fbpx
1692 consumenten beoordelen
SlaapXpert
met gemiddeld een:
9,3
2

Test je slaappotentieel

Bekijk welk merk het best bij jou past!
Doe de test

Service

Voor service op uw Hästens product kunt u altijd contact met ons opnemen. Ook als uw bed niet bij één van onze winkels is aangeschaft, kunt u gebruik maken van onze Hästens klantenservice. Om gebruik te kunnen maken van garantie, graag een kopie van uw aankoopbon meesturen. Mocht u vragen hebben over uw Hästens bed, dan horen wij dat uiteraard graag. Hästens staat voor topkwaliteit en wij helpen u daarom graag met het vinden van een passende oplossing.

Gratis check-up

Als je je bedenkt dat je in 10 jaar tijd wel 26000 uur in bed doorbrengt dan is het makkelijk voor te stellen dat een bed aan slijtage onderhevig is. Twijfelt u over de exacte staat van uw huidige bed dan komen wij graag bij u thuis voor een gratis check up.

Wat doen we precies?

Tijdens een check-up* controleren wij uw bed op de volgende onderdelen:

  • Wij beoordelen de staat van uw topmatras en matras. Een topmatras gaat gemiddeld 5-7 jaar mee;
  • Wij beoordelen de staat van de base, bedbodem.
  • Wij adviseren u over het onderhoud en gebruik van uw bed;
  • Wij adviseren u over het draaien, keren en masseren van uw matras en topmatras;
  • Wij beoordelen de staat van uw bed qua vering, afdekking, side stitching, frame en eventuele electro motoren

* Deze service is exclusief benodigde onderdelen die eventueel vervangen moeten worden. Vraag naar de voorwaarden in de Hästens Store.

Plan een check-up in

Service en onderhoud bezoek

SlaapXpert gaat verder dan de gemiddelde slaapconcurrent. Wij hebben niet alleen een ruim assortiment bedden en matrassen en bieden niet alleen een slaapadvies op maat, maar we komen ook bij u langs voor levering, advies en onderhoud van uw Hästens bed! Eén dag in de week rijden wij door heel de regio en brengen wij onze klanten een bezoek voor onze dienstverlening.

Heeft u dus advies of onderhoud nodig van uw bestaande Hästens bed? Dan komen wij graag bij u langs. Hiervoor dient u wel een afspraak te maken met onze mensen. Nadat u uw gegevens heeft achtergelaten, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Plan een afspraak

Hästens Store Amersfoort
Hästens Store Utrecht
Bel voor de beste Auping deal
033-3030 417

Bel voor de beste Hästens deal
033-3030 418

Bel voor de beste Morgana deal
0314-39 2058