SlaapXpert - Hästens logo

Private shopping

Boek een bedtest en
ontvang een gift-box cadeau

Ga op ontdekkingsreis en beleef het ultieme comfort van de handgemaakte Hästens bedden. Op dinsdag en woensdag bieden wij u de mogelijkheid voor private shopping. Onze ervaren Hästens slaapadviseur neemt u mee langs de bedden en laat u de verschillen in alle rust ervaren; de hele Store voor uzelf.

Exclusief bij een bedtest afspraak ontvangt u tijdelijk in onze Stores in Amersfoort en Utrecht deze luxe gift-box cadeau*.

* Maak een afspraak voor de bedtest en ontvang bij aankoop van een bed de Hästens gift-box cadeau! De Hästens gift-box wijzigt regelmatig. Aan de foto kunnen geen rechten ontleend worden.

De voordelen van ons slaapconcept
De voordelen van ons slaapconcept
De voordelen van ons slaapconcept
De voordelen van ons slaapconcept
SlaapXpert - Hästens klantenservice

Breng een bezoek aan onze Stores

Slapen is heel persoonlijk en Hästens weet dat als geen ander. Onze slaapadviseurs zijn opgeleid in de Hästens fabriek in Zweden, zij geven u graag een persoonlijk advies.

Breng een bezoek aan Hästens Stores Amersfoort of Utrecht en beleef het verschil.

ONZE VESTIGINGEN

Bezoek onze Hästens Stores

Hästens Store

Amersfoort

Hästens Store

Utrecht

Unieke eigenschappen

Handgemaakt

Hästens maakt al sinds 1852 kwaliteitsbedden op ambachtelijke wijze. Hästens is een familiebedrijf dat al zes generaties lang bedden produceert in Köping, Zweden.

Uitmundendheid

Het draait om kwaliteit. Een ideologie die ligt in de verbinding tussen de meester-vakman en het bed; een ideologie die voortvloeit uit vaardigheden, trots en toewijding.

Blauwe ruit

Hästens is bekend van de iconische blauw-witte ruit (‘de Blue Check’). De blauw-wit geruite Hästens-bekleding was anders dan alles wat ooit tevoren op een bed te zien was geweest.

SlaapXpert - slaapadvies

“Eindelijk kunnen slapen in het nieuwe bed in ons nieuwe huis: fantastisch! Service in de winkel was heel fijn. Het personeel nam echt de tijd voor ons en begreep wat we wilden. De mannen die het bed uiteindelijk kwamen brengen waren ook zeer netjes en kundig. Ook dat gaf een betrouwbaar gevoel. Ja we zijn meer dan tevreden!”

Mariska

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief en loop geen nieuws en tips over slapen mis.