fbpx
6

Test je slaappotentieel

Bekijk welk merk het best bij jou past!
Doe de test

Wil je graag een bed van Morgana kopen in de Achterhoek? Dan ben je bij Morgana in Doetinchem aan het enige juiste adres. Wij bieden een ruim assortiment, het meest objectieve slaapadvies en de beste garantie. Omdat wij weten hoe essentieel jouw slaaphouding is, hebben wij vanuit Morgana een speciale slaaptest ontwikkeld. Deze test is gratis en duurt slechts 8 minuten, waarin je direct ervaart hoe het is om op een speciaal voor jou ingesteld bed te liggen. Maak vooral een afspraak om deze slaaptest te ervaren, en laat je inspireren en adviseren bij hét Morgana-filiaal van de Achterhoek!

Morgana bed in de Achterhoek kopen

Iedereen is uniek en dat zijn wij ons bij Morgana goed bewust. Wij bieden je daarom een persoonlijke oplossing door op een comfortabele manier jouw SLAAP-DNA® te meten. Op basis van deze geheel objectieve meting zijn wij in staat je een slaapoplossing te bieden die naadloos aansluit bij jouw lichaam. Dat garanderen wij je met onze 365 dagen slaapgarantie. Morgana Doetinchem: objectief advies en goed slapen voor iedereen in de Achterhoek.
Door gebruik te maken van natuurlijke materialen voelen onze bedden daarnaast altijd comfortabel. Of het nu winter is of zomer: de materialen van uw Morgana bed zullen altijd goed aanvoelen. Kies je voor een Morgana bed, dan kies je voor een bed van hoge kwaliteit.

Morgana Doetinchem

Jouw voordelen bij Morgana in Doetinchem

Bij Morgana in Doetinchem krijg je te maken met echte specialisten die jou persoonlijk adviseren bij de aankoop van jouw bed. Bij ons kun je uitgaan van de volgende voordelen:

  • Unieke slaaptest voor het perfecte slaapadvies
  • Persoonlijk ingestelde bedden
  • Garantiezekerheid tot 1 jaar na aankoop
  • Gratis bezorging en montage

Koop jouw bed bij de Morgana specialist

Zoek je een boxspring, ledikant, matras, kussen, dekbed of bedtextiel? Een bed of matras kopen is moeilijk. Je kunt het eigenlijk niet zelf. Bij Morgana Doetinchem helpen we jou daarom graag bij het vinden van de best persoonlijke slaapoplossing. Hiervoor nemen we uitgebreid de tijd. Onze specialisten kunnen jou optimaal voorzien van professioneel slaapadvies. Wacht dus niet langer en kom langs bij onze winkel in Doetinchem.

Maak een afspraak

Morgana Achterhoek

Gratis check-up service

Voldoet je huidige bed niet meer aan je verwachtingen en wil je graag weten of je bed versleten is of dat wellicht alleen enkele onderdelen vervangen moeten worden. Wij komen gratis bij je thuis voor een check-up van je huidige bed. We beoordelen dan de matras en eventueel topmatras op slijtage, we controleren de bedbodem op voldoende ondersteuning en geven je een vrijblijvend advies. Daarnaast kunnen we een inruilprijs voor je huidige bed bepalen indien je een nieuw bed bij ons koopt.

Meer over onze klantenservice

Wat klanten over ons zeggen

Wij willen iedere dag opnieuw onze klanten positief verassen, net iets meer voor ze doen dan dat ze verwachten en ze zo goed mogelijk van dienst zijn. Zo rekenen wij bijvoorbeeld nooit voorrijkosten bij een service of reparatie, ook niet 10 jaar na aankoop. Hiermee creëren wij ambassadeurs. Op Opiness.nl staan honderden reviews van onze klanten en we zijn er trots op dat er geen één negatieve review tussen staat.

Bekijk onze beoordelingen

Verhuisservice

Heb je een bed gekocht bij één van de winkels van SlaapXpert dan kun je gebruikmaken van onze verhuisservice. Op een vakkundige wijze verhuizen onze monteurs jouw bed, boxspring en/of kast. Het vervoer doen we met onze eigen vrachtauto. Vraag voor een prijsopgave onze adviseurs in één van de winkels of stuur een mail naar info@slaapxpert.nl.

Neem contact op

Samenwerking Morgana en Fysiotherapeuten

Morgana Doetinchem werkt intensief samen met een groot aantal fysiotherapeuten in de regio. Doel van de samenwerking is om elkaars kennis te verbreden op het gebied van ergonomie, aandoeningen en innovaties in de beddenbranche. Een aantal keren per jaar is er een hele dag een fysiotherapeut bij Morgana op de woonboulevard in Doetinchem aanwezig om de klanten van Morgana met een ligprobleem of aandoening aan de rug of nek te helpen bij de juiste keuze.

Meer informatie

Bel voor de beste Auping deal
033-3030 417

Bel voor de beste Hästens deal
033-3030 418

Bel voor de beste Morgana deal
0314-39 2058