Heb jij een gestoffeerde boxspring? En ben je bang dat er misschien vlekken op komen? Laat je boxspring dan behandelen met Protexx. Protexx is een vuil- en vlekwerend middel.

Beschermlaag

Het is een vloeistof die wordt ingespoten op de gestoffeerde boxspring. Dit geeft een beschermlaag op de stof waardoor vuil en vloeistof er minder snel intrekken. Door de spray van Protexx blijft het vuil en vloeistof als het ware op de stof liggen. De voordelen hiervan zijn dat de stof optimaal en onzichtbaar beschermd is, het onderhoud van de stof een stuk eenvoudiger is en de vlekken zich makkelijk laten verwijderen.

Aanschaf

De Protexx boxspring set kun je aanschaffen bij de aankoop van een nieuwe boxspring. De set kun je gebruiken voor één boxspring- of slaapmeubelcombinatie (inclusief hoofdbord, voetbord en mee gestoffeerde accessoires). De maximale afmetingen van de boxspring zijn ± 240 cm x 220 cm. De boxspring kun je zelf inspuiten met de Protexx spray, of je kunt het laten doen door SlaapXpert bij aankoop van je boxspring. Deze spuiten voor jou in voordat hij geleverd wordt.

Inspuiten

De Protexx spray kost €95,- als je het zelf wil inspuiten. Wil je dat SlaapXpert jouw boxspring inspuit voor dat hij geleverd wordt? Dan zijn de kosten € 195,-. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.