Morgana Achterhoek

Wil je graag een bed van Morgana kopen in de Achterhoek?

Dan ben je bij Morgana in Doetinchem aan het enige juiste adres. Wij bieden een ruim assortiment, het meest objectieve slaapadvies en de beste garantie. Omdat wij weten hoe essentieel jouw slaaphouding is, hebben wij vanuit Morgana een speciale slaaptest ontwikkeld. Deze test is gratis en duurt slechts 8 minuten, waarin je direct ervaart hoe het is om op een speciaal voor jou ingesteld bed te liggen.

Maak vooral een afspraak om deze slaaptest te ervaren, en laat je inspireren en adviseren bij hét Morgana-filiaal van de Achterhoek!

Morgana Doetinchem
SlaapXpert - Morgana slaaptest
SlaapXpert - Morgana SZ
Morgana - Bedden
SlaapXpert - Morgana slaaptest
SlaapXpert - slaapadvies Morgana

Een goede nachtrust is essentieel

Morgana bed in de Achterhoek kopen

Iedereen is uniek en dat zijn wij ons bij Morgana goed bewust. Wij bieden je daarom een persoonlijke oplossing door op een comfortabele manier jouw SLAAP-DNA® te meten. Op basis van deze geheel objectieve meting zijn wij in staat je een slaapoplossing te bieden die naadloos aansluit bij jouw lichaam. Dat garanderen wij je met onze 365 dagen slaapgarantie. Morgana Doetinchem: objectief advies en goed slapen voor iedereen in de Achterhoek.

Door gebruik te maken van natuurlijke materialen voelen onze bedden daarnaast altijd comfortabel. Of het nu winter is of zomer: de materialen van uw Morgana bed zullen altijd goed aanvoelen. Kies je voor een Morgana bed, dan kies je voor een bed van hoge kwaliteit.

Jouw voordelen
bij SlaapXpert

Bij Morgana in Doetinchem krijg je te maken met echte specialisten die jou persoonlijk adviseren bij de aankoop van jouw bed. Bij ons kun je uitgaan van de volgende voordelen:

Morgana Bedden - Slaapxpert

Unieke slaaptest voor het perfecte slaapadvies

Persoonlijk ingestelde bedden

Garantiezekerheid tot 1 jaar na aankoop

Gratis bezorging en montage

Koop jouw bed bij de Morgana specialist

Zoek je een boxspring, ledikant, matras, kussen, dekbed of bedtextiel? Een bed of matras kopen is moeilijk. Je kunt het eigenlijk niet zelf. Bij Morgana Doetinchem helpen we jou daarom graag bij het vinden van de best persoonlijke slaapoplossing. Hiervoor nemen we uitgebreid de tijd. Onze specialisten kunnen jou optimaal voorzien van professioneel slaapadvies. Wacht dus niet langer en kom langs bij onze winkel in Doetinchem.

Fysieke winkels

Ervaar zelf het persoonlijke advies en breng een bezoek aan onze fysieke winkels.

Ervaren medewerkers

23 enthousiaste en goed opgeleide medewerkers staan altijd persoonlijk klaar.

SlaapXpert - Morgana BS1
SlaapXpert - slaapadvies Morgana
SlaapXpert - Morgana boxsprings
SlaapXpert - schouderklachten slapen
SlaapXpert - slaapadvies Morgana

Vrijblijvend advies

Gratis check-up service

Voldoet jouw huidige bed niet meer aan je verwachtingen en wil je graag weten of jouw bed versleten is of dat wellicht alleen enkele onderdelen vervangen moeten worden? Wij komen gratis bij je thuis voor een check-up van jouw huidige bed. We beoordelen dan de matras en eventueel topmatras op slijtage, controleren de bedbodem op voldoende ondersteuning en geven je een vrijblijvend advies. Daarnaast kunnen we een inruilprijs voor jouw huidige bed bepalen indien je een nieuw bed bij ons koopt.

Wat klanten over ons zeggen

Wij willen iedere dag opnieuw onze klanten positief verassen, net iets meer voor ze doen dan dat ze verwachten en ze zo goed mogelijk van dienst zijn. Zo rekenen wij bijvoorbeeld nooit voorrijkosten bij een service of reparatie, ook niet 10 jaar na aankoop. Hiermee creëren wij ambassadeurs. Op Opiness.nl staan honderden reviews van onze klanten en we zijn er trots op dat er geen één negatieve review tussen staat.

Bekijk onze klantervaringen

Verhuisservice

Heb je een bed gekocht bij één van de winkels van SlaapXpert? Dan kun je gebruikmaken van onze verhuisservice. Op een vakkundige wijze verhuizen onze monteurs jouw bed, boxspring en/of kast. Het vervoer doen we met onze eigen vrachtauto. Vraag voor een prijsopgave onze adviseurs in één van de winkels of stuur een mail naar info@slaapxpert.nl.

Kom met ons in contact

Hästens - SlaapXpert
Auping - SlaapXpert
Morgana - SlaapXpert

Wil jij op de hoogte blijven?

Volg ons op social media en zie als eerste de nieuwe collectie.