fbpx
1692 consumenten beoordelen
SlaapXpert
met gemiddeld een:
9,3
2

Test je slaappotentieel

Bekijk welk merk het best bij jou past!
Doe de test

De verwachtingen zijn hoog bij de aankoop van een Hästens bed, en terecht! Lees hier de ervaringen van klanten die een bed kochten in één van onze Hästens Stores. Nieuwgierig geworden? Maak dan een afspraak in één van onze winkels in Amersfoort of Utrecht.

Mariska

Adres

Limburgsestraat 13
3812 NN Amersfoort

Contact

033 303 0418
amersfoort@hastensstores.com

Mariska

“Eindelijk kunnen slapen in het nieuwe bed in ons nieuwe huis: fantastisch! Ja erg prijzig, maar als eerder gezegd: je ligt er wel heel veel tijd van je leven in. Service in de winkel was heel fijn. Het personeel nam echt de tijd voor ons en begreep wat we wilden. De mannen die het bed uiteindelijk kwamen brengen waren ook zeer netjes en kundig. Ook dat gaf een betrouwbaar gevoel. Ja we zijn meer dan tevreden!”

Bert en Dineke

“Na ruim 10 jaar was onze Hästens aan een nieuw topmatras toe. Het personeel neemt echt de tijd voor je en is zeer klantgericht. Prima service. Dat verwacht je ook bij Hästens, maar het is natuurlijk erg fijn als dat in de praktijk ook zo is. Top!”
Bert en Dineke

Adres

Oudkerkhof 27
3512 GJ Utrecht

Contact

030 307 5727
utrecht@hastensstores.com
Brit

Adres

Limburgsestraat 13
3812 NN Amersfoort

Contact

033 303 0418
amersfoort@hastensstores.com

Brit

“Eindelijk een echte Hästens! Na jaren deze wens gekoesterd te hebben is het dan zover. Kreeg allemaal extra's bij de plaatsing van de order en zelfs een boek in het Zweeds over dit bijzondere bedrijf. Prima service ook tijdens de levering van het bed. Aardige jongens en vlot geholpen. Met de grootste zorg om dit prachtige bed onbeschadigd boven te brengen, ook al was het een aardige klus. Zelfs nazorg vanuit de Hästens Store; mailtje met de felicitaties en de vraag of alles goed was verlopen tijdens het plaatsen van het bed. Super klantvriendelijk bedrijf. Echt een aanrader!”
Hästens Store Amersfoort
Hästens Store Utrecht
Bel voor de beste Auping deal
033-3030 417

Bel voor de beste Hästens deal
033-3030 418

Bel voor de beste Morgana deal
0314-39 2058