Morgana Doetinchem

Ben je op zoek naar de specialist in Morgana bedden?

Bij Morgana Doetinchem kun je terecht voor een breed assortiment aan hoogwaardige bedden en persoonlijk advies. Als je op zoek bent naar een nieuw bed, is het belangrijk dat je precies weet hoe jouw nieuwe bed ligt. Omdat wij weten hoe belangrijk het is dat jouw slaaphouding goed is, hebben wij vanuit Morgana een speciale slaaptest ontwikkeld. Deze test is gratis en duurt 8 minuten, waarin je direct ervaart hoe het is om op een speciaal voor jou ingesteld bed te liggen. Maak vooral een afspraak om deze slaaptest te ervaren, en laat je inspireren en adviseren bij ons Morgana-filiaal op de woonboulevard aan de Doetinchemseweg in Doetinchem!

SlaapXpert - Morgana Store Doetinchem
SlaapXpert - Morgana slaaptest
SlaapXpert - Morgana SZ
Morgana - Bedden
SlaapXpert - Morgana slaaptest
SlaapXpert - slaapadvies Morgana

Een goede nachtrust is essentieel

Morgana bed in Doetinchem kopen

Koop je een Morgana bed, dan ben je verzekerd van een bed van hoge kwaliteit. Wij vinden het uiterst belangrijk dat jouw nieuwe bed precies is wat jij nodig hebt voor de ideale nachtrust. De bedden van Morgana worden in Doetinchem speciaal op jou afgesteld, zodat jouw bed altijd goed zal aanvoelen. Want dat is belangrijk. We spenderen immers een groot gedeelte van onze tijd in ons bed, dus deze moet perfect aansluiten bij het lichaam en ondersteunen bij eventuele lichamelijke klachten. Wanneer je weet wat jouw SLAAP-DNA is, kunnen we er samen voor zorgen dat jouw nieuwe bed gaat zorgen voor een gezonde nachtrust.

Door gebruik te maken van natuurlijke materialen voelen onze bedden daarnaast altijd comfortabel. Of het nu winter is of zomer: de materialen van uw Morgana bed zullen altijd goed aanvoelen.

Jouw voordelen
bij SlaapXpert

En omdat we achter onze producten staan, durven we je daar ook garanties op te geven die nergens anders worden aangeboden, zoals onze 365 dagen slaapgarantie! Meer voordelen van Morgana Doetinchem vind je hier:

Morgana Bedden - Slaapxpert

Unieke slaaptest voor het perfecte slaapadvies

Persoonlijk ingestelde bedden

Garantiezekerheid tot 1 jaar na aankoop

Gratis bezorging en montage

Koop jouw bed bij de Morgana specialist

Als echte specialisten weten wij als geen ander welke combinatie van bed en matras jou de ondersteuning bied die je nodig hebt. Koop je een bed bij Morgana Doetinchem, dan nemen wij uitgebreid de tijd om jouw slaaphouding te analyseren door middel van onze unieke slaaptest. Omdat al meer dan 475.000 mensen voor jou deze test hebben gedaan, hebben wij uitgebreid kennis opgedaan van hoe mensen en hun slaapgewoontes kunnen verschillen. Bij Morgana Doetinchem kun je er dus van uitgaan dat onze specialisten jou optimaal kunnen voorzien van professioneel slaapadvies, waardoor je altijd de perfecte slaapoplossing zult ervaren!

Fysieke winkels

Ervaar zelf het persoonlijke advies en breng een bezoek aan onze fysieke winkels.

Ervaren medewerkers

23 enthousiaste en goed opgeleide medewerkers staan altijd persoonlijk klaar.

SlaapXpert - Morgana BS1
SlaapXpert - slaapadvies Morgana
SlaapXpert - Morgana boxsprings
SlaapXpert - schouderklachten slapen
SlaapXpert - slaapadvies Morgana

Vrijblijvend advies

Gratis check-up service

Voldoet jouw huidige bed niet meer aan je verwachtingen en wil je graag weten of jouw bed versleten is of dat wellicht alleen enkele onderdelen vervangen moeten worden? Wij komen gratis bij je thuis voor een check-up van jouw huidige bed. We beoordelen dan de matras en eventueel topmatras op slijtage, controleren de bedbodem op voldoende ondersteuning en geven je een vrijblijvend advies. Daarnaast kunnen we een inruilprijs voor jouw huidige bed bepalen indien je een nieuw bed bij ons koopt.

Wat klanten over ons zeggen

Wij willen iedere dag opnieuw onze klanten positief verassen, net iets meer voor ze doen dan dat ze verwachten en ze zo goed mogelijk van dienst zijn. Zo rekenen wij bijvoorbeeld nooit voorrijkosten bij een service of reparatie, ook niet 10 jaar na aankoop. Hiermee creëren wij ambassadeurs. Op Opiness.nl staan honderden reviews van onze klanten en we zijn er trots op dat er geen één negatieve review tussen staat.

Bekijk onze klantervaringen

Verhuisservice

Heb je een bed gekocht bij één van de winkels van SlaapXpert? Dan kun je gebruikmaken van onze verhuisservice. Op een vakkundige wijze verhuizen onze monteurs jouw bed, boxspring en/of kast. Het vervoer doen we met onze eigen vrachtauto. Vraag voor een prijsopgave onze adviseurs in één van de winkels of stuur een mail naar info@slaapxpert.nl.

Kom met ons in contact

Hästens - SlaapXpert
Auping - SlaapXpert
Morgana - SlaapXpert

Wil jij op de hoogte blijven?

Volg ons op social media en zie als eerste de nieuwe collectie.