SlaapXpert

Klantervaringen

1692 consumenten beoordelen SlaapXpert gemiddeld een 9,3. Bekijk op deze pagina een greep uit de SlaapXpert klantervaringen.

SlaapXpert - slaapadvies klantenservice

Plan een vrijblijvende afspraak

“Wij zijn zeer tevreden met ons nieuwe Aupingbed. Het slaapt fantastisch. We werden heel vriendelijk geholpen door een mevrouw die zeer vakkundig was.. Onze levering moest ivm verhuizing iets worden uitgesteld, maar dat was geen enkel probleem. De transporteur gaf een nummer waar we ons konden melden wanneer het tijdstip daar was. De levering en de montage was ook keurig verzorgd. Geheel conform onze verwachtingen. De bedden zijn inderdaad niet goedkoop, maar het geld meer dan waard. Wij zijn er in ieder geval heel blij mee.”
Familie Winters – Arnhem

SlaapXpert - Auping Store Duiven

Adres

 Cartograaf 80, 6921 EZ Duiven

Contactgegevens

SlaapXpert - Morgana Store Doetinchem

Adres

 Doetinchemseweg 95, 7007 CB Doetinchem

Contactgegevens

“Chronische pijnklachten domineren mijn leven. Bijna elke dag heb ik last van mijn hoofd, nek en schouders, en dat 24 uur per dag. Volgens mijn arts valt daar weinig aan te doen. Verre reizen en een volle agenda zijn slopend. Toen ik naar Australië ging, heb ik daarna drie maanden erg veel last van gehad. Vooruitdenken is een ‘must’. Heb ik ’s avonds plannen, dan moet ik overdag extra rust en ontspanning inbouwen.” “Toen ik via via iets over de Slaap-DNA-test van Morgana hoorde, besloot ik dan ook nog één keer een beddenzaak in te stappen. Ik was onder de indruk van de Ergosleep-testcabine en ik werd heel goed geholpen door het personeel en de eigenaar. Maar ja, alweer een bed aanschaffen, daar moest ik even over nadenken.” “Het positieve gevoel dat ik bij Morgana had bleef. Dus een half jaar later ging ik terug. Het voelde allemaal weer heel goed; het verhaal klopte, ik kon het verschil op de testbank goed merken en de slaapspecialist dacht met me mee en was erg behulpzaam. Volgens hem kon ik mijn eigen traagschuimmatras houden en dit combineren met een instelbare lattenbodem van Egosleep. Hij was er niet op uit om mij zoveel mogelijk te verkopen, maar hij wilde mij oprecht de beste slaapoplossing bieden die paste bij mijn persoonlijke situatie.” “Ik mocht een bodem en een neksteunkussen een maand lang op proef meenemen. Uiteindelijk heb ik drie verschillende kussens uitgeprobeerd voordat ik tevreden was. Toen ik eenmaal het juiste kussen had, merkte ik snel verschil. Normaal gesproken lig ik ’s nachts te woelen. Maar op de P4-bodem, lig ik veel rustiger. De bodem is zo ingesteld dat ik geen tegendruk meer heb bij mijn schouder. Daardoor doet mijn nek minder pijn en omdat ik minder pijn heb, blijf ik rustig op mijn plek liggen. Ik voel me niet meer zo gebroken als ik ’s ochtends opsta en ik ben ook meer uitgerust.”
Linda – Ulft

“Eindelijk kunnen slapen in het nieuwe bed in ons nieuwe huis: fantastisch! Ja erg prijzig, maar als eerder gezegd: je ligt er wel heel veel tijd van je leven in. Service in de winkel was heel fijn. Het personeel nam echt de tijd voor ons en begreep wat we wilden. De mannen die het bed uiteindelijk kwamen brengen waren ook zeer netjes en kundig. Ook dat gaf een betrouwbaar gevoel. We zijn meer dan tevreden!”
Mariska – Lunteren

