fbpx
1

Test je slaappotentieel

Bekijk welk merk het best bij jou past!
Doe de test

Ieder mens is uniek en dat geldt ook voor de ervaringen die klanten hebben met Morgana in Doetinchem. Een aantal klanten vertellen hun verhaal. Ben je nieuwsgierig geworden? Maak dan een afspraak voor de gratis slaaptest en ervaar in acht minuten hoe je de komende 10 jaar goed en gezond kunt slapen.

Linda

Linda

"Chronische pijnklachten domineren mijn leven. Bijna elke dag heb ik last van mijn hoofd, nek en schouders, en dat 24 uur per dag. Volgens mijn arts valt daar weinig aan te doen. Verre reizen en een volle agenda zijn slopend. Toen ik naar Australië ging, heb ik daarna drie maanden erg veel last van gehad. Vooruitdenken is een 'must'. Heb ik 's avonds plannen, dan moet ik overdag extra rust en ontspanning inbouwen." "Toen ik via via iets over de Slaap-DNA-test van Morgana hoorde, besloot ik dan ook nog één keer een beddenzaak in te stappen. Ik was onder de indruk van de Ergosleep-testcabine en ik werd heel goed geholpen door het personeel en de eigenaar. Maar ja, alweer een bed aanschaffen, daar moest ik even over nadenken." "Het positieve gevoel dat ik bij Morgana had bleef. Dus een half jaar later ging ik terug. Het voelde allemaal weer heel goed; het verhaal klopte, ik kon het verschil op de testbank goed merken en de slaapspecialist dacht met me mee en was erg behulpzaam. Volgens hem kon ik mijn eigen traagschuimmatras houden en dit combineren met een instelbare lattenbodem van Egosleep. Hij was er niet op uit om mij zoveel mogelijk te verkopen, maar hij wilde mij oprecht de beste slaapoplossing bieden die paste bij mijn persoonlijke situatie." "Ik mocht een bodem en een neksteunkussen een maand lang op proef meenemen. Uiteindelijk heb ik drie verschillende kussens uitgeprobeerd voordat ik tevreden was. Toen ik eenmaal het juiste kussen had, merkte ik snel verschil. Normaal gesproken lig ik 's nachts te woelen. Maar op de P4-bodem, lig ik veel rustiger. De bodem is zo ingesteld dat ik geen tegendruk meer heb bij mijn schouder. Daardoor doet mijn nek minder pijn en omdat ik minder pijn heb, blijf ik rustig op mijn plek liggen. Ik voel me niet meer zo gebroken als ik 's ochtends opsta en ik ben ook meer uitgerust."

Rob en Margôt

"Mijn vrouw Margôt en ik hadden net een verbouwing achter de rug. Het budget voor extra dingen was op. Ik was nieuwsgierig toen Margôt met een verhaal kwam over slaap-DNA. We konden het gratis laten meten bij Morgana. Ik was aanvankelijke sceptisch, maar bij de eerste bewegingen van het testbed tijdens de meting was ik verkocht."   "Op het testbed voelde ik het matras en de lattenbodem zich voegen naar mijn rug, benen en nek. Ik werd overvallen door een gevoel van troost. Het is geen grapje, ik werd er emotioneel van. Er zijn mensen op deze aarde die onderzoeken hoe ik optimaal kan slapen. Dat is toch mooi? Dat iemand zich zo om mijn nachtrust bekommert vind ik uniek."   "Plotsklaps besefte ik dat Margôt gelijk had: onze matrassen waren niet goed. Maar onze matrassen waren pas 7 jaar oud. Daar kon het niet aan liggen. Jaren geleden zijn mijn kniebanden gescheurd, ik vermoedde dat mijn slechte nachtrust daarmee samenhing. Ook dacht ik dat mijn pijnklachten reumatisch van aard waren. Maar nee hoor, het bleek toch echt aan de matrassen te liggen in combinatie met een verkeerde slaaphouding; de buikligging. Dat werd duidelijk tijdens de meting, maar ook in de proefperiode van 90 dagen."   "Nu weet ik dat een buikligging ongunstig is en dat veel van mijn pijnklachten daar vandaan kwamen. De wervelkolom wordt zwaar belast als gevolg van de sterke draaiing van het hoofd. Op mijn nieuwe matras, in combinatie met het juiste kussen en een sleepmate, lig ik zonder pijn op mijn zij of op mijn rug."   "We slapen rustiger, staan fitter op en hebben niet meer dat gevoel dat alles slaapt. Ook zijn we enthousiast over de gastvrijheid en service in de winkel. De levertijd was 6 weken, maar we kregen alles binnen een maand. Margôt mocht na een paar dagen haar kussen omruilen. Het kussen dat uit de meting kwam, vond ze te hard. Ze heeft het geruild voor een zacht donskussen. Ik geef Morgana een 9,2."
Rob en Margôt
Manon

