Morgana - SlaapXpert
Morgana - SlaapXpert
Morgana - SlaapXpert

“HOGE MATE VAN ERGONOMIE”

P3 Lattenbodems Ergosleep

De P3 lattenbodem kenmerkt zich aan zijn hoge mate van ergonomie, verstelbaarheid en instelbaarheid.

Dit is de ideale basis voor een goede en gezonde nachtrust. De P3 lattenbodem is in drie hoogteposities instelbaar volgens jouw SLAAP-DNA®. Zo slaap je op een lattenbodem die volledig is afgestemd op jouw lichaam.

Vanaf € 840,00

Morgana Doetinchem

Perfect aansluit en de juiste ondersteuning biedt

De P3 lattenbodem

Door de ‘zwevende’ kappen heeft deze lattenbodem een gelijkmatige drukverdeling en een hoog comfort over de gehele breedte van de lattenbodem. Een groot voordeel aan lattenbodem P3 is dat deze aanpasbaar is en blijft. Bij een veranderende lichaamsbouw is de lattenbodem weer opnieuw in te stellen zodat deze weer perfect aansluit en de juiste ondersteuning biedt.

  • Lattenbodem op maat
  • Blijvend aanpasbaar aan veranderende lichaamsbouw
  • Gelijkmatig ligcomfort over de gehele breedte
  • Gemaakt van gelaagd massief beukenhout
Morgana BS1 Avenue - Hoofdbord

Boek een Slaaptest

Het patroon van jouw drukpunten in kaart

Slaap DNA

Uitgerust en met nieuwe energie stap je uit bed. De frisse lucht in, de zon op je gezicht. Je hebt er zin in vandaag! Als je jouw lichaam de ontspanning geeft die het nodig heeft, dan ervaar je dit elke dag. Een goede nachtrust is per persoon verschillend, net als je SLAAP-DNA®. Ieder lichaam is anders, daarom is er ook niet één bed dat voor iedereen geschikt is. Een bed gaat gemiddeld zo’n 10-15 jaar mee.

Als je bedenkt dat iedereen gemiddeld 1/3 van zijn leven in bed ligt, dan is het van belang dat je een bed uitkiest dat bij jou past. Een goede nachtrust heeft grote invloed op je kwaliteit van leven, dus laat je goed informeren. Tip: boek van tevoren een slaaptest afspraak, zodat je altijd zeker weet dat er een slaapadviseur alle tijd voor je heeft.

Met de Morgana Slaaptest kun je nu jouw SLAAP-DNA® leren kennen. Tijdens de slaaptest past het bed zich aan op jouw lichaam en brengt het patroon van jouw drukpunten in kaart. Met deze slaapkaart kun je het bed samenstellen waarmee jij je dag optimaal kan beginnen.

Boek een slaaptest

  • Beste getest
  • Slaapgarantie
  • Gratis check-up
  • Gratis slaaptest
  • Gratis bezorging en montage

  • Advies op maat
Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en loop geen nieuws en tips over slapen mis.

Morgana Doetinchem wordt aanbevolen op Opiness 2023