Morgana Pocket 750 Alpura - Matras

“ZEER AANGENAAM LIGCOMFORT”

Pocket 750 Alpura

Het pocket 750 matras, geschikt voor op een boxspring, zorgt voor een zeer aangenaam ligcomfort.

De pocketveren worden vervaardigd uit hoogwaardig staaldraad. Omdat alle veren individueel van elkaar worden verpakt maar wel aan elkaar verankerd zijn, kunnen deze afzonderlijk van elkaar inveren. Dit betekent dat het matras perfect aansluit op jouw lichaam. Het matras is afgedekt met 100% natuurlijke Talalay latex wat zorgt voor extra comfort. Zo geniet je iedere nacht van een goede en gezonde nachtrust.

Vanaf € 1.999,00

Morgana Doetinchem

Morgana Matras

De Pocket 750 Alpura

Dit matras zal optimale ondersteuning bieden aan jouw lichaam. Je kunt namelijk kiezen tussen verschillende profielen en hardheden. Ga voor een X-profiel wanneer je wat bredere schouders hebt, een smalle taille en wat bredere heupen. Ga voor een Y-profiel wanneer je bredere schouders hebt en zowel een smalle taille als heupen. Kies vervolgens jouw gewenste hardheid en je hebt een matras dat perfect aansluit bij jouw lichaam en comfortwensen. Dit draagt bij aan het iedere ochtend fit en uitgerust wakker worden.Om de beste persoonlijke ondersteuning vanuit het matras te krijgen, kies je voor een X-profiel of Y-profiel. Een X-profiel is gebaseerd op een lichaam met bredere schouders, een smalle taille en bredere heupen. Het Y-profiel is geschikt voor een lichaam met bredere schouders en een smalle taille en heupen. Daarnaast is dit matras verkrijgbaar in de hardheden F1, F2 of F3.

Niet helemaal zeker wat bij jou past?
Doe dan de gratis Slaaptest in één van de Morgana winkels!

  • Uitzonderlijk ventilerend vermogen
  • Volledig aan te passen naar jouw lichaamsprofiel en comfortwensen
  • Voorzien van een Alpura matrastijk die zowel zelfreinigend is als huisstofmijt resistent
  • Geschikt voor verstelbare bodems
Slaapadvies - Morgana Doetinchem

Boek een slaaptest

Over de Pocket 750 Alpura

Specificaties

TypeBoxspring
Geschikt voor*Boxspring
Weerszijde beslaapbaarJa
Anti-huisstofmijtJa
Anti-allergischJa
HandgrepenJa
Kern7-slags thermische pocketveren
ArtikelnummerB00004693
MerkErgosleep
Hoogte23cm
Tijk afritsbaarJa
OnderhoudElk seizoen draaien en gebruik van een molton wordt geadviseerd
Afdeklaag100% talalay natuurlatex
Tijk vullingAlpura
Aantal veren per m2500

Het patroon van jouw drukpunten in kaart

Slaap DNA

Uitgerust en met nieuwe energie stap je uit bed. De frisse lucht in, de zon op je gezicht. Je hebt er zin in vandaag! Als je jouw lichaam de ontspanning geeft die het nodig heeft, dan ervaar je dit elke dag. Een goede nachtrust is per persoon verschillend, net als je SLAAP-DNA®. Ieder lichaam is anders, daarom is er ook niet één bed dat voor iedereen geschikt is. Een bed gaat gemiddeld zo’n 10-15 jaar mee.

Als je bedenkt dat iedereen gemiddeld 1/3 van zijn leven in bed ligt, dan is het van belang dat je een bed uitkiest dat bij jou past. Een goede nachtrust heeft grote invloed op je kwaliteit van leven, dus laat je goed informeren. Tip: boek van tevoren een slaaptest afspraak, zodat je altijd zeker weet dat er een slaapadviseur alle tijd voor je heeft.

Met de Morgana Slaaptest kun je nu jouw SLAAP-DNA® leren kennen. Tijdens de slaaptest past het bed zich aan op jouw lichaam en brengt het patroon van jouw drukpunten in kaart. Met deze slaapkaart kun je het bed samenstellen waarmee jij je dag optimaal kan beginnen.

Boek een slaaptest

  • Beste getest
  • Slaapgarantie
  • Gratis check-up
  • Gratis slaaptest
  • Gratis bezorging en montage

  • Advies op maat
Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en loop geen nieuws en tips over slapen mis.

Morgana Doetinchem wordt aanbevolen op Opiness 2023