fbpx
1

Test je slaappotentieel

Bekijk welk merk het best bij jou past!
Doe de test

Ben je op zoek naar een persoonlijk instelbare Morgana boxspring? Dan is de Ergosleep BS4 de perfecte keuze! Vanzelfsprekend verkrijg je deze in de Morgana beddenwinkel van SlaapXpert in Doetinchem. Onze medewerkers daar kunnen je een passend advies geven.
De Ergosleep® BS4 is een hoogwaardige boxspring met een ingenieus verstelsysteem (patent pending) dat toelaat om elke lichaamszone in 4 verschillende hoogteposities te ondersteunen. Dit systeem is een doorbraaktechnologie in de slaapwereld, waardoor boxsprings zich nu ook werkelijk aan jouw lichaam kunnen aanpassen.
Deze boxspring is dus dé perfecte combinatie van technologische innovatie, hoogstaande ergonomie en verfijnde esthetiek. En dat helemaal op maat. Al deze verschillende elementen leiden tot het summum van persoonlijk en gezond slapen.
Brengt daarom snel een bezoek aan SlaapXpert in Doetinchem en profiteer van de beste persoonlijke slaapoplossing die deze Morgana boxspring jou geeft.

SlaapXpert: voor jouw Morgana boxspring

Goed slapen is, naast regelmatig bewegen en gezond eten, erg belangrijk voor de beste prestaties in het dagelijks leven. Een goed en hoogwaardig bed kan om die reden dus niet ontbreken in jouw eigen slaapkamer. Om die reden heeft Morgana de BS4 boxspring ontwikkeld. Een boxspring die helemaal op jouw lichaam is maakt.
De basis is de slaaptest, waar via computer-analyse uw persoonlijk lichaams- en slaapprofiel wordt omgezet in jouw SLAAP-DNA®. Op die manier wordt ook de Ergosleep® BS4 ter hoogte van hoofd, schouders, lenden, bekken en benen met digitale perfectie op jouw lichaam afgesteld.
Het instellen van de BS4 zelf is kinderspel en kan bovendien op een heel eenvoudige manier gewijzigd worden bij veranderend lichaamsgewicht. Daarnaast werd met de grootste zorg de esthetische lijn van de BS4 getekend. De technologie – het geruisloze instelmechanisme – is volledig verborgen, maar toch uiterst vlot bereikbaar. De horizontale looplijnen zorgen, ook bij de elektrisch verstelbare uitvoeringen, voor een harmonieuze uitstraling.

morgana boxspring bs4

Waarom je kiest voor een boxspring van Morgana

In het geval je je bij ons gaat oriënteren op een nieuwe Morgana boxspring, staan de beste SlaapXpert specialisten voor je klaar die je van uitgebreid persoonlijk advies zullen voorzien. Morgana Doetinchem biedt jou de volgende voordelen:

  • Unieke Ergosleep SLAAPTEST®
  • 365 dagen Slaapgarantie
  • Check up service
  • Actieve samenwerking met fysiotherapeuten
  • De beste service en nazorg

Jouw Morgana boxspring kopen bij de slaapspecialist

Bij SlaapXpert in Doetinchem kijken we graag met je mee in de zoektocht naar de Morgana boxspring van jouw dromen. Zo kunnen wij jou adviseren in jouw lighouding en de ondersteuning die de verschillende type bedden jouw lichaam bieden. Zo is de BS4 boxspring een echte aanrader.
Wij staan graag voor jou klaar voor het beste advies omtrent jouw nieuwe bed. Kom dus langs in onze beddenzaak in Doetinchem! Samen met jou kunnen we zo stap voor stap bepalen welk Morgana boxspring voor jou het beste is.

Doe de Ergosleep SLAAPTEST®

Gratis check-up service

Voldoet je huidige bed niet meer aan je verwachtingen en wil je graag weten of je bed versleten is of dat wellicht alleen enkele onderdelen vervangen moeten worden. Wij komen gratis bij je thuis voor een check-up van je huidige bed. We beoordelen dan de matras en eventueel topmatras op slijtage, we controleren de bedbodem op voldoende ondersteuning en geven je een vrijblijvend advies. Daarnaast kunnen we een inruilprijs voor je huidige bed bepalen indien je een nieuw bed bij ons koopt.

Meer over onze klantenservice

Wat klanten over ons zeggen

Wij willen iedere dag opnieuw onze klanten positief verassen, net iets meer voor ze doen dan dat ze verwachten en ze zo goed mogelijk van dienst zijn. Zo rekenen wij bijvoorbeeld nooit voorrijkosten bij een service of reparatie, ook niet 10 jaar na aankoop. Hiermee creëren wij ambassadeurs. Op Opiness.nl staan honderden reviews van onze klanten en we zijn er trots op dat er geen één negatieve review tussen staat.

Bekijk onze beoordelingen

Verhuisservice

Heb je een bed gekocht bij één van de winkels van SlaapXpert dan kun je gebruikmaken van onze verhuisservice. Op een vakkundige wijze verhuizen onze monteurs jouw bed, boxspring en/of kast. Het vervoer doen we met onze eigen vrachtauto. Vraag voor een prijsopgave onze adviseurs in één van de winkels of stuur een mail naar info@slaapxpert.nl.

Neem contact op

Samenwerking Morgana en Fysiotherapeuten

Morgana Doetinchem werkt intensief samen met een groot aantal fysiotherapeuten in de regio. Doel van de samenwerking is om elkaars kennis te verbreden op het gebied van ergonomie, aandoeningen en innovaties in de beddenbranche. Een aantal keren per jaar is er een hele dag een fysiotherapeut bij Morgana op de woonboulevard in Doetinchem aanwezig om de klanten van Morgana met een ligprobleem of aandoening aan de rug of nek te helpen bij de juiste keuze.

Meer informatie

Bel voor de beste Auping deal
033-3030 417

Bel voor de beste Hästens deal
033-3030 418

Bel voor de beste Morgana deal
0314-39 2058