Onze winkel is compleet verbouwd en daarmee klaar voor de toekomst. Bij Auping Store Doetinchem vind je het complete assortiment van Auping. Kom proefliggen op onze matrassen. Je ontvangt deskundig slaapadvies van onze Auping Experts. Zij helpen je een bed of matras te kiezen, die écht bij je past.

Ervaar zelf het verschil tussen een spiraalbodem of boxspring en test onze vlakke, handverstelbare en elektrische bodems. Ook voor de styling van jouw slaapkamer kun je bij ons terecht. Voel aan stoffen, kies je kleuren en stel zo jouw eigen slaapkamerstijl samen. We nemen de tijd voor jou. Je kan bij ons een winkel afspraak inplannen wanneer het jou schikt.

Duurzaam

Bij Auping Store Doetinchem dromen we van een duurzame wereld. Een wereld waarin niks wordt verspild, maar alles wordt hergebruikt voor de volgende generatie. Zo werken we toe naar een wereld zonder afval.

De introductie van Auping Evolve, het eerste volledig circulaire matras ter wereld, was de eerste stap in de richting van een nieuw, circulair, matrassenassortiment. Nu heeft Auping ook haar premium matrassenassortiment vervangen door Auping Elysium en Auping Elite. Elk matrastype is verkrijgbaar in 4 verschillende soorten ondersteuning en 3 hardheden. Op deze manier kunnen we iedereen van een passend matras voorzien.

Hoofdkussen cadeau

Een leuk extraatje: maak je online een afspraak bij Auping Store Doetinchem? Dan ontvang je een hoofdkussen cadeau bij je aankoop vanaf € 995,-.

Je bent van harte welkom om je te laten adviseren door onze slaapspecialisten.

Meer weten?

Er zijn heel veel soorten kussens in verschillende maten, materiaal en hardheid. Wat nu het perfecte kussen voor jou is, is puur persoonlijk. Je kunt een kussen uitproberen in de winkel, maar ook thuis. Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen met onze slaapexperts!