SZ2100 Serie Morgana
Morgana SZ 2100 Serie
SlaapXpert - Morgana boxsprings

“STANDAARD 7 ZONES”

SZ 2100 serie

De SZ-serie is voorzien van 7 Sync Support zones.

Deze zones zijn standaard in elke boxspringbodem ingesteld en zijn ondersteunend aan je lichaamsprofiel. Je kunt de SZ bodems combineren met diverse pocketveermatrassen en toppers, afhankelijk van jouw persoonlijke comfort en ondersteuning die je lichaam nodig heeft. Benieuwd naar jouw SLAAP-DNA®? Plan hier de gratis slaaptest.

Vanaf € 2.169,00

Morgana Doetinchem

7 Sync Support zones

Morgana Boxspring SZ-2100

De SZ 2100 boxspring heeft standaard 7 zones die helpen je lichaam beter te ondersteunen. De SZ 2100 kan worden samengesteld naar jouw persoonlijke smaak zowel vlak als elektrisch verstelbaar.

  • 7 Sync Support Zones
  • Volledig naar eigen wens samen te stellen
  • Goed liggen voor een lage investering
Morgana SZ 2100 Serie

Boek een Slaaptest

Welke spreekt jou aan?

Hoofdborden SZ-2100 serie

Een klassiek hoofdbord, neutraal of juist je bed als eyecatcher? Hiernaast een aantal hoofdborden, welke spreekt jou aan?

Een frisse kleur?

Stoffen & kleuren

Er zijn heel veel soorten stoffen die weer net een andere look kunnen geven aan jouw bed!

Al deze verschillende stoffen zijn in vele kleuren te verkrijgen. Een frisse kleur? Of liever wat neutraler? Bekijk alle mogelijkheden in de winkel.

Bedpoten - Morgana Beddenzaak Doetinchem

Maak jouw stijl af

Poten SZ-2100 serie

Als laatste natuurlijk de keuze uit verschillende poten om de stijl van je bed af te maken!

Het patroon van jouw drukpunten in kaart

Slaap DNA

Uitgerust en met nieuwe energie stap je uit bed. De frisse lucht in, de zon op je gezicht. Je hebt er zin in vandaag! Als je jouw lichaam de ontspanning geeft die het nodig heeft, dan ervaar je dit elke dag. Een goede nachtrust is per persoon verschillend, net als je SLAAP-DNA®. Ieder lichaam is anders, daarom is er ook niet één bed dat voor iedereen geschikt is. Een bed gaat gemiddeld zo’n 10-15 jaar mee.

Als je bedenkt dat iedereen gemiddeld 1/3 van zijn leven in bed ligt, dan is het van belang dat je een bed uitkiest dat bij jou past. Een goede nachtrust heeft grote invloed op je kwaliteit van leven, dus laat je goed informeren. Tip: boek van tevoren een slaaptest afspraak, zodat je altijd zeker weet dat er een slaapadviseur alle tijd voor je heeft.

Met de Morgana Slaaptest kun je nu jouw SLAAP-DNA® leren kennen. Tijdens de slaaptest past het bed zich aan op jouw lichaam en brengt het patroon van jouw drukpunten in kaart. Met deze slaapkaart kun je het bed samenstellen waarmee jij je dag optimaal kan beginnen.

Boek een slaaptest

  • Beste getest
  • Slaapgarantie
  • Gratis check-up
  • Gratis slaaptest
  • Gratis bezorging en montage

  • Advies op maat
Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en loop geen nieuws en tips over slapen mis.

Morgana Doetinchem wordt aanbevolen op Opiness 2023