De matrassen van Auping, vanaf 2012, hoeven en kunnen niet gedraaid of gekeerd worden. De matrassen zijn asymmetrisch opgebouwd en bestaan uit verschillende hoogtes. Zo zak je bij je schouders en heupen iets dieper weg in het matras. Matrassen die voor 2012 zijn gemaakt kun je wel draaien, mits de bovenkant gelijk blijft, dus niet voeteneind wordt.

Pocketveren

Auping maakt gebruik van DPPS® pocketveren in haar matrassen. Deze DPPS® pocketveren in het hart van de matras zorgen ervoor dat je makkelijk kan draaien en dat je in elke slaappositie ondersteuning krijgt. Ook zorgen deze veren voor stabiliteit. Alle Auping matrassen zijn laag voor laag opgebouwd, alles op de juiste plek. De specifieke werking van elke laag zorgt voor de beste ondersteuning. De materialen in het Auping matras zijn van dusdanige kwaliteit, dat draaien of keren niet meer hoeft.

Ergonomie

Zou je je Auping matras wel draaien en keren, dan bevinden de ondersteunende zones zich niet meer op de goede plek. Het matras is van hoofd tot voeteneind opgebouwd aan de hand van de ergonomie van jouw lichaam. Jouw hoofd en schouders hebben andere ondersteuning nodig dan jouw benen. Wil je meer weten over de Auping matrassen? Neem dan contact op met onze slaapspecialisten.