fbpx
6

Test je slaappotentieel

Bekijk welk merk het best bij jou past!
Doe de test

Jouw beddenspeciaalzaak

SlaapXpert heeft al meer dan 100 jaar verstand van slapen. De vierde generatie leidt het huidige familiebedrijf met 6 beddenspeciaalzaken in Nederland met een zeer uitgebreid en divers assortiment bedden, boxsprings, matrassen en bedtextiel van topmerken als Auping, Hästens en Morgana. Wij zijn volledig uitgerust om jou te begeleiden in jouw zoektocht naar het beste bed. Wij vertellen je graag over de eigenschappen van onze matrassen en boxsprings. Daarnaast kun je bij ons terecht voor complete boxspring combinaties, ledikanten, kussens en bedlinnen. Kortom, wij voorzien je van het beste advies over slaapcomfort aansluitend bij jouw persoonlijke wensen.

Wij zorgen dat je kunt genieten van een optimale nachtrust.

Onze adviseurs nemen alle tijd voor je en beantwoorden al jouw vragen.

Onze kernwaarden

Eerlijk: Wij gaan voor een langdurige relatie met onze klanten en om dat te bewerkstelligen vinden wij transparant en eerlijk zakendoen erg belangrijk.

Betrokken: Al onze medewerkers zijn betrokken bij het bedrijf en bij onze klant. Ons streven is onze klant te ontzorgen en elke keer opnieuw positief te verrassen.

Persoonlijk: Wij nemen de tijd om goed te inventariseren wat de behoeftes en wensen zijn van onze klanten. Ieder mens is uniek en wij zien het als onze taak om met onze kennis en ervaring de beste persoonlijke slaapoplossing te adviseren.

Effectief: Duidelijk, transparant en afspraak is afspraak. Daar staan we voor.

SlaapXpert: jouw adviseur

Goed slapen is, naast regelmatig bewegen en gezond eten, het meest belangrijk voor de beste prestaties. Want zonder goede slaap neem je slechte beslissingen, maak je sneller fouten en ben je een risico op de weg. Op de lange termijn vergroot het zelfs de kans op een burn-out. Wij weten dit maar al te goed en denken dan ook graag met je mee. Door onze jarenlange expertise op het gebied van het beste slaapcomfort weten wij precies wat er nodig is om voor jou het beste bed samen te stellen. Onze beddenwinkels bieden een uitgebreid aanbod in iedere prijsklasse. Samen met jou kunnen we zo stap voor stap bepalen welk bed voor jou het beste is.

Maak een afspraak

Door onze jarenlange ervaring in de beddenbranche kunnen wij jou een passend advies geven.

Bel voor de beste Auping deal
033-3030 417

Bel voor de beste Hästens deal
033-3030 418

Bel voor de beste Morgana deal
0314-39 2058