Ravenwood 140cm
Ravenwood 140cm
Ravenwood 140cm

“Aanpasbaar aan uw persoonlijke lichaamsprofiel”

Ravenswood

Ravenswood ledikant voorzien van P3 lattenbodems.

Dit showroommodel is als set verkrijgbaar inclusief hoofdbord, bodems en matrassen. Deze lattenbodems kunnen op verschillende manieren worden ingesteld, afhankelijk van jouw persoonlijke ondersteuning die je lichaam nodig heeft. Benieuwd naar jouw SLAAP-DNA? Plan hier de gratis slaaptest.

Kom kijken naar dit showroommodel in de maat 140×200. Direct leverbaar.

Van: € 4.458,00
Voor:€ 2.997,00

Bel voor de beschikbaarheid en beste prijs naar onze Morgana beddenzaak.

Morgana Doetinchem

Het patroon van jouw drukpunten in kaart

Slaap DNA

Uitgerust en met nieuwe energie stap je uit bed. De frisse lucht in, de zon op je gezicht. Je hebt er zin in vandaag! Als je jouw lichaam de ontspanning geeft die het nodig heeft, dan ervaar je dit elke dag. Een goede nachtrust is per persoon verschillend, net als je SLAAP-DNA®. Ieder lichaam is anders, daarom is er ook niet één bed dat voor iedereen geschikt is. Een bed gaat gemiddeld zo’n 10-15 jaar mee.

Als je bedenkt dat iedereen gemiddeld 1/3 van zijn leven in bed ligt, dan is het van belang dat je een bed uitkiest dat bij jou past. Een goede nachtrust heeft grote invloed op je kwaliteit van leven, dus laat je goed informeren. Tip: boek van tevoren een slaaptest afspraak, zodat je altijd zeker weet dat er een slaapadviseur alle tijd voor je heeft.

Met de Morgana Slaaptest kun je nu jouw SLAAP-DNA® leren kennen. Tijdens de slaaptest past het bed zich aan op jouw lichaam en brengt het patroon van jouw drukpunten in kaart. Met deze slaapkaart kun je het bed samenstellen waarmee jij je dag optimaal kan beginnen.

Boek een slaaptest

  • Beste getest
  • Slaapgarantie
  • Gratis check-up
  • Gratis slaaptest
  • Gratis bezorging en montage

  • Advies op maat
Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en loop geen nieuws en tips over slapen mis.

Morgana Doetinchem wordt aanbevolen op Opiness 2023