Natuurlijk Slapen
Natuurlijk Slapen
Natuurlijk Slapen

Hoe kunnen we je verder helpen?

Natuurlijk Slapen
Amersfoort

Adres

Brabantsestraat 14
3812 PJ Amersfoort

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00 – 17:30 uur
Woensdag10:00 – 17:30 uur
Donderdag10:00 – 17:30 uur
Vrijdag10:00 – 17:30 uur
Zaterdag10:00 – 17:00 uur
Zondag12:00 – 17:00 uur

Feestdagen

Eerste PaasdagGesloten
Tweede Paasdag11:00 – 17:00 uur
Koningsdag10:00 – 17:00 uur
Bevrijdingsdag11:00 – 17:00 uur
Hemelvaartsdag11:00 – 17:00 uur
Eerste PinksterdagGesloten
Tweede Pinksterdag11:00 – 17:00 uur

Het ideale bed of matras

Bedden van ecologische en natuurlijke materialen

De winkels van Slaapxpert zijn al jaren een vertrouwd adres in Amersfoort en omgeving als het gaat om het kopen van een kwalitatief goed bed. Het familiebedrijf achter Slaapxpert is eigenaar van de beddenzaken Auping en Hästens aan de Limburgsestraat.

Als familiebedrijf (4e generatie) en 124 jaar ervaring in de meubel- en beddenbranche – met winkels zoals Hästens, Morgana en Auping – kijken we vooruit en denken we na over hoe we de aarde doorgeven aan toekomstige generaties. We doen dit door ons assortiment samen te stellen met oog voor onze planeet en een gezond slaapklimaat. 

Natuurlijk slapen heeft een primeur in Nederland: we zijn de eerste winkel met uitsluitend merken die zich richten op natuurlijke -en ecologische bedden. Onze bedden zijn handgemaakt van natuurlijke, ecologische en niet-dierlijke materialen en worden ambachtelijk vervaardigd in Zweden en Engeland, met een unieke focus op wat de natuur ons biedt.

Maak een afspraak

Onze merken

Handgemaakte, ecologische bedden van onze Zweedse en Engelse merken

Mattsons

Elk bed is op ambachtelijke wijze met de hand opgebouwd door vakmensen die werken met de beste lokale gecertificeerde materialen. Het is als kasjmier voor het eerst aanraken nadat je grove wol gewend bent. Een Mattsons bed staat voor elegantie, comfort en ambacht.

ECOlife

De bedden van EcoLife zijn een rijkdom van de natuur. Ze zijn veganistisch en worden handgemaakt met 100% natuurlijke, niet-dierlijke en hernieuwbare materialen; een verrijking voor je nachtrust. Slapen met een goed gevoel is de missie van EcoLife. 

Hästens

Ontdek de meest wakkere versie van jezelf – al generaties lang verfijnd Hästens technologieën om een optimaal herstellende slaap te bieden. Sinds 1852 blijft Hästens elke dag het vakmanschap van wereldklasse aanscherpen in de fabriek in Köping, Zweden.

Dorbien
Dorbien

Moeder natuur vormt een onuitputtelijke inspiratiebron bij het ontwerp van de Zweedse Dorbien bedden. Door actieve ondersteuning zijn Dorbien bedden bij uitstek geschikt voor sporters. Bij het ontwerp wordt technologie toegepast die je sportieve prestaties verbeteren.

Hypnos
Hypnos

Het Engelse merk Hypnos maakt al meer dan honderd jaar handgemaakte en op maat gemaakte matrassen voor hotels en voor thuis. Zelfs voor Queen Elizabeth II; het merk won de prestigieuze award ‘THE QUEEN’S AWARD FOR ENTERPRISE FOR SUSTAINABLE DEVELOPMENT’. 

Dommelin
Dommelin

Passie en vakmanschap komen bij deze top beddengoed specialist samen tot luxe. Ben je opzoek naar hoeslakens in afwijkende maten, of betere pasvormen voor hoofdkussens? Dommelin helpt je met afwijkende maten en met de meest uiteenlopende kleuren en stoffen.