Morgana

Klantenservice

Morgana wil jou helpen je droomwereld te realiseren. Wij bieden hiervoor persoonlijke en inspirerende oplossingen in diverse prijsklassen. Voor een gezonde nachtrust zou dus iedereen een unieke slaapoplossing moeten hebben. Bij Morgana is het als enige in Nederland nu mogelijk om dit slaapsysteem ook echt samen te stellen. Dit doen wij aan de hand van een zogenaamde Digitale Nachtrust Analyse die jouw eigen unieke SLAAP-DNA® vaststelt.

Klantenservice - Morgana Doetinchem

Plan een vrijblijvende afspraak

Hoofdkussen - Morgana Beddenzaak Doetinchem
Accessoires - Morgana Beddenzaak Doetinchem
Slaaptest Ergosleep - Morgana Beddenzaak Doetinchem

Onderscheidend vermogen

Gratis check-up

Heb je het idee dat jouw bed niet meer aan je eisen voldoet? Laat een van onze specialisten dan bij jou thuis je bed controleren! Alles is vrijblijvend en kosteloos.

Boek de Check-Up Service wanneer het jou uitkomt. Ook buiten openingstijden. Maak een afspraak voor de gratis Check-Up Service en je ontvangt duidelijkheid over de status en waarde van je huidige bed.

Objectieve meetsysteem

Morgana slaapgarantie

Wij staan achter ons advies dat mede door het objectieve meetsysteem tot stand komt en de producten die we aan de hand daarvan leveren. Daarnaast wordt het slaapsysteem uiteraard gratis bezorgd en professioneel gemonteerd. Mocht je desondanks niet tevreden zijn over je aankoop, dan bieden wij 365 dagen lang slaapgarantie. Zo kun je met een veilig gevoel een Morgana slaapsysteem aanschaffen.

Morgana - Slaaptest
Personeel - Morgana Beddenzaak Doetinchem
Hoofdkussens - Morgana Beddenzaak Doetinchem

Wat is jouw stijl?

Morgana boxsprings zijn er in vele maten, kleuren en uitvoeringen. Je kunt je bed helemaal naar je eigen wens samenstellen. Hoofdborden, verschillende stoffen -en poten.

Bijna alles is mogelijk!

Verstand van slapen

Voordelen

  • Slaapgarantie
  • Gratis check-up
  • Gratis slaaptest
  • Gratis bezorging en montage

  • Beste getest
  • Advies op maat

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en loop geen nieuws en tips over slapen mis.