SlaapXpert - Hästens Store Amersfoort

Adres

 Limburgsestraat 13, 3812 NN Amersfoort

Contactgegevens

SlaapXpert - Morgana Store Doetinchem

Adres

 Doetinchemseweg 95, 7007 CB Doetinchem

Contactgegevens

“Mijn vrouw Margôt en ik hadden net een verbouwing achter de rug. Het budget voor extra dingen was op. Ik was nieuwsgierig toen Margôt met een verhaal kwam over slaap-DNA. We konden het gratis laten meten bij Morgana. Ik was aanvankelijke sceptisch, maar bij de eerste bewegingen van het testbed tijdens de meting was ik verkocht.” “Op het testbed voelde ik het matras en de lattenbodem zich voegen naar mijn rug, benen en nek. Ik werd overvallen door een gevoel van troost. Het is geen grapje, ik werd er emotioneel van. Er zijn mensen op deze aarde die onderzoeken hoe ik optimaal kan slapen. Dat is toch mooi? Dat iemand zich zo om mijn nachtrust bekommert vind ik uniek.” “Plotsklaps besefte ik dat Margôt gelijk had: onze matrassen waren niet goed. Maar onze matrassen waren pas 7 jaar oud. Daar kon het niet aan liggen. Jaren geleden zijn mijn kniebanden gescheurd, ik vermoedde dat mijn slechte nachtrust daarmee samenhing. Ook dacht ik dat mijn pijnklachten reumatisch van aard waren. Maar nee hoor, het bleek toch echt aan de matrassen te liggen in combinatie met een verkeerde slaaphouding; de buikligging. Dat werd duidelijk tijdens de meting, maar ook in de proefperiode van 90 dagen.” “Nu weet ik dat een buikligging ongunstig is en dat veel van mijn pijnklachten daar vandaan kwamen. De wervelkolom wordt zwaar belast als gevolg van de sterke draaiing van het hoofd. Op mijn nieuwe matras, in combinatie met het juiste kussen en een sleepmate, lig ik zonder pijn op mijn zij of op mijn rug.” “We slapen rustiger, staan fitter op en hebben niet meer dat gevoel dat alles slaapt. Ook zijn we enthousiast over de gastvrijheid en service in de winkel. De levertijd was 6 weken, maar we kregen alles binnen een maand. Margôt mocht na een paar dagen haar kussen omruilen. Het kussen dat uit de meting kwam, vond ze te hard. Ze heeft het geruild voor een zacht donskussen. Ik geef Morgana een 9,2.”
Rob en Margôt – Doetinchem

“Na ruim 10 jaar was onze Hästens aan een nieuw topmatras toe. Het personeel neemt echt de tijd voor je en is zeer klantgericht. Prima service. Dat verwacht je ook bij Hästens, maar het is natuurlijk erg fijn als dat in de praktijk ook zo is. Top!”
Bert en Dineke – Zeist

SlaapXpert - Hästens Store Utrecht_klein

Adres

Oudkerkhof 27, 3512 GJ Utrecht

Contactgegevens

SlaapXpert - Morgana Store Doetinchem

Adres

 Doetinchemseweg 95, 7007 CB Doetinchem

Contactgegevens

“Ik zag er vreselijk tegenop om te gaan slapen. Ik kon ’s avonds al niet eens comfortabel op de bank liggen. Ontspannen lukte me nauwelijks en slapen was helemaal een drama. Zo kamp ik al jaren met nek- en schouderklachten. Deze beperking schopte mijn dagelijkse routine in de war en maakte een goede nachtrust onmogelijk.” “Bij de manueel therapeut kwam ik erachter dat mijn ruggenwervel scheef staat, waarschijnlijk veroorzaakt door een ongeluk. Oefeningen en een nieuwe lattenbodem zouden volgens de manueel therapeut mijn pijn verlichten. Mijn vriend en ik hadden echter nog geen jaar geleden een spiksplinternieuw slaapsysteem bij Morgana gekocht. Ik wilde gewoon niet geloven dat ik alweer een nieuwe lattenbodem nodig had.” “Ik begon bij mijn hoofdkussen. Een maand na mijn bezoek aan de manueel therapeut stapte ik weer bij Morgana binnen. De service die ik kreeg, was ongekend. Ik wilde alle testkussens uitproberen en werkelijk niets was het personeel te veel. Ze waren geduldig en begripvol en ik mocht steeds terugkomen voor een ander testkussen.” “Tijdens een van mijn bezoeken vertelde ik dat ik nog geen nacht goed had geslapen op mijn nieuwe Morgana-bed. Daar schrok de verkoper van. Hij wilde mijn ‘Slaap-DNA’ meten op de testbank van Ergosleep. Wat een gekke gewaarwording! De verkoper voerde wat gegevens in in een computer en terwijl ik lag, bewogen de latten onder me op en neer zodat de lattenbodem de vorm van mijn slaaphouding aannam. Zo kwam ik met mijn zere schouder in een ‘kuil’ te liggen waardoor het drukpunt weg was.” “Als kers op de taart, wilde Morgana mijn lattenbodem van bijna een jaar oud terugnemen. Ik mocht het terugbrengen en kreeg daarvoor forse korting op een nieuwe Ergosleep P4 lattenbodem. In combinatie met de M6000 matras en het hoofdkussen Earl slaap ik nu eindelijk perfect.”
Manon – Hengelo Gld.

