Morgana Pocket 950 Alpura - Matras

“EXCLUSIEVE TECHNOLOGIE”

Pocket 950 Alpura

Op het hoogwaardige Pocket 950 matras slaap je ongetwijfeld lekker.

Dankzij de exclusieve technologie van pocketveer in pocketveer geniet je van een optimaal ligcomfort. Dit matras ligt zacht en geeft je een luxueus gevoel. Door de perfecte drukverdeling past dit matras zich gemakkelijk aan aan ieder lichaamsprofiel. Daarbij krijg je een proactieve ondersteuning bij de plekken waar dit van belang is. Zo wordt een gezonde lighouding gestimuleerd en word je ’s ochtends fit en uitgerust wakker. Het matras is afgedekt met 100% natuurlijke Talalay latex. Door de open celstructuur van Talalay latex voelt het matras koel aan en ventileert het uitstekend. De bijbehorende genopte Alpure Deluxe® hoes is anti-allergisch. Met de luxe lederen handgrepen draai je het matras gemakkelijk om.

Vanaf € 2.599,00

Morgana Doetinchem

Morgana Matras

De Pocket 950 Alpura

Je kiest zelf in hoeverre het matras tegendruk moet bieden. Dit is afhankelijk van jouw lichaamsbouw en persoonlijke comfortwensen. Daarnaast sluit dit matras perfect aan op het lichaam door middel van een X- of Y-profiel. Een X-profiel is gebaseerd op bredere schouders, een smalle taille en bredere heupen. Een Y-profiel is gebaseerd op bredere schouders en een smalle taille en heupen. Kies het profiel dat het beste bij jou past om zo van de optimale ondersteuning te profiteren. Weet je het niet zeker? Laat je adviseren in één van de Morgana winkels!

Niet helemaal zeker wat bij jou past?
Doe dan de gratis Slaaptest in één van de Morgana winkels!

  • Biedt een hoogwaardig comfort en proactieve ondersteuning
  • Sluit perfect aan op het lichaam door de juiste drukverdeling
  • Inclusief een Alpura Deluxe® matrashoes met luxe handgrepen
  • Verkrijgbaar in verschillende hardheden
Slaapadvies - Morgana Doetinchem

Boek een slaaptest

Over de Pocket 950 Alpura

Specificaties

TypeBoxspring
Geschikt voor*Boxspring
Weerszijde beslaapbaarJa
Anti-huisstofmijtJa
Anti-allergischJa
HandgrepenJa
Kern7-slags thermische pocketveren
ArtikelnummerB00004691
MerkErgosleep
Tijk afritsbaarJa
OnderhoudElk seizoen draaien en gebruik van een molton wordt geadviseerd
Afdeklaag100% talalay natuurlatex extra dik
Tijk vullingAlpura genopt

Het patroon van jouw drukpunten in kaart

Slaap DNA

Uitgerust en met nieuwe energie stap je uit bed. De frisse lucht in, de zon op je gezicht. Je hebt er zin in vandaag! Als je jouw lichaam de ontspanning geeft die het nodig heeft, dan ervaar je dit elke dag. Een goede nachtrust is per persoon verschillend, net als je SLAAP-DNA®. Ieder lichaam is anders, daarom is er ook niet één bed dat voor iedereen geschikt is. Een bed gaat gemiddeld zo’n 10-15 jaar mee.

Als je bedenkt dat iedereen gemiddeld 1/3 van zijn leven in bed ligt, dan is het van belang dat je een bed uitkiest dat bij jou past. Een goede nachtrust heeft grote invloed op je kwaliteit van leven, dus laat je goed informeren. Tip: boek van tevoren een slaaptest afspraak, zodat je altijd zeker weet dat er een slaapadviseur alle tijd voor je heeft.

Met de Morgana Slaaptest kun je nu jouw SLAAP-DNA® leren kennen. Tijdens de slaaptest past het bed zich aan op jouw lichaam en brengt het patroon van jouw drukpunten in kaart. Met deze slaapkaart kun je het bed samenstellen waarmee jij je dag optimaal kan beginnen.

Boek een slaaptest

  • Beste getest
  • Slaapgarantie
  • Gratis check-up
  • Gratis slaaptest
  • Gratis bezorging en montage

  • Advies op maat
Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en loop geen nieuws en tips over slapen mis.

Morgana Doetinchem wordt aanbevolen op Opiness 2023