fbpx
1

Test je slaappotentieel

Bekijk welk merk het best bij jou past!
Doe de test
Hästens
Auping
Morgana

Wij maken graag tijd voor u vrij in één van onze beddenwinkels.

Afspraak inplannen

Morgana staat voor een unieke, persoonlijke slaapoplossing voor iedereen. Doe de SLAAPTEST® en ervaar in 8 minuten hoe 10 jaar goed slapen voelt. Onze ervaren adviseurs nemen alle tijd voor de beste keuze in ondersteuning, afgestemd op jouw wensen, slaapgedrag en lichaamsprofiel.

  • Unieke Ergosleep SLAAPTEST®
  • 365 dagen Slaapgarantie
  • Check up service
  • Actieve samenwerking met fysiotherapeuten
  • De beste service en nazorg

Over Morgana

Morgana is al meer dan 30 jaar een betrouwbare aanbieder van persoonlijk aangemeten slaapsystemen. En “persoonlijk” slaat niet alleen op onze producten, maar ook op de wijze waarop we omgaan met onze klanten. Je krijgt van ons alle tijd en aandacht: tijdens het adviesgesprek én na aankoop als dat nodig is. Je wilt tenslotte niet wakker liggen van je bed!

Door middel van de SLAAPTEST® wordt de mate van ondersteuning bepaald die jouw lichaam nodig heeft. Je voelt direct het verschil tussen een bed dat is samengesteld naar jouw unieke lichaamsprofiel en een standaard oplossing die overal wordt aangeboden. Onze unieke 365 dagen Slaapgarantie zorgt ervoor dat je geen enkel risico loopt op een verkeerde aankoop. En ook dat geeft rust!

Persoonlijk advies

Een unieke, persoonlijke slaapoplossing voor iedereen.

Bij Morgana staat oprechte interesse in onze klanten voorop. Daarbij hoort vanzelfsprekend een echt persoonlijk advies.

Maak direct een afspraak
Morgana
Opiness

Op de website van Opiness.nl kunt u actuele reviews lezen over onze stores en onze klantgerichtheid.

Verder lezen

Maak kennis met Morgana

Laatste nieuws

  • Nieuwe SLAAPTEST® bij Morgana

    Nieuwe SLAAPTEST® bij Morgana

    Een goed bed moet je s’nachts laten herstellen van alle activiteiten gedurende de dag. Aangezien iedereen uniek is qua lichaamsbouw,…

Kennisbank

Bekijk de gehele kennisbank

"Wat klanten over ons vertellen"

Rob en Margot

"We slapen rustiger, staan fitter op en hebben niet meer dat gevoel dat alles slaapt. Ook zijn we enthousiast over de gastvrijheid en service in de winkel. De levertijd was 6 weken, maar we kregen alles binnen een maand. Margôt mocht na een paar dagen haar kussen omruilen. Het kussen dat uit de meting kwam, vond ze te hard. Ze heeft het geruild voor een zacht donskussen. Ik geef Morgana een 9,2."

Linda

"Normaal gesproken lig ik 's nachts te woelen. Maar op de P4-bodem, lig ik veel rustiger. De bodem is zo ingesteld dat ik geen tegendruk meer heb bij mijn schouder. Daardoor doet mijn nek minder pijn en omdat ik minder pijn heb, blijf ik rustig op mijn plek liggen. Ik voel me niet meer zo gebroken als ik 's ochtends opsta en ik ben ook meer uitgerust."

Manon

"Ik ga nergens anders meer naar toe. Het personeel, dat mij inmiddels kent, is vriendelijk en deskundig. Bovendien word ik nergens anders zo goed behandeld. Ik deel mijn goede ervaring graag met bekenden. Morgana heb ik aanbevolen bij een collega die een nekhernia heeft gehad. Ik geloof echt dat ze baat kan hebben met een bezoek aan Morgana."

Bert

"Een actief leven houd je vol door goed te rusten. Wij hebben recent nieuwe matrassen en kussens gekocht, omdat ze na ruim 10 jaar aan vervanging toe waren. Zoals we gewend zijn, werden we goed geholpen. Ik zou nergens anders heen gaan. Wij weten dat de producten goed zijn en dat het personeel deskundig en vriendelijk is. Dat geeft vertrouwen."

Jarno

"We zijn snel en goed geholpen. Ze hebben geluisterd naar de wensen die we aangaven en alles is verlopen zoals besproken."