Hästens bed

Een Hästens bed geeft u de ultieme slaapervaring.

Bij SlaapXpert vindt u uw Hästens bed. Deze bedden worden handgemaakt in Zweden en hebben een unieke combinatie van materialen en technologieën die ervoor zorgen dat ze zo comfortabel mogelijk zijn. De matrassen hebben een hoogwaardig verend materiaal, genaamd pocketveer, dat een uitstekende ondersteuning biedt en comfortabel aanvoelt. De bedden zijn opgebouwd uit puur natuurlijke materialen als grenenhout, vlas, wol, biologische katoen en paardenhaar. Daardoor heeft het zeer goede eigenschappen als het gaat om warmte- en vocht regulatie.

Naast het comfort dat Hästens biedt, is er ook de luxe. Hästens bedden worden gemaakt van de beste materialen, die ontworpen zijn om lang mee te gaan. Alle bedden worden gemaakt met duurzame, milieuvriendelijke materialen, zoals organisch katoen en linnen. Daarnaast zijn de bedden verkrijgbaar in een verscheidenheid aan stijlen, waaronder klassiek, modern, Scandinavisch en landelijk. Dit, samen met de stijlvolle kleuren en prints, maakt Hästens bedden niet alleen comfortabel maar ook luxueus. Hiermee slaapt u als een echte vorst.

SlaapXpert - Hästens advies
SlaapXpert - Hästens 2000T
Hästens 2000T Stelletje SlaapXpert
Hästens - topmatrassen
Hästens Store Amersfoort
Hästens - Eala

Een goede nachtrust is essentieel

SlaapXpert: ruime collectie Hästens bedden

Bij SlaapXpert zijn we van mening dat iedereen moet kunnen genieten van een heerlijke nachtrust in een Hästens bed. Ga op ontdekkingsreis in de Hästens Stores in Amersfoort en Utrecht en beleef de verschillen tussen de bedden. In onze collectie vindt u dan ook een ruim assortiment Hästens bedden: de Hästens Excel, de Hästens Superia, de Hästens Maranga, de Hästens Eala, de Hästens Herlewing, de Hästens 2000T, de Hastens Adjustable, de Hästens Drēmər en de Hästens Vividus. Stuk voor stuk kwaliteitsbedden die zorgen voor de ultieme slaapervaring.

Als u dus op zoek bent naar een comfortabel, luxueus en duurzaam bed, dan is een Hästens bed een uitstekende keuze. De bedden bieden een unieke combinatie van comfort, luxe en duurzaamheid, waardoor ze de perfecte keuze zijn voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardig bed. Bovendien biedt Hästens een lange garantie op al hun producten, waardoor u er zeker van kunt zijn dat u een kwaliteitsproduct krijgt dat jarenlang meegaat. Al met al is een Hästens bed een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar het beste slaapcomfort.

Uw voordelen
bij SlaapXpert

Bij Hästens in Amersfoort en Utrecht krijgt u te maken met echte specialisten die u persoonlijk adviseren bij de aankoop van uw bed. Bij ons kunt u uitgaan van de volgende voordelen:

Hästens 2000T Slapen SlaapXpert

Inspirerende winkels met uitgebreid aanbod

Hoogwaardig topmerk: Hästens

Innovatieve slaapoplossingen

Uitgebreid proefliggen

Professioneel en persoonlijk advies van deskundigen

Bezoek onze Stores voor uw Hästens bed

In onze Hästens Stores in Amersfoort en Utrecht kijken we graag met u mee in de zoektocht naar het Hästens bed van uw dromen. Onze slaapadviseurs zijn opgeleid in de Hästens fabriek in Zweden. Zij geven u graag een persoonlijk advies over uw Hästens bed.

Door het vinden van een passende oplossing gaat u zich snel fitter, energieker en mentaal stabieler voelen. Kom dus langs in één van onze Stores en ervaar het zelf!

Fysieke winkels

Ervaar zelf het persoonlijke advies en breng een bezoek aan onze fysieke winkels.

Ervaren medewerkers

23 enthousiaste en goed opgeleide medewerkers staan altijd persoonlijk klaar.

Hästens Bed SlaapXpert
Hästens Store Utrecht Overzicht
Hästens - Adjustable
SlaapXpert - sfeerbeeld Hästens
Handmade Stitch Slaapxpert

Vrijblijvend advies

Gratis check-up service

Voldoet uw huidige bed niet meer aan uw verwachtingen en wilt u graag weten of uw bed versleten is of dat wellicht alleen enkele onderdelen vervangen moeten worden? Wij komen gratis bij u thuis voor een check-up van uw huidige bed. We beoordelen dan de matras en eventueel topmatras op slijtage, controleren de bedbodem op voldoende ondersteuning en geven u een vrijblijvend advies. Daarnaast kunnen we een inruilprijs voor uw huidige bed bepalen indien u een nieuw bed bij ons koopt.

Wat klanten over ons zeggen

Wij willen iedere dag opnieuw onze klanten positief verassen, net iets meer voor ze doen dan dat ze verwachten en ze zo goed mogelijk van dienst zijn. Zo rekenen wij bijvoorbeeld nooit voorrijkosten bij een service of reparatie, ook niet 10 jaar na aankoop. Hiermee creëren wij ambassadeurs. Op Opiness.nl staan honderden reviews van onze klanten en we zijn er trots op dat er geen één negatieve review tussen staat.

Bekijk onze klantervaringen

Verhuisservice

Heeft u een bed gekocht bij één van de winkels van SlaapXpert? Dan kunt u gebruikmaken van onze verhuisservice. Op een vakkundige wijze verhuizen onze monteurs uw bed, boxspring en/of kast. Het vervoer doen we met onze eigen vrachtauto. Vraag voor een prijsopgave onze adviseurs in één van de winkels of stuur een mail naar info@slaapxpert.nl.

Kom met ons in contact

Hästens - SlaapXpert
Auping - SlaapXpert
Morgana - SlaapXpert

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief en loop geen nieuws en tips over slapen mis.