Belang van goed slapen

Fysio samenwerking

Een goede nachtrust is soms van meer factoren afhankelijk dan het juiste bed. Daarom gaat Morgana samenwerkingen aan met partijen die net als wij het belang van gezond slapen voorstaan. Zo zorgen we er gezamenlijk voor zorgen dat onze klanten voortaan fit en uitgerust wakker worden!

SlaapXpert - slaapadvies Morgana

Plan een slaaptest

Slaaptest - Morgana Doetinchem
Morgana - Slaaptest
Slaaptest Ergosleep - Morgana Beddenzaak Doetinchem

Samenwerkende fysiotherapeuten

Passende slaapoplossing

Morgana biedt slaapoplossingen aan die gemaakt zijn voor het lichaam. Unieke producten worden hierbij afgestemd op het lichaamsprofiel. Naast de producten van Morgana zijn onze werknemers zeer persoonlijk, ook in de manier waarop ze klanten benaderen.

De adviseurs nemen rustig de tijd voor de klant en inventariseren grondig het ‘slaapgedrag’ en voorkeuren om de klant zo goed als mogelijk te helpen de best passende slaapoplossing te vinden. Onze slaapadviseurs hebben nauw contact met de samenwerkende fysiotherapeuten en wisselen regelmatig informatie uit.

Over en weer helpen

Samenwerking

Een Morgana-bed kan helpen om bijvoorbeeld rugklachten, nekklachten, schouderklachten of reumatische klachten te verlichten. Daarnaast is het natuurlijk van belang om ook de oorzaak aan te pakken, samen met een gespecialiseerd therapeut. Daarom werkt Morgana samen met diverse fysiotherapie praktijken, waarbij we onze klanten over en weer helpen. Denk bijvoorbeeld aan een gratis Morgana hoofdkussen uitleenservice bij de fysiotherapeut en het verstrekken van informatie over en weer.

Hoofdkussen - Morgana Beddenzaak Doetinchem
Slaaptest Ergosleep - Morgana Doetinchem
Accessoires - Morgana Beddenzaak Doetinchem

Wat is jouw slaap-DNA?

Bij Morgana zorgen we ervoor dat je boxspring optimaal is afgestemd op je lichaam. Dit noemen we geprofileerd slapen. De afstelling van je bed wordt bepaald door de Slaaptest. Een bed gaat gemiddeld zo’n 10-15 jaar mee. Als je bedenkt dat iedereen gemiddeld 1/3 van zijn leven in bed ligt, dan is het belangrijk dat je een bed uitkiest dat écht bij jou past.

Tip: boek van tevoren een slaaptest afspraak, zodat je altijd zeker weet dat onze slaapadviseur alle tijd voor je heeft.

Verstand van slapen

Voordelen

  • Slaapgarantie
  • Gratis check-up
  • Gratis slaaptest
  • Gratis bezorging en montage

  • Beste getest
  • Advies op maat
Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en loop geen nieuws en tips over slapen mis.

Morgana Doetinchem wordt aanbevolen op Opiness 2023