SlaapXpert

Klantenservice

Bij de aankoop van een nieuw bed, matras of boxspring is het fijn als er iemand met verstand van zaken met je meedenkt. De slaapadviseurs van SlaapXpert staan uiteraard voor je klaar in de beddenwinkels. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor al je vragen over je bestelling, levering, productvragen of eventuele klachten. Wij gaan samen met jou op zoek naar de oplossing die jou het beste past.

SlaapXpert - slaapadvies Auping

Plan een vrijblijvende afspraak

Goede nachtrust is belangrijk

Slaapadviseur

Onderzoek wijst uit dat 74% van de Nederlanders het nut van een goede nachtrust onderschat. En hierdoor onmogelijk het maximale rendement uit hun leven weten te behalen. Het juiste bed met een goede persoonlijke ondersteuning en comfortabel slaapklimaat, afgestemd op jouw wensen, maakt het verschil.

Een goede nachtrust is belangrijk, ook voor jou!

SlaapXpert - slaapadvies Morgana
SlaapXpert - slaapadvies klantenservice
SlaapXpert - slaapadvies Auping

Onderhoud

SlaapXpert gaat verder dan de gemiddelde slaapconcurrent. Wij hebben niet alleen een ruim assortiment bedden en matrassen en bieden niet alleen een slaapadvies op maat, maar we komen ook bij je langs voor levering, advies en onderhoud van jouw bed!

Heb je vragen over het onderhoud van jouw bestaande bed? Dan kun je het beste contact opnemen met een winkel het dichts bij jouw in de buurt.

Verstand van slapen

Voordelen

  • Slaapgarantie
  • Gratis check-up
  • Gratis slaaptest
  • Gratis bezorging en montage

  • Beste getest
  • Advies op maat
Ebook SlaapXpert

E-book

Gratis E-book

Wil jij je slaapproblemen verminderen of zelfs helemaal gedag kunnen zeggen?

Wil jij een optimale nachtrust en ’s ochtends energiek wakker worden met het gevoel te hebben dat je fijn hebt geslapen?

Download dan ons gratis ebook.