Terug naar de complete kennisbank

Het zijn de kleine dingen die er toe doen in het leven. Wij vergeten ze vaak, maar het zijn juist de kleine dingen die een groot verschil maken in de wereld waarin wij leven. De eeuwenoude Japanse wijsheid leert ons het leven terug te brengen tot de kern en af en toe een stapje terug te doen, te genieten van al het moois om ons heen en te accepteren wie we zijn. Geniet van een energieke dag en kom tot rust in de natuur.

Duurzame, verantwoorde dekbedovertrekken

Het heeft Morgana Doetinchem geïnspireerd om duurzame, verantwoorde dekbedovertrekken in de collectie op te nemen. Bewustzijn is ons uitgangspunt, kwaliteit in plaats van kwantiteit. Wij genieten van de pure producten die wij aanbieden, met passie voor het productieproces. Alles wat het Kayori-label draagt, is Fairtrade bij Morgana. Het wordt geproduceerd en verwerkt volgens de strengste milieunormen, onder veilige en humane omstandigheden, van boerderij tot de fabriek en van de winkel tot bij je thuis. We vertrouwen op de richtlijnen zoals die zijn vastgesteld door het Fairtrade international programm, Global Organic Textile Standard (GOTS) en het Business Social Compliance Initiative (BSCI) om te garanderen dat de producten aan deze doelen voldoen.

Producten met respect voor de planeet

Kayori ontwerpt alle producten met respect voor de planeet. Er worden natuurlijke vezels gebruikt, kopen de materialen zorgvuldig in en verwerken ze minimaal, zodat de katoen echt aanvoelt als katoen, de linnen aanvoelt als linnen, en de kasjmier aanvoelt als kasjmier. De creaties zijn unieke eigentijdse ontwerpen, het is rustiek en toch elegant waarvan je nog jaren plezier zult hebben. Meer weten? Neem contact op.