ze zo goed mogelijk van dienst zijn. Zo rekenen wij bijvoorbeeld nooit voorrijkosten bij een service of reparatie, ook niet 10 jaar na aankoop. Hiermee creëren wij ambassadeurs. Op Opiness.nl staan honderden reviews van onze klanten en we zijn er trots op dat er geen één negatieve review tussen staat.

Bekijk onze klantervaringen

Verhuisservice

Heeft u een bed gekocht bij één van de winkels van SlaapXpert? Dan kunt u gebruikmaken van onze verhuisservice. Op een vakkundige wijze verhuizen onze monteurs uw bed, boxspring en/of kast. Het vervoer doen we met onze eigen vrachtauto. Vraag voor een prijsopgave onze adviseurs in één van de winkels of stuur een mail naar info@slaapxpert.nl.

Kom met ons in contact

Hästens - SlaapXpert
Auping - SlaapXpert
Morgana - SlaapXpert

Wil jij op de hoogte blijven?

Volg ons op social media en zie als eerste de nieuwe collectie.