fbpx
6

Test je slaappotentieel

Bekijk welk merk het best bij jou past!
Doe de test

Het beste matras

Het vertrekpunt bij het kiezen van een goede matras is jouw wervelkolom. Het is namelijk belangrijk dat deze gedurende de nacht kan ontspannen en herstellen. Op een te zachte en versleten matras is dit niet mogelijk en evenmin op een te hard matras. Je wervelkolom rust het beste uit wanneer het tijdens de slaap haar natuurlijke vorm kan behouden. Als dit niet het geval is, ondervindt je lichaam druk waardoor de doorbloeding van je spieren, gewrichten en huid niet optimaal is en je onrustig slaapt en minder goed hersteld. Het beste matras voor jou is voldoende drukverlagend voor jouw lichaam. Het is daarom van groot belang om je goed te laten adviseren. Bij SlaapXpert geven we altijd een passend advies.

Hoe kies je een nieuw matras?

Een nieuw matras uitkiezen is heel persoonlijk en afhankelijk van vele factoren. Denk aan een dominante lighouding, warm versus koud, allergieën, fysieke klachten of lichamelijke aandoeningen en natuurlijk het type matrasdrager, oftewel de bedbodem. Wij zien dat veel mensen in de valkuil trappen van testresultaten van de consumentenbond of de ‘one size fits all’ matrassen die via internet worden aangeboden. Het feit dat een bepaalde matras als best uit een test komt, wil nog niet zeggen dat deze matras ook voor jou de meest geschikte matras is. De kans dat een ‘one size fits all’ matras voor jou de beste keuze is, is natuurlijk heel erg klein.

Meten is weten

Goede kwaliteitsschoenen hebben een perfecte pasvorm, de juiste leest en ondersteuning voor je voeten. Je koopt deze niet zonder ze eerst te passen en de échte specialist is in staat je voeten eerst op te meten voor het allerbeste advies. Hetzelfde geldt voor een nieuw bed! Dankzij de voortschrijdende technologie is het nu mogelijk om een nieuw bed samen te stellen middels een digitale meting. Hiervoor heeft Morgana een unieke Slaaptest ontwikkeld. De Morgana Slaaptest is een volautomatische en digitale meting van acht minuten waarbij op basis van je lichaamsbouw en nog een aantal voorkeuren je een objectief en deskundig advies krijgt.

Nieuw bed kopen? Maak een afspraak!

Voor allerlei belangrijke zaken in ons leven maken we een afspraak; bij de kapper, de tandarts of specialist in het ziekenhuis. Waarom maken we dan geen afspraak voor een nieuw bed of matras kopen? Als je erover nadenkt is dat best vreemd omdat een goede nachtrust zo enorm bepalend is voor je levenskwaliteit. De beste keuze maak je niet op internet of even tussendoor, maar met aandacht tijdens een afspraak. Dat begrijpen we bij SlaapXpert als geen ander.

Maak een afspraak

Bel voor de beste Auping deal
033-3030 417

Bel voor de beste Hästens deal
033-3030 418

Bel voor de beste Morgana deal
0314-39 2058