Morgana Latex 750 Alpura - Matras

“SOEPEL EN ELASTISCH MATRAS”

Latex 550 Alpura

Het Latex 550 Alpura matras heeft een kern van 100% natuurlatex.

Dit maakt het matras van hoogwaardige kwaliteit. Dit soepele en elastische matras zorgt voor optimale ondersteuning en een drukverlagend gevoel. Latex houdt lichaamswarmte vast. Dit maakt het matras zeer geschikt voor mensen die het snel koud hebben in bed. De Alpura matrastijk bestaat uit een dubbel doek dat bewerkt is met probiotische werking. Een probiotische werking is een natuurlijke aanpak tegen huisstofmijt. De tijk is dan ook zelfreinigend en beschikt over een goede vochtregulatie. Daarom is dit matras ook zeer geschikt voor mensen die veel transpireren.

Vanaf € 1.649,00

Morgana Doetinchem

Morgana Matras

De Latex 550 Alpura

Je kunt bij dit matras kiezen tussen een X- en Y-profiel. Een X-profiel is gebaseerd op bredere schouders, een smalle taille en bredere heupen. Een Y-profiel is gebaseerd op bredere schouders en een smalle taille en heupen. Kies het profiel dat het beste bij jou past voor de optimale ondersteuning vanuit het matras. Daarnaast is dit matras verkrijgbaar in hardheden F1, F2 en F3. Weet je het niet zeker? Laat je dan adviseren in één van onze winkels.

Niet helemaal zeker wat bij jou past?
Doe dan de gratis Slaaptest in één van de Morgana winkels!

  • Optimale vochtregulatie door de kern van natuurlatex
  • Luxe, elastische tijk zorgt voor optimaal comfort
  • De Alpura matrastijk is zelfreinigend en geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie
  • Verkrijgbaar in hardheden F1, F2, F3
Slaapadvies - Morgana Doetinchem

Boek een slaaptest

Over de Latex 550 Alpura

Specificaties

TypeLedikant
Geschikt voor*Ledikant
Weerszijde beslaapbaarJa
Anti-huisstofmijtJa
Anti-allergischJa
HandgrepenJa
KernDriedimensionaal geprofileerd 100% natuurlatex
ArtikelnummerB00004695
MerkErgosleep
Hoogte20cm
Tijk afritsbaarJa
OnderhoudElk seizoen draaien en gebruik van een molton wordt geadviseerd
Tijk vullingAlpura

Het patroon van jouw drukpunten in kaart

Slaap DNA

Uitgerust en met nieuwe energie stap je uit bed. De frisse lucht in, de zon op je gezicht. Je hebt er zin in vandaag! Als je jouw lichaam de ontspanning geeft die het nodig heeft, dan ervaar je dit elke dag. Een goede nachtrust is per persoon verschillend, net als je SLAAP-DNA®. Ieder lichaam is anders, daarom is er ook niet één bed dat voor iedereen geschikt is. Een bed gaat gemiddeld zo’n 10-15 jaar mee.

Als je bedenkt dat iedereen gemiddeld 1/3 van zijn leven in bed ligt, dan is het van belang dat je een bed uitkiest dat bij jou past. Een goede nachtrust heeft grote invloed op je kwaliteit van leven, dus laat je goed informeren. Tip: boek van tevoren een slaaptest afspraak, zodat je altijd zeker weet dat er een slaapadviseur alle tijd voor je heeft.

Met de Morgana Slaaptest kun je nu jouw SLAAP-DNA® leren kennen. Tijdens de slaaptest past het bed zich aan op jouw lichaam en brengt het patroon van jouw drukpunten in kaart. Met deze slaapkaart kun je het bed samenstellen waarmee jij je dag optimaal kan beginnen.

Boek een slaaptest

  • Beste getest
  • Slaapgarantie
  • Gratis check-up
  • Gratis slaaptest
  • Gratis bezorging en montage

  • Advies op maat
Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en loop geen nieuws en tips over slapen mis.

Morgana Doetinchem wordt aanbevolen op Opiness 2023