fbpx
1

Test je slaappotentieel

Bekijk welk merk het best bij jou past!
Doe de test

Morgana wil jou helpen je droomwereld te realiseren. Wij bieden hiervoor persoonlijke en inspirerende oplossingen in diverse prijsklassen. Voor een gezonde nachtrust zou dus iedereen een unieke slaapoplossing moeten hebben. Bij Morgana is het als enige in Nederland nu mogelijk om dit slaapsysteem ook echt samen te stellen. Dit doen wij aan de hand van een zogenaamde Digitale Nachtrust Analyse die jouw eigen unieke SLAAP-DNA® vaststelt.

Check-Up service

Heb je het idee dat jouw bed niet meer aan je eisen voldoet? Laat een van onze specialisten dan bij jou thuis je bed controleren! Alles is vrijblijvend en kosteloos.

Maak een afspraak

Boek de Check-Up Service wanneer het jou uitkomt. Ook buiten openingstijden. Maak een afspraak voor de gratis Check-Up Service en je ontvangt duidelijkheid over de status en waarde van je huidige bed.

Plan een check-up in

Morgana slaapgarantie

Wij staan achter ons advies dat mede door het objectieve meetsysteem tot stand komt en de producten die we aan de hand daarvan leveren. Daarnaast wordt het slaapsysteem uiteraard gratis bezorgd en professioneel gemonteerd. Mocht je desondanks niet tevreden zijn over je aankoop, dan bieden wij 365 dagen lang slaapgarantie. Zo kun je met een veilig gevoel een Morgana slaapsysteem aanschaffen.

Bel voor de beste Auping deal
033-3030 417

Bel voor de beste Hästens deal
033-3030 418

Bel voor de beste Morgana deal
0314-39 2058