fbpx
1

Test je slaappotentieel

Bekijk welk merk het best bij jou past!
Doe de test

Ben je op zoek naar de specialist in Morgana bedden? Breng dan een bezoek aan SlaapXpert. Op de woonboulevard in Doetinchem vind je onze beddenwinkel die dit merk voert. Wij zijn de regionale autoriteit op het gebied van het beste slaapcomfort en bieden bedden, boxsprings, matrassen en bedtextiel van de topmerken Morgana, Ergosleep, VanDijck, Kayori en Essenza.
Dat jij kiest voor een bed van Morgana, begrijpen wij bij SlaapXpert als geen ander. De bedden van het merk zorgen namelijk voor een optimale nachtrust. Door middel van de SLAAPTEST® wordt de mate van ondersteuning bepaald die jouw lichaam nodig heeft. Je voelt direct het verschil tussen een bed dat is samengesteld naar jouw unieke lichaamsprofiel en een standaard oplossing die overal wordt aangeboden. Onze unieke 365 dagen Slaapgarantie zorgt ervoor dat je geen enkel risico loopt op een verkeerde aankoop. En ook dat geeft rust!
Brengt daarom snel een bezoek aan SlaapXpert in Doetinchem en profiteer van de beste persoonlijke slaapoplossing die een Morgana bed jou geeft.

SlaapXpert: jouw Morgana beddenzaak

Goed slapen is, naast regelmatig bewegen en gezond eten, het meest belangrijk voor de beste prestaties in het dagelijks leven. Een goed en hoogwaardig bed kan om die reden dus niet ontbreken in jouw eigen slaapkamer. Morgana in Doetinchem begrijpt dat als geen ander en heeft daarom een ruim assortiment met kwaliteits bedden.
Morgana is al meer dan 30 jaar een betrouwbare aanbieder van persoonlijk aangemeten slaapsystemen. En “persoonlijk” slaat niet alleen op onze producten, maar ook op de wijze waarop we omgaan met onze klanten. Je krijgt van ons alle tijd en aandacht: tijdens het adviesgesprek én na aankoop als dat nodig is. Je wilt tenslotte niet wakker liggen van je bed!
Door onze jarenlange ervaring op het gebied van het beste slaapcomfort weten wij exact wat er noodzakelijk is om voor jou het beste bed samen te stellen. Onze beddenspeciaalzaak biedt een uitgebreid assortiment en gezamenlijk kunnen we zo stap voor stap bepalen welk bed voor jou het meest geschikt en toereikend is.

Morgana bed Doetinchem

Waarom jij kiest voor een Morgana bed van SlaapXpert

In het geval je je bij ons gaat oriënteren op een nieuw Morgana bed, staan de beste SlaapXpert specialisten voor je klaar die je van uitgebreid persoonlijk advies zullen voorzien. Morgana Doetinchem biedt jou de volgende voordelen:

  • Unieke Ergosleep SLAAPTEST®
  • 365 dagen Slaapgarantie
  • Check up service
  • Actieve samenwerking met fysiotherapeuten
  • De beste service en nazorg

Jouw Morgana bed kopen bij de slaapspecialist

Bij SlaapXpert in Doetinchem kijken we graag met je mee in de zoektocht naar het Morgana bed van jouw dromen. Zo kunnen wij jou adviseren in jouw lighouding en de ondersteuning die de verschillende type bedden jouw lichaam bieden.
Wij staan graag voor jou klaar voor het beste advies omtrent jouw nieuwe bed. Kom dus langs in onze beddenzaak in Doetinchem! Samen met jou kunnen we zo stap voor stap bepalen welk Morgana bed voor jou het beste is.

Maak een afspraak

Morgana Achterhoek

Gratis check-up service

Voldoet je huidige bed niet meer aan je verwachtingen en wil je graag weten of je bed versleten is of dat wellicht alleen enkele onderdelen vervangen moeten worden. Wij komen gratis bij je thuis voor een check-up van je huidige bed. We beoordelen dan de matras en eventueel topmatras op slijtage, we controleren de bedbodem op voldoende ondersteuning en geven je een vrijblijvend advies. Daarnaast kunnen we een inruilprijs voor je huidige bed bepalen indien je een nieuw bed bij ons koopt.

Meer over onze klantenservice

Wat klanten over ons zeggen

Wij willen iedere dag opnieuw onze klanten positief verassen, net iets meer voor ze doen dan dat ze verwachten en ze zo goed mogelijk van dienst zijn. Zo rekenen wij bijvoorbeeld nooit voorrijkosten bij een service of reparatie, ook niet 10 jaar na aankoop. Hiermee creëren wij ambassadeurs. Op Opiness.nl staan honderden reviews van onze klanten en we zijn er trots op dat er geen één negatieve review tussen staat.

Bekijk onze beoordelingen

Verhuisservice

Heb je een bed gekocht bij één van de winkels van SlaapXpert dan kun je gebruikmaken van onze verhuisservice. Op een vakkundige wijze verhuizen onze monteurs jouw bed, boxspring en/of kast. Het vervoer doen we met onze eigen vrachtauto. Vraag voor een prijsopgave onze adviseurs in één van de winkels of stuur een mail naar info@slaapxpert.nl.

Neem contact op

Samenwerking Morgana en Fysiotherapeuten

Morgana Doetinchem werkt intensief samen met een groot aantal fysiotherapeuten in de regio. Doel van de samenwerking is om elkaars kennis te verbreden op het gebied van ergonomie, aandoeningen en innovaties in de beddenbranche. Een aantal keren per jaar is er een hele dag een fysiotherapeut bij Morgana op de woonboulevard in Doetinchem aanwezig om de klanten van Morgana met een ligprobleem of aandoening aan de rug of nek te helpen bij de juiste keuze.

Meer informatie

Bel voor de beste Auping deal
033-3030 417

Bel voor de beste Hästens deal
033-3030 418

Bel voor de beste Morgana deal
0314-39 2058