Morgana P4 - Lattenbodem
Morgana - SlaapXpert
Morgana - SlaapXpert

“JUISTE ONDERSTEUNING”

P4 Lattenbodems Ergosleep

Met de P4 lattenbodem, die ingesteld wordt naar jouw lichaamsprofiel, ben je verzekerd van de juiste ondersteuning om goed en gezond te slapen.

Deze lattenbodem kenmerkt zich aan zijn uitstekende ergonomie, verstelbaarheid en instelbaarheid. Zo is deze lattenbodem gemakkelijk te verstellen bij verandering van de lichaamsbouw, bijvoorbeeld tijdens een zwangerschap. Zo weet je zeker dat je altijd profiteert van de juiste ondersteuning vanuit de lattenbodem. Iedere lat is op 4 hoogtes in te stellen op basis van jouw unieke slaapprofiel.

Vanaf € 1.080,00

Morgana Doetinchem

Naar wens samen te stellen

De P4 lattenbodem

De P4 lattenbodem is helemaal naar wens samen te stellen. Zo kun je kiezen voor een vlakke of elektrisch verstelbare variant. Daarnaast kun je kiezen voor een anti-reflux instelling.

  • Lattenbodem op maat
  • Gemakkelijk instelbaar in 4 hoogteposities
  • Blijvend aanpasbaar aan veranderende lichaamsbouw
  • Zeer duurzaam ophangsysteem met vormgeheugen
Morgana - SlaapXpert

Boek een Slaaptest

Het patroon van jouw drukpunten in kaart

Slaap DNA

Uitgerust en met nieuwe energie stap je uit bed. De frisse lucht in, de zon op je gezicht. Je hebt er zin in vandaag! Als je jouw lichaam de ontspanning geeft die het nodig heeft, dan ervaar je dit elke dag. Een goede nachtrust is per persoon verschillend, net als je SLAAP-DNA®. Ieder lichaam is anders, daarom is er ook niet één bed dat voor iedereen geschikt is. Een bed gaat gemiddeld zo’n 10-15 jaar mee.

Als je bedenkt dat iedereen gemiddeld 1/3 van zijn leven in bed ligt, dan is het van belang dat je een bed uitkiest dat bij jou past. Een goede nachtrust heeft grote invloed op je kwaliteit van leven, dus laat je goed informeren. Tip: boek van tevoren een slaaptest afspraak, zodat je altijd zeker weet dat er een slaapadviseur alle tijd voor je heeft.

Met de Morgana Slaaptest kun je nu jouw SLAAP-DNA® leren kennen. Tijdens de slaaptest past het bed zich aan op jouw lichaam en brengt het patroon van jouw drukpunten in kaart. Met deze slaapkaart kun je het bed samenstellen waarmee jij je dag optimaal kan beginnen.

Boek een slaaptest

  • Beste getest
  • Slaapgarantie
  • Gratis check-up
  • Gratis slaaptest
  • Gratis bezorging en montage

  • Advies op maat
Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en loop geen nieuws en tips over slapen mis.

Morgana Doetinchem wordt aanbevolen op Opiness 2023