Een goed bed moet je ’s nachts laten herstellen van alle activiteiten gedurende de dag. Aangezien iedereen uniek is qua lichaamsbouw, lengte en gewicht ziet een slaapsysteem er voor iedereen anders uit. Het beste bed is dus niet voor iedereen hetzelfde. Daarom hebben wij bij Morgana de SLAAPTEST®.

De test houdt rekening met jouw lichaamsbouw, jouw huidige slaapsysteem en jouw huidige lichaamsklachten. Op basis hiervan doen wij de SLAAPTEST®. Tijdens de test wordt jouw lichaamsprofiel gemeten en dit profiel kan in een lattenbodem of boxspring verwerkt worden zodat iedereen zijn of haar unieke bed heeft. Mede door de SLAAPTEST® weet je dus binnen enkele minuten welk bed het meest geschikt is.

Ondersteuning

Door middel van de SLAAPTEST® wordt gemeten welke ondersteuning jouw lichaam verlangt van het slaapsysteem. Tijdens de test wordt jouw lichaamsprofiel opgemeten en voel je direct het verschil tussen een slaapsysteem afgesteld op jouw unieke lichaamsprofiel en een standaard oplossing die je overal wordt aangeboden. Met een bed die je goed ondersteund, zal je dus s ‘nachts meer uitrusten van jouw activiteiten gedurende de dag. Een ondersteuning op maat is daarom ook essentieel voor een goede nachtrust.

Comfort

Tijdens de SLAAPTEST® wordt ook de mate van comfort berekend die jouw lichaam nodig heeft. Naast een goede ondersteuning die essentieel is voor een goede en gezonde nachtrust wil je natuurlijk ook lekker liggen in jouw nieuwe bed. Wij zullen verschillende typen matrassen samen met je testen zodat je het gewenste comfort niveau verwerkt krijgt in jouw slaapsysteem.

Investering

Een goed bed is alleen maar persoonlijk wanneer deze valt binnen jouw budget. Naast een goede ondersteuning en comfort wat mede gemeten wordt tijdens de test houden wij rekening met jouw persoonlijke budget om zo tot de voor jou unieke slaapoplossing te komen. Een goede nachtrust moet voor iedereen bereikbaar zijn en daarom houden wij hier dus sterk rekening mee!