fbpx
6

Test je slaappotentieel

Bekijk welk merk het best bij jou past!
Doe de test

Een goed bed is van groot belang voor uw nachtrust en uw gezondheid. Bij SlaapXpert in Amersfoort bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij hebben namelijk meer dan 100 jaar verstand van slapen. In onze winkel in Amersfoort vindt u een zeer uitgebreid en divers assortiment bedden, boxsprings, matrassen en bedtextiel van topmerken als Hästens en Auping. Wij zijn volledig uitgerust om u te begeleiden in de zoektocht naar het beste bed. Voor het beste slaapadvies hoeft u dus niet verder te zoeken!

Slaapadvies bij SlaapXpert in Amersfoort

Onderzoek wijst uit dat 74% van de Nederlanders het nut van een goede nachtrust onderschat. En hierdoor onmogelijk het maximale rendement uit hun leven weten te halen. SlaapXpert, met een vestiging in Amersfoort, helpt u gegarandeerd verder. Wij voorzien u namelijk van het beste advies over slaapcomfort die aansluit bij uw persoonlijke wensen.
Al onze bedden hebben een luxe uitstraling, liggen uiterst comfortabel en ondersteunen uw lichaam optimaal. Bij ons kunt u uw ideale boxspring zelf samenstellen. Kiest voor een bed van Hästens of Auping, dan zorgen we er samen voor dat uw bed ergonomisch is afgesteld op uw slaaphouding.

slaapadvies amersfoort

Uw voordelen bij SlaapXpert Amersfoort

Wanneer u zich bij ons gaat oriënteren op een nieuw bed, staan de beste specialisten voor u klaar die u van uitgebreid persoonlijk advies zullen voorzien. SlaapXpert Amersfoort biedt u de volgende voordelen:

  • Inspirerende winkel met uitgebreid aanbod
  • Innovatieve slaapoplossingen
  • Uitgebreid proefliggen
  • Professioneel en persoonlijk advies van deskundigen

Koop uw bed in Amersfoort

Door onze jarenlange expertise op het gebied van het beste slaapcomfort weten wij precies wat er nodig is om voor u het beste bed samen te stellen. Onze beddenwinkel in Amersfoort biedt u een uitgebreid aanbod in iedere prijsklasse. Samen met u kunnen we zo stap voor stap bepalen welk bed voor u het beste is. Bezoek onze winkel voor een professioneel slaapadvies en om proef te liggen. Zo eindigt u altijd op het bed van uw dromen!

Maak een afspraak

Hästens Amersfoort

Gratis check-up service

Voldoet uw huidige bed niet meer aan je verwachtingen en wilt u graag weten of uw bed versleten is of dat wellicht alleen enkele onderdelen vervangen moeten worden? Wij komen gratis bij u thuis voor een check-up van uw huidige bed. We beoordelen dan de matras en eventueel topmatras op slijtage, controleren de bedbodem op voldoende ondersteuning en geven u een vrijblijvend advies. Daarnaast kunnen we een inruilprijs voor uw huidige bed bepalen indien u een nieuw bed bij ons koopt.

Meer over onze klantenservice

Wat klanten over ons zeggen

Wij willen iedere dag opnieuw onze klanten positief verassen, net iets meer voor ze doen dan dat ze verwachten en ze zo goed mogelijk van dienst zijn. Zo rekenen wij bijvoorbeeld nooit voorrijkosten bij een service of reparatie, ook niet 10 jaar na aankoop. Hiermee creëren wij ambassadeurs. Op Opiness.nl staan honderden reviews van onze klanten en we zijn er trots op dat er geen één negatieve review tussen staat.

Bekijk onze beoordelingen

Verhuisservice

Heeft u een bed gekocht bij één van de winkels van SlaapXpert dan kunt u gebruikmaken van onze verhuisservice. Op een vakkundige wijze verhuizen onze monteurs uw bed, boxspring en/of kast. Het vervoer doen we met onze eigen vrachtauto. Vraag voor een prijsopgave onze adviseurs in één van de winkels of stuur een mail naar info@slaapxpert.nl.

Neem contact op

Bel voor de beste Auping deal
033-3030 417

Bel voor de beste Hästens deal
033-3030 418

Bel voor de beste Morgana deal
0314-39 2058