fbpx
1

Test je slaappotentieel

Bekijk welk merk het best bij jou past!
Doe de test

Persoonlijk

Wij bieden slaapoplossingen die gemaakt zijn voor je lichaam. Unieke producten afgestemd op jouw lichaamsprofiel. Naast onze producten zit persoonlijk ook in de manier waarop wij onze klanten benaderen. Onze adviseurs nemen rustig de tijd voor je en inventariseren grondig je ‘slaapgedrag’ en voorkeuren om je zo te helpen de best passende slaapoplossing te vinden.

Innovatief

Wij zijn constant op zoek naar innovatieve middelen om je een beter slaapcomfort te kunnen bieden. Een voorbeeld hiervan is de SLAAPTEST®: binnen 8 minuten weet je hoe 10 jaar gezond slapen voelt. Ook werken we samen met diverse fysiotherapeuten en organiseren we met regelmaat gezamenlijke informatieavonden.

Eerlijk

Voor onze hele collectie gebruiken we een heldere en transparante prijsopbouw. Dit betekent duidelijke productvoordelen voor iedere euro die je aan gezond slapen wil uitgeven.

Toegewijd

Alle medewerkers van Morgana zijn grondig getraind in onze Morgana Academy. Klantvriendelijkheid, service en kennis staan in deze opleiding centraal. Onze slaapadviseurs zijn toegewijd aan jouw wens voor een goede en gezonde nachtrust. Uiteraard uit zich dit ook in onze gratis bezorging en montage door vakkundige monteurs.

Effectief

Duidelijke communicatie, heldere afspraken en het nakomen van onze beloftes. Daar staat Morgana voor.

Bel voor de beste Auping deal
033-3030 417

Bel voor de beste Hästens deal
033-3030 418

Bel voor de beste Morgana deal
0314-39 2058