Manon

“Ik zag er vreselijk tegenop om te gaan slapen. Ik kon 's avonds al niet eens comfortabel op de bank liggen. Ontspannen lukte me nauwelijks en slapen was helemaal een drama. Zo kamp ik al jaren met nek- en schouderklachten. Deze beperking schopte mijn dagelijkse routine in de war en maakte een goede nachtrust onmogelijk." "Bij de manueel therapeut kwam ik erachter dat mijn ruggenwervel scheef staat, waarschijnlijk veroorzaakt door een ongeluk. Oefeningen en een nieuwe lattenbodem zouden volgens de manueel therapeut mijn pijn verlichten. Mijn vriend en ik hadden echter nog geen jaar geleden een spiksplinternieuw slaapsysteem bij Morgana gekocht. Ik wilde gewoon niet geloven dat ik alweer een nieuwe lattenbodem nodig had.” “Ik begon bij mijn hoofdkussen. Een maand na mijn bezoek aan de manueel therapeut stapte ik weer bij Morgana binnen. De service die ik kreeg, was ongekend. Ik wilde alle testkussens uitproberen en werkelijk niets was het personeel te veel. Ze waren geduldig en begripvol en ik mocht steeds terugkomen voor een ander testkussen.” "Tijdens een van mijn bezoeken vertelde ik dat ik nog geen nacht goed had geslapen op mijn nieuwe Morgana-bed. Daar schrok de verkoper van. Hij wilde mijn 'Slaap-DNA' meten op de testbank van Ergosleep. Wat een gekke gewaarwording! De verkoper voerde wat gegevens in in een computer en terwijl ik lag, bewogen de latten onder me op en neer zodat de lattenbodem de vorm van mijn slaaphouding aannam. Zo kwam ik met mijn zere schouder in een 'kuil' te liggen waardoor het drukpunt weg was.” "Als kers op de taart, wilde Morgana mijn lattenbodem van bijna een jaar oud terugnemen. Ik mocht het terugbrengen en kreeg daarvoor forse korting op een nieuwe Ergosleep P4 lattenbodem. In combinatie met de M6000 matras en het hoofdkussen Earl slaap ik nu eindelijk perfect."

Bert

"Ik werk ruim 45 jaar bij de politie, een baan die hand in hand gaat met sporten. Politiemensen horen namelijk gezond van lijf en leden te zijn en moeten een boven gemiddelde conditie hebben om het werk op straat goed te kunnen uitoefenen. Om mijn conditie op peil te krijgen, ging ik in 1980 voor het eerst wielrennen met collega's. Naast wielrennen, nam ik ook deel aan triatlons en hardloopwedstrijden." "Tegenwoordig werk ik 36 uur per week op kantoor bij de politie en ik help bij het oppassen van de kleinkinderen. Op mijn 63e vind ik sporten nog steeds erg belangrijk. Per week fiets ik gemiddeld 200 kilometer. Ook ga ik minstens twee keer per week hardlopen. Verder train ik voor de sponsorfietstocht van Stichting Bergh in het Zadel, deze stichting zamelt geld in voor kankerbestrijding. Een actief leven dus!" "Om ervoor te zorgen dat ik genoeg energie heb en me fit blijf voelen, eet ik gezond, drink ik weinig alcohol, rook ik niet en neem ik voldoende rust. Een goed bed, matras en kussen spelen daarbij een belangrijke rol. Daarom koop ik alles bij Morgana. Uit ervaring weet ik dat hun producten een hoge kwaliteit hebben. Ik ben al 30 jaar een tevreden klant van de familie Lubbers die tegenwoordig een Morgana-winkel in Doetinchem heeft. In 2003 kochten mijn vrouw en ik daar een elektrische boxspring waar we nog heel gelukkig mee zijn. Ik heb nooit lichamelijke klachten en ik sta altijd uitgerust op."
Bert
Bel voor de beste Auping deal
033-3030 417

Bel voor de beste Hästens deal
033-3030 418

Bel voor de beste Morgana deal
0314-39 2058