Morgana bedden

Ben je op zoek naar de specialist in Morgana bedden?

Breng dan een bezoek aan SlaapXpert. Op de woonboulevard in Doetinchem vind je onze beddenwinkel die dit merk voert. Wij zijn de regionale autoriteit op het gebied van het beste slaapcomfort en bieden bedden, boxsprings, matrassen en bedtextiel van de topmerken Morgana, Ergosleep, VanDijck, Kayori en Essenza.

Dat jij kiest voor een bed van Morgana, begrijpen wij bij SlaapXpert als geen ander. De bedden van het merk zorgen namelijk voor een optimale nachtrust. Door middel van de SLAAPTEST® wordt de mate van ondersteuning bepaald die jouw lichaam nodig heeft. Je voelt direct het verschil tussen een bed dat is samengesteld naar jouw unieke lichaamsprofiel en een standaard oplossing die overal wordt aangeboden. Onze unieke 365 dagen Slaapgarantie zorgt ervoor dat je geen enkel risico loopt op een verkeerde aankoop. En ook dat geeft rust!

Brengt daarom snel een bezoek aan SlaapXpert in Doetinchem en profiteer van de beste persoonlijke slaapoplossing die een Morgana bed jou geeft.

SlaapXpert - Morgana Store Doetinchem
SlaapXpert - Morgana slaaptest
SlaapXpert - Morgana SZ
Morgana - Bedden
SlaapXpert - Morgana slaaptest
SlaapXpert - slaapadvies Morgana

Een goede nachtrust is essentieel

SlaapXpert: jouw Morgana beddenzaak

Goed slapen is, naast regelmatig bewegen en gezond eten, het meest belangrijk voor de beste prestaties in het dagelijks leven. Een goed en hoogwaardig bed kan om die reden dus niet ontbreken in jouw eigen slaapkamer. Morgana in Doetinchem begrijpt dat als geen ander en heeft daarom een ruim assortiment met kwaliteits bedden.

Morgana is al meer dan 30 jaar een betrouwbare aanbieder van persoonlijk aangemeten slaapsystemen. En “persoonlijk” slaat niet alleen op onze producten, maar ook op de wijze waarop we omgaan met onze klanten. Je krijgt van ons alle tijd en aandacht: tijdens het adviesgesprek én na aankoop als dat nodig is. Je wilt tenslotte niet wakker liggen van je bed!

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van het beste slaapcomfort weten wij exact wat er noodzakelijk is om voor jou het beste bed samen te stellen. Onze beddenspeciaalzaak biedt een uitgebreid assortiment en gezamenlijk kunnen we zo stap voor stap bepalen welk bed voor jou het meest geschikt en toereikend is.

Jouw voordelen
bij SlaapXpert

In het geval je je bij ons gaat oriënteren op een nieuw Morgana bed, staan de beste SlaapXpert specialisten voor je klaar die je van uitgebreid persoonlijk advies zullen voorzien. Morgana Doetinchem biedt jou de volgende voordelen:

Morgana Bedden - Slaapxpert

Unieke slaaptest voor het perfecte slaapadvies

Persoonlijk ingestelde bedden

Garantiezekerheid tot 1 jaar na aankoop

Gratis bezorging en montage

Jouw Morgana bed kopen bij de slaapspecialist

Bij SlaapXpert in Doetinchem kijken we graag met je mee in de zoektocht naar het Morgana bed van jouw dromen. Zo kunnen wij jou adviseren in jouw lighouding en de ondersteuning die de verschillende type bedden jouw lichaam bieden.

Wij staan graag voor jou klaar voor het beste advies omtrent jouw nieuwe bed. Kom dus langs in onze beddenzaak in Doetinchem! Samen met jou kunnen we zo stap voor stap bepalen welk Morgana bed voor jou het beste is.

Fysieke winkels

Ervaar zelf het persoonlijke advies en breng een bezoek aan onze fysieke winkels.

Ervaren medewerkers

23 enthousiaste en goed opgeleide medewerkers staan altijd persoonlijk klaar.

SlaapXpert - Morgana BS1
SlaapXpert - slaapadvies Morgana
SlaapXpert - Morgana boxsprings
SlaapXpert - schouderklachten slapen
SlaapXpert - slaapadvies Morgana

Vrijblijvend advies

Gratis check-up service

Voldoet jouw huidige bed niet meer aan je verwachtingen en wil je graag weten of jouw bed versleten is of dat wellicht alleen enkele onderdelen vervangen moeten worden? Wij komen gratis bij je thuis voor een check-up van jouw huidige bed. We beoordelen dan de matras en eventueel topmatras op slijtage, controleren de bedbodem op voldoende ondersteuning en geven je een vrijblijvend advies. Daarnaast kunnen we een inruilprijs voor jouw huidige bed bepalen indien je een nieuw bed bij ons koopt.

Wat klanten over ons zeggen

Wij willen iedere dag opnieuw onze klanten positief verassen, net iets meer voor ze doen dan dat ze verwachten en ze zo goed mogelijk van dienst zijn. Zo rekenen wij bijvoorbeeld nooit voorrijkosten bij een service of reparatie, ook niet 10 jaar na aankoop. Hiermee creëren wij ambassadeurs. Op Opiness.nl staan honderden reviews van onze klanten en we zijn er trots op dat er geen één negatieve review tussen staat.

Bekijk onze klantervaringen

Verhuisservice

Heb je een bed gekocht bij één van de winkels van SlaapXpert? Dan kun je gebruikmaken van onze verhuisservice. Op een vakkundige wijze verhuizen onze monteurs jouw bed, boxspring en/of kast. Het vervoer doen we met onze eigen vrachtauto. Vraag voor een prijsopgave onze adviseurs in één van de winkels of stuur een mail naar info@slaapxpert.nl.

Kom met ons in contact

Hästens - SlaapXpert
Auping - SlaapXpert
Morgana - SlaapXpert

Wil jij op de hoogte blijven?

Volg ons op social media en zie als eerste de nieuwe collectie.