fbpx
6

Test je slaappotentieel

Bekijk welk merk het best bij jou past!
Doe de test

Bij de aankoop van een nieuw bed, matras of boxspring is het fijn als er iemand met verstand van zaken met je meedenkt. De slaapadviseurs van SlaapXpert staan uiteraard voor je klaar in de beddenwinkels. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor al je vragen over je bestelling, levering, productvragen of eventuele klachten. Wij gaan samen met jou op zoek naar de oplossing die jou het beste past.

Gratis check-up

Je slaapt niet meer lekker op je huidige bed? Wellicht moet het vervangen worden maar het kan ook zijn dat alleen de matras, topmatras of bedbodem aan vervanging toe is. SlaapXpert biedt een gratis check up aan voor jouw bed*.

Wat doen we precies?

  • Het matras en eventueel het topmatras controleren op slijtage.
  • De bedbodem (box, spiraal of lattenbodem) controleren op slijtage
  • We geven aan wat de huidige staat van je bed is.
  • We geven een advies over welke delen er vervangen zouden moeten worden.
  • Bij aankoop van een nieuwe bed is inruil van het oude bed mogelijk, wij kunnen na een check up hier een passend voorstel voor maken.

* SlaapXpert biedt de gratis check up aan in de provincies Utrecht, Flevoland, Overijssel en Gelderland.

Plan een check-up in

Slaapadviseur

Onderzoek wijst uit dat 74% van de Nederlanders het nut van een goede nachtrust onderschat. En hierdoor onmogelijk het maximale rendement uit hun leven weten te behalen. Een comfortabel bed en het juiste matras kunnen het verschil maken. Dat begrijpen wij bij SlaapXpert als geen ander. Ons advies: Bent u op zoek naar een nieuw bed? Ga dan naar een beddenspeciaalzaak en kies voor een gerenommeerd merk als Morgana, Auping of Hästens.

Een goede nachtrust is belangrijk, ook voor u!

 

Gratis adviesgesprek

Onderhoud

SlaapXpert gaat verder dan de gemiddelde slaapconcurrent. Wij hebben niet alleen een ruim assortiment bedden en matrassen en bieden niet alleen een slaapadvies op maat, maar we komen ook bij je langs voor levering, advies en onderhoud van jouw bed!

Heb je vragen over het onderhoud van jouw bestaande bed? Dan kun je het beste contact opnemen met een winkel het dichts bij jouw in de buurt.

Bel voor de beste Auping deal
033-3030 417

Bel voor de beste Hästens deal
033-3030 418

Bel voor de beste Morgana deal
0314-39 2058