Zaterdag 18 november tussen 11:00 en 17:00 uur

Fysio event bij Morgana Doetinchem

Kom op zaterdag 18 november tussen 11:00 en 17:00 uur naar onze Morgana winkel in Doetinchem. Samen met Fysiotherapie & Leefstijl Engelaar geven wij jou het meest persoonlijke slaapadvies!

Elke ochtend fit en uitgerust wakker worden? Iedereen is nét even anders, daarom is een goed bed ook persoonlijk. Een bed moet lekker liggen, maar ook passen bij jouw lichaamsbouw en slaaphouding. Bij het gratis en vrijblijvend bedadvies vertellen we je alles over jouw wervelkolom en de juiste ondersteuning.

Wat kun je overdag doen om ’s nachts beter te kunnen slapen?
Manueel therapeut Veerle Kimman adviseert je over slaap-ergonomie en je dagelijkse routine met betrekking tot gezond slapen.

Welk slaapsysteem geeft jou de meeste ontspanning?
De slaapadviseurs van Morgana tonen met de gratis slaaptest in 8 minuten aan, hoe een persoonlijke slaapoplossing jouw nachtrust kan verbeteren.

Ontvang een bijpassend hoofdkussen cadeau bij aankoop van een matras.

Kom je ook?
We helpen je graag bij het vinden van jouw ideale bed. Je bent van harte welkom in onze Morgana winkel.

We zien je graag op zaterdag 18 november bij Morgana Doetinchem.

Slaaptest Ergosleep - Morgana Doetinchem
Fysiotherapie & Leefstijl Engelaar
Morgana - SlaapXpert
Morgana - SlaapXpert

ONZE VESTIGING

Bezoek onze Morgana winkel

Morgana

Doetinchem

18-11-2023
11:00 – 17:00 uur

Wat klanten over ons zeggen

Wij willen iedere dag opnieuw onze klanten positief verassen, net iets meer voor ze doen dan dat ze verwachten en ze zo goed mogelijk van dienst zijn. Zo rekenen wij bijvoorbeeld nooit voorrijkosten bij een service of reparatie, ook niet 10 jaar na aankoop. Hiermee creëren wij ambassadeurs. Op Opiness.nl staan honderden reviews van onze klanten en we zijn er trots op dat er geen één negatieve review tussen staat.

Bekijk onze klantervaringen

Verhuisservice

Heb je een bed gekocht bij één van de winkels van SlaapXpert? Dan kun je gebruikmaken van onze verhuisservice. Op een vakkundige wijze verhuizen onze monteurs jouw bed, boxspring en/of kast. Het vervoer doen we met onze eigen vrachtauto. Vraag voor een prijsopgave onze adviseurs in één van de winkels of stuur een mail naar info@slaapxpert.nl.

Kom met ons in contact

Hästens - SlaapXpert
Auping - SlaapXpert
Morgana - SlaapXpert

Wil jij op de hoogte blijven?

Volg ons op social media en zie als eerste de nieuwe collectie.