fbpx
1

Test je slaappotentieel

Bekijk welk merk het best bij jou past!
Doe de test

Ben je benieuwd hoe jij jouw ideale nachtrust behaalt? En wil je graag weten welk bed en matras het beste bij jou past? Doe dan een slaaptest en krijg antwoorden op jouw vragen.
De meeste mensen slapen een derde van hun leven. Stel je toch eens voor dat in die tijd je lichaam écht kon uitrusten. Geen spanning, maar lekker uitgerust wakker worden. Bij Morgana kun je het verschil nu zelf ervaren. In onze Morgana winkel in Doetinchem hebben we de beschikking over een uniek meetsysteem van Ergosleep. Met deze SLAAPTEST® stel je je eigen, unieke SLAAP-DNA® vast en ervaar je in slechts 8 minuten hoe het is om 10 jaar gezond te slapen.
Middels de test komen we tot een combinatie van persoonlijk ingestelde lattenbodem of boxspring, een matras dat bij je past en het juiste hoofdkussen voor optimale ondersteuning van de nek.
In het geval je dus een slaaptest wilt doen en vervolgens het bed van de hoogste kwaliteit en met het perfecte liggenot wilt kopen, ben je bij SlaapXpert aan het juiste adres. Ervaar het zelf en kom langs in onze beddenwinkel in Doetinchem. In deze Morgana winkel ben je aan het enige en juiste adres.

SlaapXpert: voor jouw persoonlijke slaaptest

Ieder mens is uniek. Dit houdt ook in dat ieder mens ook een unieke combinatie heeft van lichaamsbouw, lichaamsgewicht en slaaphouding. Voor een goede en gezonde nachtrust zou je dus ook een unieke slaapoplossing moeten hebben. Dat begrijpen we bij SlaapXpert als geen ander.
Daarom kun je bij Morgana in Doetinchem terecht voor de zogenaamde Digitale Nachtrust Analyse (DNA), ontwikkeld door Ergosleep, die jouw eigen unieke SLAAP-DNA® vaststelt. Binnen een paar minuten voel je zelf wat een bed op maat betekent.
Tijdens de slaaptest past het bed zich aan op jouw lichaam en brengt het patroon van jouw drukpunten in kaart. Met deze slaapkaart kun je het bed samenstellen waarmee jij je dag optimaal kan beginnen. Daarnaast zorgen we ervoor dat het bed aansluit bij jouw persoonlijke comfortwensen en natuurlijk de investering die je zou willen doen om de komende 10-15 jaar goed en gezond te slapen. Zo kan jouw bed, van binnen én van buiten, dus helemaal aan jouw profiel, smaak en budget worden aangepast. Wacht dus niet langer en bezoek onze Morgana winkel en doe de slaaptest.

ergo slaaptest

Waarom je kiest voor een bed van Morgana

Wij zijn volledig uitgerust om jou te begeleiden in jouw zoektocht naar het beste bed. Morgana Doetinchem biedt jou de volgende voordelen:

  • Slaapgarantie: niet goed, bed terug
  • Slaapadvies op maat
  • Op afspraak, dus altijd voldoende tijd
  • Stel je unieke SLAAP-DNA® vast

Doe de SLAAPTEST® bij de specialist

In de beddenzaak van Morgana staan onze specialisten voor je klaar om jou uitgebreid te adviseren voor het beste slaapcomfort en om jou te begeleiden bij onze unieke SLAAPTEST®. Zo weet je straks precies welke type bed, matras en zelfs kussen jou die unieke nachtrust kan geven. Onze ervaren en deskundige adviseurs kunnen jou dan ook alles over de bedden en boxsprings vertellen, maar vooral het ongeëvenaarde comfort van deze bedden laten ervaren!

Doe de Ergosleep SLAAPTEST®

Gratis check-up service

Voldoet je huidige bed niet meer aan je verwachtingen en wil je graag weten of je bed versleten is of dat wellicht alleen enkele onderdelen vervangen moeten worden. Wij komen gratis bij je thuis voor een check-up van je huidige bed. We beoordelen dan de matras en eventueel topmatras op slijtage, we controleren de bedbodem op voldoende ondersteuning en geven je een vrijblijvend advies. Daarnaast kunnen we een inruilprijs voor je huidige bed bepalen indien je een nieuw bed bij ons koopt.

Meer over onze klantenservice

Wat klanten over ons zeggen

Wij willen iedere dag opnieuw onze klanten positief verassen, net iets meer voor ze doen dan dat ze verwachten en ze zo goed mogelijk van dienst zijn. Zo rekenen wij bijvoorbeeld nooit voorrijkosten bij een service of reparatie, ook niet 10 jaar na aankoop. Hiermee creëren wij ambassadeurs. Op Opiness.nl staan honderden reviews van onze klanten en we zijn er trots op dat er geen één negatieve review tussen staat.

Bekijk onze beoordelingen

Verhuisservice

Heb je een bed gekocht bij één van de winkels van SlaapXpert dan kun je gebruikmaken van onze verhuisservice. Op een vakkundige wijze verhuizen onze monteurs jouw bed, boxspring en/of kast. Het vervoer doen we met onze eigen vrachtauto. Vraag voor een prijsopgave onze adviseurs in één van de winkels of stuur een mail naar info@slaapxpert.nl.

Neem contact op

Samenwerking Morgana en Fysiotherapeuten

Morgana Doetinchem werkt intensief samen met een groot aantal fysiotherapeuten in de regio. Doel van de samenwerking is om elkaars kennis te verbreden op het gebied van ergonomie, aandoeningen en innovaties in de beddenbranche. Een aantal keren per jaar is er een hele dag een fysiotherapeut bij Morgana op de woonboulevard in Doetinchem aanwezig om de klanten van Morgana met een ligprobleem of aandoening aan de rug of nek te helpen bij de juiste keuze.

Meer informatie

Bel voor de beste Auping deal
033-3030 417

Bel voor de beste Hästens deal
033-3030 418

Bel voor de beste Morgana deal
0314-39 2058