Morgana boxspring

Ben je op zoek naar een persoonlijk instelbare Morgana boxspring?

Dan is de Ergosleep BS4 de perfecte keuze! Vanzelfsprekend verkrijg je deze in de Morgana beddenwinkel van SlaapXpert in Doetinchem. Onze medewerkers daar kunnen je een passend advies geven.

De Ergosleep® BS4 is een hoogwaardige boxspring met een ingenieus verstelsysteem (patent pending) dat toelaat om elke lichaamszone in 4 verschillende hoogteposities te ondersteunen. Dit systeem is een doorbraaktechnologie in de slaapwereld, waardoor boxsprings zich nu ook werkelijk aan jouw lichaam kunnen aanpassen.

Deze boxspring is dus dé perfecte combinatie van technologische innovatie, hoogstaande ergonomie en verfijnde esthetiek. En dat helemaal op maat. Al deze verschillende elementen leiden tot het summum van persoonlijk en gezond slapen. Brengt daarom snel een bezoek aan SlaapXpert in Doetinchem en profiteer van de beste persoonlijke slaapoplossing die deze Morgana boxspring jou geeft.

SlaapXpert - Morgana slaaptest
SlaapXpert - Morgana BS4
SlaapXpert - Morgana SZ
Morgana BS4 - Boxspring
SlaapXpert - Morgana slaaptest
SlaapXpert - slaapadvies Morgana

Een goede nachtrust is essentieel

SlaapXpert: voor jouw Morgana boxspring

Goed slapen is, naast regelmatig bewegen en gezond eten, erg belangrijk voor de beste prestaties in het dagelijks leven. Een goed en hoogwaardig bed kan om die reden dus niet ontbreken in jouw eigen slaapkamer. Om die reden heeft Morgana de BS4 boxspring ontwikkeld. Een boxspring die helemaal op jouw lichaam is maakt.

De basis is de slaaptest, waar via computer-analyse uw persoonlijk lichaams- en slaapprofiel wordt omgezet in jouw SLAAP-DNA®. Op die manier wordt ook de Ergosleep® BS4 ter hoogte van hoofd, schouders, lenden, bekken en benen met digitale perfectie op jouw lichaam afgesteld.

Het instellen van de BS4 zelf is kinderspel en kan bovendien op een heel eenvoudige manier gewijzigd worden bij veranderend lichaamsgewicht. Daarnaast werd met de grootste zorg de esthetische lijn van de BS4 getekend. De technologie – het geruisloze instelmechanisme – is volledig verborgen, maar toch uiterst vlot bereikbaar. De horizontale looplijnen zorgen, ook bij de elektrisch verstelbare uitvoeringen, voor een harmonieuze uitstraling.

Jouw voordelen
bij SlaapXpert

In het geval je je bij ons gaat oriënteren op een nieuwe Morgana boxspring, staan de beste SlaapXpert specialisten voor je klaar die je van uitgebreid persoonlijk advies zullen voorzien. Morgana Doetinchem biedt jou de volgende voordelen:

Morgana Bedden - Slaapxpert

Unieke Ergosleep SLAAPTEST®

365 dagen Slaapgarantie

Check up service

Actieve samenwerking met fysiotherapeuten

De beste service en nazorg

Jouw Morgana boxspring kopen bij de slaapspecialist

Bij SlaapXpert in Doetinchem kijken we graag met je mee in de zoektocht naar de Morgana boxspring van jouw dromen. Zo kunnen wij jou adviseren in jouw lighouding en de ondersteuning die de verschillende type bedden jouw lichaam bieden. Zo is de BS4 boxspring een echte aanrader.

Wij staan graag voor jou klaar voor het beste advies omtrent jouw nieuwe bed. Kom dus langs in onze beddenzaak in Doetinchem! Samen met jou kunnen we zo stap voor stap bepalen welk Morgana boxspring voor jou het beste is.

Fysieke winkels

Ervaar zelf het persoonlijke advies en breng een bezoek aan onze fysieke winkels.

Ervaren medewerkers

23 enthousiaste en goed opgeleide medewerkers staan altijd persoonlijk klaar.

SlaapXpert - Morgana BS1
SlaapXpert - slaapadvies Morgana
SlaapXpert - Morgana boxsprings
SlaapXpert - schouderklachten slapen
SlaapXpert - slaapadvies Morgana

Vrijblijvend advies

Gratis check-up service

Voldoet jouw huidige bed niet meer aan je verwachtingen en wil je graag weten of jouw bed versleten is of dat wellicht alleen enkele onderdelen vervangen moeten worden? Wij komen gratis bij je thuis voor een check-up van jouw huidige bed. We beoordelen dan de matras en eventueel topmatras op slijtage, controleren de bedbodem op voldoende ondersteuning en geven je een vrijblijvend advies. Daarnaast kunnen we een inruilprijs voor jouw huidige bed bepalen indien je een nieuw bed bij ons koopt.

Wat klanten over ons zeggen

Wij willen iedere dag opnieuw onze klanten positief verassen, net iets meer voor ze doen dan dat ze verwachten en ze zo goed mogelijk van dienst zijn. Zo rekenen wij bijvoorbeeld nooit voorrijkosten bij een service of reparatie, ook niet 10 jaar na aankoop. Hiermee creëren wij ambassadeurs. Op Opiness.nl staan honderden reviews van onze klanten en we zijn er trots op dat er geen één negatieve review tussen staat.

Bekijk onze klantervaringen

Verhuisservice

Heb je een bed gekocht bij één van de winkels van SlaapXpert? Dan kun je gebruikmaken van onze verhuisservice. Op een vakkundige wijze verhuizen onze monteurs jouw bed, boxspring en/of kast. Het vervoer doen we met onze eigen vrachtauto. Vraag voor een prijsopgave onze adviseurs in één van de winkels of stuur een mail naar info@slaapxpert.nl.

Kom met ons in contact

Hästens - SlaapXpert
Auping - SlaapXpert
Morgana - SlaapXpert

Wil jij op de hoogte blijven?

Volg ons op social media en zie als eerste de nieuwe collectie.