“Kort geleden twee nieuwe Auping Matrassen gekocht bij Auping te Doetinchem. Na kundig en professioneel advies van de Auping medewerker was ik er snel uit. De medewerker wist precies waar ze het over had, wat gelijk staat aan de kwaliteit van het Auping matras durf ik na 2 maanden te zeggen. Tevens is de bezorgdienst van Auping erg betrouwbaar en netjes geregeld. Al met al een beddenwinkel voor de slaapliefhebber.”
B. Tiecken – Ulft

SlaapXpert - Auping Store Doetinchem

Adres

Doetinchemseweg 95, 7007 CB Doetinchem

Contactgegevens

SlaapXpert - Hästens Store Amersfoort

Adres

Limburgsestraat 13, 3812 NN Amersfoort

Contactgegevens

“Eindelijk een echte Hästens! Na jaren deze wens gekoesterd te hebben is het dan zover. Kreeg allemaal extra’s bij de plaatsing van de order en zelfs een boek in het Zweeds over dit bijzondere bedrijf. Prima service ook tijdens de levering van het bed. Aardige jongens en vlot geholpen. Met de grootste zorg om dit prachtige bed onbeschadigd boven te brengen, ook al was het een aardige klus. Zelfs nazorg vanuit de Hästens Store; mailtje met de felicitaties en de vraag of alles goed was verlopen tijdens het plaatsen van het bed. Super klantvriendelijk bedrijf. Echt een aanrader!”
Brit – Nijkerk

“Ik werk ruim 45 jaar bij de politie, een baan die hand in hand gaat met sporten. Politiemensen horen namelijk gezond van lijf en leden te zijn en moeten een boven gemiddelde conditie hebben om het werk op straat goed te kunnen uitoefenen. Om mijn conditie op peil te krijgen, ging ik in 1980 voor het eerst wielrennen met collega’s. Naast wielrennen, nam ik ook deel aan triatlons en hardloopwedstrijden.” “Tegenwoordig werk ik 36 uur per week op kantoor bij de politie en ik help bij het oppassen van de kleinkinderen. Op mijn 63e vind ik sporten nog steeds erg belangrijk. Per week fiets ik gemiddeld 200 kilometer. Ook ga ik minstens twee keer per week hardlopen. Verder train ik voor de sponsorfietstocht van Stichting Bergh in het Zadel, deze stichting zamelt geld in voor kankerbestrijding. Een actief leven dus!” “Om ervoor te zorgen dat ik genoeg energie heb en me fit blijf voelen, eet ik gezond, drink ik weinig alcohol, rook ik niet en neem ik voldoende rust. Een goed bed, matras en kussen spelen daarbij een belangrijke rol. Daarom koop ik alles bij Morgana. Uit ervaring weet ik dat hun producten een hoge kwaliteit hebben. Ik ben al 30 jaar een tevreden klant van de familie Lubbers die tegenwoordig een Morgana-winkel in Doetinchem heeft. In 2003 kochten mijn vrouw en ik daar een elektrische boxspring waar we nog heel gelukkig mee zijn. Ik heb nooit lichamelijke klachten en ik sta altijd uitgerust op.”
Bert – ‘s-Heerenberg

SlaapXpert - Morgana Store Doetinchem

Adres

Doetinchemseweg 95, 7007 CB Doetinchem

Contactgegevens

SlaapXpert - Auping Store Amersfoort

Adres

Limburgsestraat 13, 3812 NN Amersfoort

Contactgegevens

“Al ruim een half jaar waren we aan het zoeken naar een nieuw bed. Toen we onze keuze hadden gemaakt, stapten we (omdat mijn schoonmoeder zo tevreden is over haar nieuwe Auping bed) toch nog even Auping plaza in Amersfoort binnen. Joost, je nam ons mee in een zoektocht naar koninklijk slapen.. We hebben gelachen, gedronken en na een dag waren we er zeker van dat dit ons bed moest worden. Het bed is prachtig en het slaapt echt heerlijk! Ook in de nazorg span je de kroon, om mijn twijfel over het kussen weg te nemen nodigde je ons gelijk weer uit om een vergelijking te maken. Niks anders dan lof, bedankt voor alles!”
Tako & Judith – Leusden

Onderhoud

SlaapXpert gaat verder dan de gemiddelde slaapconcurrent. Wij hebben niet alleen een ruim assortiment bedden en matrassen en bieden niet alleen een slaapadvies op maat, maar we komen ook bij je langs voor levering, advies en onderhoud van jouw bed!

Heb je vragen over het onderhoud van jouw bestaande bed? Dan kun je het beste contact opnemen met een winkel het dichts bij jouw in de buurt.

Verstand van slapen

Voordelen

  • Slaapgarantie
  • Gratis check-up
  • Gratis slaaptest
  • Gratis bezorging en montage

  • Beste getest
  • Advies op maat
Ebook SlaapXpert

E-book

Gratis E-book

Wil jij je slaapproblemen verminderen of zelfs helemaal gedag kunnen zeggen?

Wil jij een optimale nachtrust en ’s ochtends energiek wakker worden met het gevoel te hebben dat je fijn hebt geslapen?

Download dan ons gratis ebook.