fbpx
1692 consumenten beoordelen
SlaapXpert
met gemiddeld een:
9,3
2

Test je slaappotentieel

Bekijk welk merk het best bij jou past!
Doe de test

Bij de aankoop van een nieuw bed, matras of boxspring is het fijn als er iemand met verstand van zaken met u meedenkt. De slaapadviseurs van Hästens staan uiteraard voor u klaar in de Hästens Stores. Daarnaast kunt u ook bij onze klantenservice terecht voor al uw vragen over de bestelling, levering, productvragen of eventuele klachten. Wij gaan samen met u op zoek naar de oplossing die u het beste past.

Gratis check-up

Uw nieuwe Hästens bed is vervaardigd van de hoogste kwaliteit natuurlijke materialen. Daarom heeft het verzorging en onderhoud nodig. SlaapXpert biedt een gratis servicebeurt aan voor uw bed, de zogenaamde check-up.

Wat doen we precies?

  • Het topdekmatras controleren.
  • De matrassen masseren, draaien en/of keren en controleren.
  • De dekbedden luchten.
  • De luchtvochtigheid controleren.
  • Het frame, bevestigingspunten en bewegende delen (bij verstelbaar bed) controleren.
  • De verstelbaarheid en vervangen batterijen (indien van toepassing) controleren.

Plan een check-up in

Slaapadviseur

Onderzoek wijst uit dat 74% van de Nederlanders het nut van een goede nachtrust onderschat. En hierdoor onmogelijk het maximale rendement uit hun leven weten te behalen. Een comfortabel bed en het juiste matras kunnen het verschil maken. Dat begrijpen wij bij Hästens als geen ander.

Maak een afspraak in één van onze Stores met een slaapadviseur, zodat deze tijd voor u vrijmaakt. U kunt hier verschillende type bedden uitproberen. Zorg ervoor dat u de tijd heeft om dit rustig te ervaren.

Gratis adviesgesprek

Onderhoud

Hästens gaat verder dan de gemiddelde slaapconcurrent. Wij hebben niet alleen een ruim assortiment bedden en matrassen en bieden niet alleen een slaapadvies op maat, maar we komen ook bij u langs voor levering, advies en onderhoud van uw Hästens bed! Eén dag in de week rijden wij door heel de regio en brengen wij onze klanten een bezoek voor onze dienstverlening.

Heeft u dus advies of onderhoud nodig van uw bestaande bed? Of wilt u graag uw bed bij u thuis geleverd hebben? Dan komen wij graag bij u langs. Hiervoor dient u wel een afspraak te maken met onze mensen.

Plan een afspraak

Hästens Store Amersfoort
Hästens Store Utrecht
Bel voor de beste Auping deal
033-3030 417

Bel voor de beste Hästens deal
033-3030 418

Bel voor de beste Morgana deal
0314-39 2058