fbpx
1692 consumenten beoordelen
SlaapXpert
met gemiddeld een:
9,3
2

Test je slaappotentieel

Bekijk welk merk het best bij jou past!
Doe de test

Handgemaakt sinds 1852

Hästens maakt al sinds 1852 kwaliteitsbedden op ambachtelijke wijze. Hästens is een familiebedrijf dat al zes generaties lang bedden produceert in Köping, Zweden. Hästens is bekend van de iconische blauw-witte ruit (‘de Blue Check’). De blauw witte ruit is samen met het paard het trademark van Hästens geworden. Tegenwoordig kan een Hästens bed in maar liefst 12 andere kleuren worden uitgevoerd, zoals grijs, zwart, donkerblauw en beige.

Geest van uitmundendheid

Hästens werd geboren in 1852, samen met ons streven naar topkwaliteit. Een ideologie die ligt in de verbinding tussen de meester-vakman en het bed; een ideologie die voortvloeit uit vaardigheden, trots en toewijding. Het is de passie die Hästens heeft gedreven om zijn weg gedurende zes generaties te blijven volgen; het vervullen van dromen met handgemaakte, volledig natuurlijke bedden van ongeëvenaarde kwaliteit. Alles wat we doen doordringen we met ons streven naar topkwaliteit. Dat is nog steeds het fundament van het werk van onze meester-vakmannen. En voor hen is er geen andere manier of werknorm.

De blauwe ruit

De blauwe ruitjes van Hästens werden in 1978 gecreëerd door Jack Ryde. Hij was gefascineerd door kunst en design en wilde een nieuw, onderscheidend patroon creëren om het merk te neer te zetten, in een stof van de hoogste kwaliteit. Toen zijn blauwe ruit werd geïntroduceerd op een meubelbeurs in Zweden kregen ze meteen kritiek van journalisten. Zij meenden, in die tijd, dat het opvallende design niet paste bij de bruine, groene en oranje modekleuren. De blauw-wit geruite Hästens-bekleding was anders dan alles wat ooit tevoren op een bed te zien was geweest. Vandaag weten we dat het ontwikkelen van de blauwe ruit een wijze beslissing was. Het is een design dat Hästens nu definieert.

Bel voor de beste Auping deal
033-3030 417

Bel voor de beste Hästens deal
033-3030 418

Bel voor de beste Morgana deal
0314-39 2058