Morgana Latex 750 Alpura - Matras

“GOEDE EN GEZONDE NACHTRUST”

Latex 750 Alpura

Het Latex 750 matras helpt mee aan een goede en gezonde nachtrust.

Door middel van de 7 comfortzones wordt jouw lichaam gestimuleerd om in een natuurlijke rechte houding te liggen, wat ervoor zorgt dat jij iedere ochtend fit en uitgerust wakker wordt. De latexkern is voorzien van verticale en dwarse uitsparingen. Hierdoor is de ventilatiekracht tot diep in de kern aanwezig en wordt elk lichaamsdeel op de juiste manier gedragen. Bovendien maakt de samenstelling van latex het matras schimmelwerend, bacterievrij en huisstofmijt resistent.

Vanaf € 2.249,00

Morgana Doetinchem

Morgana Matras

De Latex 750 Alpura

De luxe, elastische Alpura matrastijk zorgt voor extra comfort en langere levensduur van het matras. Omdat de tijk goede vochtregulerende eigenschappen heeft, is dit matras ideaal voor mensen die ’s nachts veel transpireren. Keer het matras één keer in de drie maanden gemakkelijk om met de handgrepen.

Kies het profiel wat het beste past bij jouw lichaam. Zo kun je kiezen uit een X-profiel, waarbij er extra ondersteuning wordt gegeven bij de lenden, en een Y-profiel waarbij de standaard veerkracht van het matras volstaat. Daarnaast kun je kiezen uit de hardheden F1, F2 of F3. Door deze keuzes te maken, lig je op een matras die perfect aansluit op jouw lichaam en comfortwensen.

Niet helemaal zeker wat bij jou past?
Doe dan de gratis Slaaptest in één van de Morgana winkels!

  • Een hoogwaardige kern van 100% Talalay Natuurlatex
  • Stimuleert een gezonde lighouding door middel van de 7 comfortzones
  • Verkrijgbaar in hardheden F1, F2, F3
  • Verkrijgbaar in verschillende hardheden
Slaapadvies - Morgana Doetinchem

Boek een slaaptest

Over de Latex 750 Alpura

Specificaties

TypeLedikant
Geschikt voor*Ledikant
Weerszijde beslaapbaarJa
Anti-huisstofmijtJa
Anti-allergischJa
HandgrepenJa
KernDriedimensionaal geprofileerd 100% talalay latex
ArtikelnummerB00004696
MerkErgosleep
Hoogte22cm
Tijk afritsbaarJa
OnderhoudElk seizoen draaien en gebruik van een molton wordt geadviseerd
Afdeklaag100% talalay natuurlatex extra dik
Tijk vullingAlpura

Het patroon van jouw drukpunten in kaart

Slaap DNA

Uitgerust en met nieuwe energie stap je uit bed. De frisse lucht in, de zon op je gezicht. Je hebt er zin in vandaag! Als je jouw lichaam de ontspanning geeft die het nodig heeft, dan ervaar je dit elke dag. Een goede nachtrust is per persoon verschillend, net als je SLAAP-DNA®. Ieder lichaam is anders, daarom is er ook niet één bed dat voor iedereen geschikt is. Een bed gaat gemiddeld zo’n 10-15 jaar mee.

Als je bedenkt dat iedereen gemiddeld 1/3 van zijn leven in bed ligt, dan is het van belang dat je een bed uitkiest dat bij jou past. Een goede nachtrust heeft grote invloed op je kwaliteit van leven, dus laat je goed informeren. Tip: boek van tevoren een slaaptest afspraak, zodat je altijd zeker weet dat er een slaapadviseur alle tijd voor je heeft.

Met de Morgana Slaaptest kun je nu jouw SLAAP-DNA® leren kennen. Tijdens de slaaptest past het bed zich aan op jouw lichaam en brengt het patroon van jouw drukpunten in kaart. Met deze slaapkaart kun je het bed samenstellen waarmee jij je dag optimaal kan beginnen.

Boek een slaaptest

  • Beste getest
  • Slaapgarantie
  • Gratis check-up
  • Gratis slaaptest
  • Gratis bezorging en montage

  • Advies op maat
Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en loop geen nieuws en tips over slapen mis.

Morgana Doetinchem wordt aanbevolen op Opiness 2023