fbpx
1

Test je slaappotentieel

Bekijk welk merk het best bij jou past!
Doe de test

Wil je elke dag heerlijk slapen en uitgerust wakker worden? Doe dan de SLAAPTEST® bij Morgana en laat een bed op maat samenstellen.
Waarom zou je een boxspring op maat samenstellen? Omdat iedereen uniek is. Dit houdt in dat ieder mens ook een unieke combinatie heeft van lichaamsbouw, lichaamsgewicht en slaaphouding. Voor een goede en gezonde nachtrust zou je dus ook een unieke slaapoplossing moeten hebben. Daarom kun je bij SlaapXpert in Doetinchem terecht voor de zogenaamde Digitale Nachtrust Analyse (DNA), ontwikkeld door Ergosleep, die jouw eigen unieke SLAAP-DNA® vaststelt. Binnen slechts 8 minuten voel je zelf wat een bed op maat betekent.
Een energieke dag begint dus met een goede nachtrust. In het geval je een slaaptest wilt doen en vervolgens het bed van de hoogste kwaliteit en met het perfecte liggenot nodig hebt, ben je bij SlaapXpert aan het juiste adres. Ervaar het zelf en kom langs in onze speciaalzaak in Doetinchem. In deze Morgana winkel ben je aan het enige en juiste adres.

SlaapXpert: voor jouw Ergosleep SLAAPTEST®

Jij wilt dus jouw SLAAP-DNA® laten bepalen. Doe dan vrijblijvend de Ergosleep SLAAPTEST® bij SlaapXpert. Hoe gaat dat in zijn werk? Terwijl je ontspannen geniet in de testcabine worden de nodige metingen uitgevoerd en wordt je persoonlijke slaapprofiel vastgesteld. Uiteraard houdt het systeem rekening met je verschillende slaaphoudingen, want zelfs als je rustig slaapt, verander je onbewust toch van houding.
Nu de testcabine jou “kent”, kunnen we je echt letterlijk laten voelen wat het verschil is tussen een ‘gewoon’ bed en een op jouw lichaamsprofiel afgestemde slaapoplossing. Alle drukpunten worden weggenomen en je lichaam wordt volledig ondersteund. Vervolgens krijg je een document met een gefundeerd advies van onze slaapadviseurs. Aan de hand daarvan kun je jouw persoonlijke, unieke bed samenstellen: een lattenbodem of een boxspring, het type matras en zelfs het hoofdkussen.
Zo kan jouw bed, van binnen én van buiten, helemaal aan jouw profiel, smaak en budget worden aangepast. Wacht dus niet langer en bezoek onze Morgana winkel in Doetinchem en doe de test.

ergo slaaptest

Waarom je kiest voor een bed van Morgana

Wij zijn volledig uitgerust om jou te begeleiden in jouw zoektocht naar het beste bed. Morgana Doetinchem biedt jou de volgende voordelen:

  • 365 Dagen Slaapgarantie
  • Slaapadvies op maat
  • Op afspraak, dus altijd voldoende tijd
  • Stel je unieke SLAAP-DNA® vast

Doe de SLAAPTEST® bij de specialist

In onze beddenzaak staan onze specialisten voor je klaar om jou uitgebreid te adviseren voor het beste slaapcomfort en om jou te begeleiden bij onze unieke SLAAPTEST®. Zo weet je straks precies welke type bed, matras en zelfs kussen jou die unieke nachtrust kan geven. Onze ervaren en deskundige adviseurs kunnen jou dan ook alles over de mogelijkheden vertellen, maar vooral het ongeëvenaarde comfort van deze bedden laten ervaren!

Doe de Ergosleep SLAAPTEST®

Gratis check-up service

Voldoet je huidige bed niet meer aan je verwachtingen en wil je graag weten of je bed versleten is of dat wellicht alleen enkele onderdelen vervangen moeten worden. Wij komen gratis bij je thuis voor een check-up van je huidige bed. We beoordelen dan de matras en eventueel topmatras op slijtage, we controleren de bedbodem op voldoende ondersteuning en geven je een vrijblijvend advies. Daarnaast kunnen we een inruilprijs voor je huidige bed bepalen indien je een nieuw bed bij ons koopt.

Meer over onze klantenservice

Wat klanten over ons zeggen

Wij willen iedere dag opnieuw onze klanten positief verassen, net iets meer voor ze doen dan dat ze verwachten en ze zo goed mogelijk van dienst zijn. Zo rekenen wij bijvoorbeeld nooit voorrijkosten bij een service of reparatie, ook niet 10 jaar na aankoop. Hiermee creëren wij ambassadeurs. Op Opiness.nl staan honderden reviews van onze klanten en we zijn er trots op dat er geen één negatieve review tussen staat.

Bekijk onze beoordelingen

Verhuisservice

Heb je een bed gekocht bij één van de winkels van SlaapXpert dan kun je gebruikmaken van onze verhuisservice. Op een vakkundige wijze verhuizen onze monteurs jouw bed, boxspring en/of kast. Het vervoer doen we met onze eigen vrachtauto. Vraag voor een prijsopgave onze adviseurs in één van de winkels of stuur een mail naar info@slaapxpert.nl.

Neem contact op

Samenwerking Morgana en Fysiotherapeuten

Morgana Doetinchem werkt intensief samen met een groot aantal fysiotherapeuten in de regio. Doel van de samenwerking is om elkaars kennis te verbreden op het gebied van ergonomie, aandoeningen en innovaties in de beddenbranche. Een aantal keren per jaar is er een hele dag een fysiotherapeut bij Morgana op de woonboulevard in Doetinchem aanwezig om de klanten van Morgana met een ligprobleem of aandoening aan de rug of nek te helpen bij de juiste keuze.

Meer informatie

Bel voor de beste Auping deal
033-3030 417

Bel voor de beste Hästens deal
033-3030 418

Bel voor de beste Morgana deal
0314-39 2058