fbpx
1

Test je slaappotentieel

Bekijk welk merk het best bij jou past!
Doe de test

Belang van goed slapen

Een goede nachtrust is soms van meer factoren afhankelijk dan het juiste bed. Daarom gaat Morgana samenwerkingen aan met partijen die net als wij het belang van gezond slapen voorstaan. Zo zorgen we er gezamenlijk voor zorgen dat onze klanten voortaan fit en uitgerust wakker worden!

Best passende slaapoplossing

Morgana biedt slaapoplossingen aan die gemaakt zijn voor het lichaam. Unieke producten worden hierbij afgestemd op het lichaamsprofiel. Naast de producten van Morgana zijn onze werknemers zeer persoonlijk, ook in de manier waarop ze klanten benaderen. De adviseurs nemen rustig de tijd voor de klant en inventariseren grondig het ‘slaapgedrag’ en voorkeuren om de klant zo goed als mogelijk te helpen de best passende slaapoplossing te vinden. Onze slaapadviseurs hebben nauw contact met de samenwerkende fysiotherapeuten en wisselen regelmatig informatie uit.

Samenwerking fysiotherapeuten

Een Morgana-bed kan helpen om bijvoorbeeld rugklachten, nekklachten, schouderklachten of reumatische klachten te verlichten. Daarnaast is het natuurlijk van belang om ook de oorzaak aan te pakken, samen met een gespecialiseerd therapeut. Daarom werkt Morgana samen met diverse fysiotherapie praktijken, waarbij we onze klanten over en weer helpen. Denk bijvoorbeeld aan een gratis Morgana hoofdkussen uitleenservice bij de fysiotherapeut en het verstrekken van informatie over en weer.

Plan een afspraak

Samenwerkingen

Wij werken samen met diverse fysiotherapeuten. Klik op de onderstaande logo’s voor meer informatie over de betreffende fysiotherapiepraktijk.

Bel voor de beste Auping deal
033-3030 417

Bel voor de beste Hästens deal
033-3030 418

Bel voor de beste Morgana deal
0314-39 2058